icon

Kŕmenie dieťaťa odsatým materským mliekom

Včera o 16:53

Ahojte mamičky. Ste tu také ktoré ste dobrovoľne prešli na odsávanie mliečka, namiesto dojcenia? Bolo to tak lepšie? Neviem čo robiť, už sa nevladzem trápiť s dojčením ktoré nám vôbec nejde. Podelte sa o vaše skúsenosti. Dakujem

nikushka8
Včera o 16:58

@anonym_autor kamaratka rucne odstriekavala( islo jej to lepsie ako s odsavackou). Mala sa jej uz v porodnici nechcela prisavat. Natrapila sa dost, neslo to,tak to robila takto a boli obe spokojne. Aj ona,aj mala. Nemusis mat vycitky, musis byt hlavne ty v pohode.

anonym_9a9f59
Včera o 16:58

Som musela od malinkého odchádzať preto som odsávala. Mama zohriala a malé vypilo. Takto sme fungovali dlho.

ivulec1
Včera o 17:29

@anonym_autor ja som tiež odstriekavala ale nie preto že sa malý nechcel prisat ale strašne ma kusal to sa nedalo vydržať tak som ručne odstriekavala vždy 15minut pred tým ako mal ísť papat

petra7797
Včera o 18:21

Ahoj odsavam si uz 13 mesiacov vkuse uplne pohode 😊 tiez nam dojčenie nešlo 😊

autor
Včera o 19:48
@nikushka8

@anonym_autor kamaratka rucne odstriekavala( islo jej to lepsie ako s odsavackou). Mala sa jej uz v porodnici nechcela prisavat. Natrapila sa dost, neslo to,tak to robila takto a boli obe spokojne. Aj ona,aj mala. Nemusis mat vycitky, musis byt hlavne ty v pohode.

@petra7797
@ivulec1
@anonym_9a9f59
@nikushka8 dakujem baby. Som mala pocit že sa na to všetci pozerajú, ako na niečo hrozne. Som rada že sa našli Maminy čo to berú v pohode.

anonym_89ae7b
Včera o 20:05

Áno odsavala som aj som dávala umelé zo začiatku.Ale trebárs ráno som odsala a ak nevypil do večera tak som ho vyliala radšej

ivulec1
Dnes o 07:37
@anonym_autor

@petra7797
@ivulec1
@anonym_9a9f59
@nikushka8 dakujem baby. Som mala pocit že sa na to všetci pozerajú, ako na niečo hrozne. Som rada že sa našli Maminy čo to berú v pohode.

@anonym_autor vôbec ako to vyhovuje vám tak to robte .a ak si o Tom niekto myslí niečo hrozne je to iba jeho problém

nikushka8
Dnes o 08:07
@anonym_autor

@petra7797
@ivulec1
@anonym_9a9f59

@anonym_autor nenechas predsa dieta hladne, je jedno ako ho krmis. Tiez som odsavala, dokrmovala. Ked to proste nejde, tak to nejde. Svet sa nezruti kvoli sposobu krmenia babatka.

saxana000
Dnes o 10:18

Ano par mesiacov som to tak robila odkedy zacala strajkivat na prsniku nebol cas kojit 2 hodiny ked odsavanie trvalo par minut. ked bolo treba dokrmila som dieta umelym ked som toho svojho mala malo.postupne bolo toho materskeho menej a umeleho viac az sme uplne plynule presli len na umele..

anonym_42a82c
Dnes o 11:11

Istý čas som to tak robila, keď bolo kojenie ťažšie. Neodnaučil sa od kojenia a neskôr som prešla len na kojenie. Určite je to pre dieťatko lepšie ako UM, len je to časovo pomerne náročné. Aj to mliečko uskladniť, aby sa vypilo a nepokazilo do istej hodiny. Nebolo to jednoduché. Je úplne jedno, čo si kto o tom myslí, je to tvoja vec.