icon

Sedemtýždňové bábätko je výhradne na umelom mlieku

4. okt 2022

Ahojte, žiaľ aj napriek veľkému boju, nedojčím moje dieťa. Odstriekavam mliecko , ale je ho malo… stále ubúda .. bojím sa , že čoskoro budeme výhradne len na UM. Mame Hipp Ha1. Zapekalo toto mliecko vaše deti? Bojím sa toho ako čert kríža. Ďakujem za rady..

kacena4
•
4. okt 2022

kaxdemu dietatu sadne ine mlieko treba vyskusat. mne ako profesionalnemu rodicovi najviac sadlo dm mlieko

autor
•
4. okt 2022

Ešte doplním , že v kombinácii s mojim mliekom nebol so stolicou veľký problém.. občas mal bolesti pri prdkaní. No zase častejšie z toho mliečka grckal

nina004
•
4. okt 2022

My sme mali HiPP combiotik a nezapekalo malého vôbec

palicka
•
4. okt 2022

V prvom rade sa ukludni! Tvoje dieťa nebude ani prvé a určite ani posledné na UM. Haloooo, kopec ich už takto vyrástlo! Prídete na to, ktoré mliecko je Ok, prinajhoršom vymenis. Tvoje babo potrebuje spokojnu maminu. A tu najlepšiu má, veď už teraz sa trápiš vlastne dopredu, či mliecko bude Ok. Spokojné babätkovamie prajem!!!

evamea
•
4. okt 2022

Neboj sa. Moja mama ma kojiť prestala pomerne skoro, chorá často nebývam. Či ma brucho bolelo si tiež nepamätám a ona tiež nie. 😊 Jednoducho to budeš riešiť vtedy, keby taky problém nastane, načo sa stresovať dopredu?

magda15
•
Odpoveď bola odstránená
•