icon

BabyBrezza Formula Pro advanced - skúsenosti s prístrojom

katulienkakatulik
28. apr 2021

Dobrý deň, hľadám prístroj na výrobu mlieka a nasla som tento "mliekovar". Máte prosím skúsenosti s týmto prístrojom?

krisbar
13. jan 2023

@danyielli my sme tusim len do pol roka (alebo 9?) davali dojcenecku lucka a potom uz klasicku, ale my mame studnovu a ide nam cez asi 5 filtrov a UV lampu, cize je cista a bez chloru..

danyielli
14. jan 2023

@krisbar a do toho pristroja ste ju davali prevarenu? ci normal z flase? vcera sme to objednali, som teda zvedava 🙂 dufam, ze to nebudu vyhodene peniaze

krisbar
14. jan 2023

@danyielli z flase priamo Lucku. Ale neskor uz klasicku, len treba pravidelne odvapnovat.

danyielli
14. jan 2023

@krisbar dakujem krasne..mali ste nutrilon? na nom pise, ze ma byt prevarena voda, preto som trochu zmatena 🙂

krisbar
14. jan 2023

@danyielli my sme mali sunar.

heleyovapatricia
14. jan 2023

@martinaju veď ani ja nechcem robiť podľa seba, aby malej nebolo zle abo niečo. Ale bojím sa ako to dávkuje, objednala som iný tak ešte uvidím či tento nechám abo nie.

heleyovapatricia
14. jan 2023

@martinaju ona ani nedopije nikdy to mlieko z toho a keď jej robím ja vypije všetko. Neviem asi nie je dosť teplé pre ňu alebo netúším. 🫠

martinaju
14. jan 2023

@heleyovapatricia ved teplota sa da nadstaviť a teda neviem este ake viac teple pije ako 40 stupnov

krisbar
14. jan 2023

@heleyovapatricia ved dieta nie je stroj. Raz vypije viac raz menej. Tam by som korelaciu nehladala. Kontaktovali ste distributora kvoli nastaveniu?

heleyovapatricia
17. jan 2023

Nakoniec som to nechala ako písali na 5, pomaly tomu začínam veriť :D ale uvidíme aký bude nový.

vuvu163
Autor odpoveď zmazal
vuvu163
17. jan 2023

@heleyovapatricia my máme tiež podobný problém, ale nemusí mať dieťa presne nastavenie? Asi nie je jedno ci 4 ci 5, alebo?

vuvu163
17. jan 2023

@danyielli pre m a sú to vyhodené peniaze a išiel na reklamáciu.... A keď budeš dávať prevarénu vodu, bude sa ti usadzat v nádobe vodný kameň, ale keďže ho nie je veľa, ma formu slizu. A zle sa to z bokov čistí.

vuvu163
17. jan 2023

@krisbar sunar nie je v ich zozname, ako ste prišli na to koľko dávať? Dakujem

martinaju
17. jan 2023

@vuvu163 treba napisat na fb a oni povedia mame sunar premium a nemali problem odpovedat a ozaj rychlo

vuvu163
17. jan 2023

@heleyovapatricia ináč tiež mi vypluva z toho stroja mlieko a keď ochutnať vodu dosť cítiť za káblami alebo co a dávkovanie katastrofa, keď sme dostali zahustene mlieko vtedy to až vidno, že si to mieša co chce. Na nrzahustenom nevidieť.

heleyovapatricia
17. jan 2023

@vuvu163 nie je asi jedno záleži od mlieka, pozerali ste na ich stránke podľa vášho mlieka aké máte mať čislo?

heleyovapatricia
17. jan 2023

@vuvu163 ako to myslíte nerozumiem prepáčte 🫠 ako si to mieša ako chce?

martinaju
18. jan 2023

@vuvu163 mne pride to mlieko uplne rovnake aj vzdy ma rovnako ml ako ked som ho miešala sama. Mozno to je len o nadstaveni.

krisbar
18. jan 2023

@vuvu163 kontaktovali sme distributora. Poradil. My sme ho pouzivali tusim rok a pol. Vsetko ok. Ale to je so vsetkym tak. Jednemu sadne, druhemu nie. Som rada, ze sme v prvej skupine. Usetrilo mi to vela prace okolo zarabania.
Nikdy sme slizovu vodu nemali. Pravidelne som ho cistila.

vuvu163
18. jan 2023

@heleyovapatricia ano 4 aké ah keď je rovnaké nastavenie mieša si raz riedke, raz husté, raz normálne. Volala som keď to robilo riedke, na začiatku, tak mi povedali ze keď sa mu zdá riedke mam sú dat 5 a bude hustejšie 🤦‍♀️ ale tak nebudem dávať 2 mesiacnrmu dieťaťu dávkovanie z brucha ako sa mi zdá.... Robila som 120 väčšinou a potom som urobila 60 a dalo mi vody 60 a mlieka toľko, že až hrudy boli, totálna kaša....

vuvu163
18. jan 2023

@martinaju nastavenie nám podľa návodu... A pri obyčajnom nevuduet rozdiel, pri zahustenom áno... Rovnake nastavenie, rôzne hustoty a zo začiatku cca mesiac ta voda bola až horko štipľavá od plastu ci kablov...

heleyovapatricia
21. jan 2023

@vuvu163 preto tomu stroju neverím mala mi začala posledna 3 dni po jedle vyzvracať nechapem prečo, teraz jej robím už ja radšej ešte stále sa pozvracia tak ale už nie za každým jedlom. Neviem či sa jej otočil žaludok z toho abo čo. No objednala som beabu ten taky pohar co zohrieva vodu da sa tam dat aj mlieko a pouzivat az do dospelosti a prenasat sa da hoc kde. Omnoho lepšie a aspoň viem, že to robím ja a viem koľko dám. Taže pôjde na predaj babybrezza 🙂

krisbar
21. jan 2023

@heleyovapatricia mozno zacala mat reflux. Nas ho mal mesiace. Ale to sa tazko argumentuje. Si mama, vies co je najlepsie.

heleyovapatricia
21. jan 2023

@krisbar áno len mi to je také čudné že doteraz nič a teraz by začala mať? Vymenila som jej raz fľasku pred pár dňami lebo som nemala pri sebe svoju tak mala inú značku, a neviem či od vtedy dnes som jej dala z tej značky znova a nezvracala ale citím ako jej ide hore mlieko, len ju napínalo. Môže teraz dostať na 3,5 mesiaca reflux?

monika1229
22. jan 2023

Ja by som si to tiež chcela kúpiť, máte niekto prosím skúsenosti s Bebou? A ešte jedna vec mi nieje jasná, keď si to na začiatku nakonfigurujem podľa davkovania, potom už bude stačiť iba stlačiť štart alebo pri každej príprave mlieka treba nanovo konfigurovať teplotu aj množstvo?

heleyovapatricia
23. jan 2023

@monika1229 nie to si stroj zapamätá uloženie takže len zapnete počkáte keď pipne stlačíte štart a ide to. Ja budem predávať svoju babbybrezza ak by mal niekto záujem 🙂 kupila som beabu milk prep z bazaru a od vcera svieti cervena gulicka nechapem co je s tym asi radsej pojdem do noveho, ale za mna lepsie rozhodne beaba 🙂

monika1229
23. jan 2023

@heleyovapatricia môžem vedieť kde a kedy ste kúpili baby brezza? A za koľko budete predávať? Ja som pozerala tiež beabu, ale nemá teplotu 40stupňov a ja potrebujem tu. Ešte rozmýšľam, či by mi nestačil len od baby brezza instant warmer ohrev vody, či nieje jednoduchší ako formula pro advance - nieje tam komplikovaná údržba?

krisbar
23. jan 2023

@monika1229 za mna bola udrzba uplne najmenej. Len som to raz za mesiac odvapnila. A tusim kazde 4 cykly sa cistil ten lievik, ale to bolo minimum roboty. Za mna uplna spokojnost.

monika1229
23. jan 2023

@krisbar prosím vás, ak si budem chcieť nabrať len čistú vodu, a pred tým som spravila mliečko, treba to pred nabratim čistej vody umyť alebo ide čistá voda hneď? Nieje ta voda trocha špinavá od toho mliečka predtým? Pýtam sa preto, lebo to budem potrebovať dosť často aj to mlieko aj čistú vodu mat stále pripravenú. Ďakujem