icon

BabyBrezza Formula Pro advanced - skúsenosti s prístrojom

katulienkakatulik
28. apr 2021

Dobrý deň, hľadám prístroj na výrobu mlieka a nasla som tento "mliekovar". Máte prosím skúsenosti s týmto prístrojom?

krisbar
23. jan 2023

@monika1229 pozrite si nejake instruktazne videa. Tento stroj funguje ako kavovar. Date vodu, prasok a potom uz len stlacite gombim ked sa ide papat. Nic sa vopred nedava. Len doplna. A samozrejme cisti. Vodu som z toho nikdy nenaberala. Nemala som dovod. Vodu mi maly nepil.

vuvu163
25. jan 2023

@monika1229 my sme mali bebu supreme pro a ôk, len na bebe AR vidno ze to nemiesa rovnaké hustoty, určite to nie je tým jedným kusom ale všetky. Dali sme reklamovať. Určite nám vrátia späť. Keď vrátia budeme predávať, my teraz musíme aj ručne zahustovat. Používaný 2 mesiace, určite predáme

heleyovapatricia
25. jan 2023

@monika1229 nie je tam komplikovana údržba ak chcete foto mi napíšte na messenger 🙂 Patrícia Heleyová - pošlem vám chcela by som 200€ ale nebránim sa dohode 🙂 ja som ho použila asi 12x dokopy inak je vyčistený a čaká na nafotenie na bazar :D a voda nie je špinavá od mliečka, dáte si len vodičku koľko chcete ml a ide len voda alebo si date spolu s mliekom, ja som to použila medzi tým aj na čistú vodu keď som dávala malej piť.

kvietok2021dt
2. feb 2023

@heleyovapatricia pisala som vam na facebook🙂

vuvu163
6. feb 2023

Tak my sme mali asi nejaký chybný kus. Reklamáciu nám uznali a poslali úplne nový kus. Ale ja som si zvykla na ručné miešanie, nevadí mi, aj tak musím zahustovat. Cize ak niekto chce predám. Uplne nový, ani raz nepoužitý, 2 roky záruka 😊

sasulecka
11. júl 2023

Dobry deň, chcem sa spýtať, máte babybrezzu stale zapnutú ? Manžel si mysli ze sa ma vypínať a potom zas zapínať ale mne to nedáva zmysel cakat kym sa zohreje voda 🤔 straca sa potom vyznam toho stroja mat hned prichystané mliecko do pár sekúnd 😅 ďakujem

krisbar
12. júl 2023

@sasulecka stale zapnute sme mavali. Ona obcas tak suchotala, ze zohrievala tu vodu. Ale inak bola ticho. Samozrejme, ze to straca zmysel. Ja si pamatam ,ze raz v noci sme nakrmili za 6min!! A maly spal dalej. Nas keby mal cakat na zohriatie mlieka by sa tak rozplakal, ze by sme ho dalsiu hodinu uspavalim takto.sme zbehli dole, mlieko za par swkund, sup do pusy, vylogal a spali sme dalej.

vuvu163
12. júl 2023

@sasulecka my sme mali vypnutú, prišlo mi to ci sa voda nepokazí keď sa bude stále udržiavať teplota... Ale mal by byť zapnutý aby to bolo rýchle...

krisbar
13. júl 2023

@vuvu163 ved prave sa pokazi ked len stoji...ci? Ale aj tak aj tak sa nema sancu, lebo ves tu 2L nadobku ci kolko to ma vypil pomaly za 2 dni.

vuvu163
17. júl 2023

@krisbar ja som menila vždy večer vodu aj keď tam voda ešte bola. Premýšľa som a dala novú. A ako vravím vypína la som aby neostávalo stále tepla. Ale aj tak vždy ti predhrejeme aj nasledujúcu dávku. Napr dávaš si hriať 200 a ono ti hneď nad hreje ďalších 200, čiže tak ci tak sa tomu úplne nevyhnes. Našťastie mame dobre dieťa ktoré počká a ešte aj zahustujem a je potrebné čakať 7 min. Ako ten stroj je dobrý ze je rýchly ak máš uplakane dieťa. Ale nám osobne nepomohol vôbec, skôr som mala nedôveru, lebo aj dávkovanie blblo, potom mi poslali nový ks a ten sme hneď posunuli ďalej, už som to nechcela. Ale ľudia z môjho okolia si to chvália a väčšina má zapnuté stále

tinka480
24. júl 2023

@krisbar dobrý deň chcela by som sa spýtať na baby brezza máme Sunar ha 1 nepamätate si stránku kde zistiť ako nadstavit meracie koliesko ďakujem

martinaju
24. júl 2023

@tinka480 nas sunar tam napriklad ani nebol pisala som im na messenger a pekne mi odpisali do par minut

tinka480
25. júl 2023

@martinaju môžem sa spýtať kde im napísať

krisbar
25. júl 2023

@tinka480 maju na stranke slovenskej kontakt. Skuste vygooglit. Ja uz nepamatam. Maju zastupenie na slovensku.

martinaju
25. júl 2023
krissstiina8
27. júl 2023

Ahojte , je tu niekto taký čo mi vysvetlí ako pre debila ako mám nastaviť dávkovanie ns Beba ha ? Keď urobím ručne mlieko a zo stroja to ručne robené je silnejšie

krisbar
28. júl 2023

@krissstiina8 davkovanie je podla ich tabulky.nastavila si to? My sme to tiez riesili, merali, ale nakoniec to bolo spravne ako nam nastavili.

krissstiina8
30. júl 2023

@krisbar našla som že pre Beba ha 1 je nastavenie 4 no

krisbar
31. júl 2023

@krissstiina8 tak potom vy to malo byt tak. Preco mas pocit ze je to inak? Ste to merali?

krissstiina8
1. aug 2023

@krisbar keď som urobila mlieko normálne ručne a cez stroj zdalo sa mi mlieko robené ručne sladšie. A maly má zelenú stolicu

krisbar
1. aug 2023

@krissstiina8 to vobec nemusi s tym suvisiet. A moze. Kazdopadne my sme mali dobru skusenost

luciaone
15. aug 2023

@heleyovapatricia ahoj, ešte ho máš na predaj? Ja by som kúpila

krisbar
16. aug 2023

@luciaone aj ja tu nasu uz predavam, uz dalsie mat nebudeme.

heleyovapatricia
14. sep 2023

@luciaone už sa hneď predal :(

luciaone
20. sep 2023

@krisbar píšem spravu

isasa
26. okt 2023

Zdravím..potrebujem pomôcť.. Potrebujem nastaviť baby brezzu som s toho vôl.. Krok za krokom co stlačiť na90ml vody.. Mliečko máme Smilk baby... Ktoré číslo mam stlačiť? Tie čísla znamenajú odmerky,alebo program?

krisbar
27. okt 2023

@isasa navod ste citali? Treba nastavit kalibracii podla zoznamu a potom uz len mnozstvo vody. Ak nie je vase mlieko v zozname, kontaktujte predajcu slovenskeho alebo kde ste ju kupovali.

isasa
28. okt 2023

@krisbar no mne tam nik neberie telefón.. 😓 a co je to kalibracii?

krisbar
30. okt 2023

@isasa kalibracia je stupen na ktory to musite prepnut aby ste mali spravme davkovanie mlieka. Vasr mlieko nie je v zozname?

nikolia99
4. feb 2024

@krisbar prosim Vas ako sa dekalcifikuje?