Kozie mlieko pre 3,5-mesačné bábätko
Ahojte zienky, chcem sa spýtať akú máte skúsenosť s kozím mliekom ? Konečne po necelých 3 mes sme prišli na to že nám vyhovuje až toto, pekne sa vykaká , stolica je žltá ( nie zelena ako z ostatných ), nenafukuje synčeka tak ako predtým…. Len mám pocit že je rýchlo z neho hladný, večer vypije 180 Ml ( 6 odmeriek ) a už po 5 hodinách je hladný znova…ake máte skúsenosti vy ? Dakujem
Kozie mlieko iste nie je vhodne pre batolata! Najskor tak od 2 rokov
@maminka2306 píšeš o odmerkach tak hádam, že je to UM, napr. Kendamil aj Hipp viem ze ma aj kozie. A to sa má piť každé 3 hodiny. Samozrejme, že 3 mesačné dieťa je po 5 hodinách hladné, nerozumiem čo sa ti nezdá. Ty nie si hladná keď 5 hodín neješ??
Po 5 hodinach?? A kolko by si chcela aby vydrzal? Je to uplne v poriadku.
Ak vecer navysujes davku (ze cez den pije len 120-150 napr) kvoli tomu aby prespal celu noc, tak to je blbost. Niektore babatka sa aj v noci budia na papanie kazde 2-3h a aj to je uplne v poriadku…
5 hodin? 😳😳😳😳😳 Však to je viac než dosť pre 3,5 mesačne bábätko
Jasné ,že je hladné po 5 hodinách ... Treba dávať častejšie . My sme dávali každé 3 hod ,alebo podľa potreby ..
baby, urcite mysli kozie UM, ked pise o odmerkach, takze klud.
5h je v 3,5m uplne normalne, ba dokonca je to aj dlho. moj sa budil po 4h okolo polnoci, ak si dobre pamatam. a potom este raz nad ranom. (vtedy jedol v noci minimalne 2x) takze len vydrzat 🙂
Dakujem zienky, som prvorodička tak som sa chcela len uistiť , takže je to v poriadku. Dávame hipp kozie 1. Pekný dnik Vám prajem 🙂
Keďže môže kozie, podľa všetkého má abkm, sú aj iné mlieka vhodnejšie napr. Nutrilon allergy digestive care
@danielahamar dakujem, no laktozou to nie je, ale veru ako píšeš môže to by abkm. Dakujem Danka za tip.🙂
@belllinka mne bolo tiež odporučené pediatrom kozie mlieko ako veľmi vhodné a rozhodne nie od 2 rokov, ale skôr ako od. 1 roka. Dokonca viem, že kamarátka dávala mlieko priamo od kozy. Pravidelne posielali vzorky do labaku aby bola zaistena mikrobiologicka čistota atď a normálne dávali bábätku okrem iného aj toto.

@maminka2306 neviem, ake kozie mlieko...ci susene UM, ci riadne od kozy. Co som sa pytala nasej dr., tak niecoho ma menej oproti kravskemu...my mame kozy, takze po roku pili deti aj kozie mlieko.