icon

Kŕmenie 4-dňového bábätka umelým mliekom

16. jún 2023

Baby poraďte. Mám 4 dňové bábätko, kojiť nemôžem, takže sme na UM Nutrilon. V pôrodnici sme mali už hotové mliečka, na doma som kúpila sušené. Malá vypije každé 2,5-3hodiny cca 30-40ml mliečka, niekedy viac, niekedy menej. Kúpili sme Lucku dojčenskú vodu. Môžem si zarobiť do fľaše 1 dávku (tých 100ml ako píše na obale) a vypije to na 3x? Lebo neviem, ako urobiť len 30ml, keď na obale píše, že 1 dávka je 100ml z 3 odmeriek... Ale píše spotrebovať do 2 hodín...bude vadit, keď jej to dám na viackrát? Ale to by som zohrievala viackrát no...poraďte 😥

Strana
z2
konikkon
21. jún 2023

@sally001 riešim to preto, Lebo ma to fakt zaujíma a nikdy sa mi nepodarilo dopátrať k odpovedi 🧐 každá prevarate "pre istotu" ale žiadna neviete prečo.

taktotedanie
26. jún 2023

Ano vylievat, hold inak sa neda , odstate mlieko predsa nebudes davat ani 5x ohriate , budete mat potom take koliky ze az..

taktotedanie
26. jún 2023

A prevarala som a prevaram doteraz ( 8mes) v tej flasi v obchode to stalo nevies odkedy..

mamka34
14. nov 2024

Mlieko treba zarobiť vždy čerstvé. Je to na každom obale. Zarobiť 50 ml alebo viac. Všetko mlieko, ktoré po miminku zostalo som preliala do pohárika a pekne vypila. Je to kvalitný nápoj plný vitamínov a čo je dobré pre miminko bolo dobré aj pre mňa. Najlepšie bolo Kendamil 😄

Strana
z2