Kŕmenie 4-dňového bábätka umelým mliekom
Baby poraďte. Mám 4 dňové bábätko, kojiť nemôžem, takže sme na UM Nutrilon. V pôrodnici sme mali už hotové mliečka, na doma som kúpila sušené. Malá vypije každé 2,5-3hodiny cca 30-40ml mliečka, niekedy viac, niekedy menej. Kúpili sme Lucku dojčenskú vodu. Môžem si zarobiť do fľaše 1 dávku (tých 100ml ako píše na obale) a vypije to na 3x? Lebo neviem, ako urobiť len 30ml, keď na obale píše, že 1 dávka je 100ml z 3 odmeriek... Ale píše spotrebovať do 2 hodín...bude vadit, keď jej to dám na viackrát? Ale to by som zohrievala viackrát no...poraďte 😥
Ano vylievat, hold inak sa neda , odstate mlieko predsa nebudes davat ani 5x ohriate , budete mat potom take koliky ze az..
A prevarala som a prevaram doteraz ( 8mes) v tej flasi v obchode to stalo nevies odkedy..
Mlieko treba zarobiť vždy čerstvé. Je to na každom obale. Zarobiť 50 ml alebo viac. Všetko mlieko, ktoré po miminku zostalo som preliala do pohárika a pekne vypila. Je to kvalitný nápoj plný vitamínov a čo je dobré pre miminko bolo dobré aj pre mňa. Najlepšie bolo Kendamil 😄

@sally001 riešim to preto, Lebo ma to fakt zaujíma a nikdy sa mi nepodarilo dopátrať k odpovedi 🧐 každá prevarate "pre istotu" ale žiadna neviete prečo.