Má zmysel začať dojčiť po pol roku?
Má zmysel spistit mlieko po pol roku?
Nemusí na cici aspoň keby z fľaše pije..
chceš začať kojiť po pol roku ? neviem či som dobre pochopila.
@anonym_a7bb3b ano keby ma k UM aspoň deci môjho by ma potesilo
A ako to chceš docieliť?
A ako to chceš docieliť?
@anonym_026860 otvori kohútik
pol roka nekojíš a teraz chceš kojiť? však to už ani mlieko nemáš v prsiach.
@anonym_autor nič nie je nemožné dá sa to prikladaním, stimulovaním.Aj ženy, ktoré adoptuju dieta vedia kojit deti a mať mlieko.Mne sa spúšťalo mlieko, keď som už pol roka nekojila a narodilo sa švagrinej mimino.Ale v tvojom prípade by som to už nerobila, keď je na UM a má pol roka
Áno stimuláciou,žiaľ po pôrode hneď rozchod s nasledne mi ex uniesol syna prvého(toto je druhé)šestonedelia také že behanie po polícii,sociálke,sude...po 8 rokoch vzťahu..čiže stres ,už je to lepšie po polroku cítim sa konečne uvoľnenejšia tak že by som skúsila..
Aspoň aby niečo mal,nemusí byť celá fľaša. A bol by stále pri Tom má umelom.
Áno stimuláciou,žiaľ po pôrode hneď rozchod s nasledne mi ex uniesol syna prvého(toto je druhé)šestonedelia také že behanie po polícii,sociálke,sude...po 8 rokoch vzťahu..čiže stres ,už je to lepšie po polroku cítim sa konečne uvoľnenejšia tak že by som skúsila..
Aspoň aby niečo mal,nemusí byť celá fľaša. A bol by stále pri Tom má umelom.
@anonym_autor ouč dokelu, to ma veľmi mrzí...
Ak máš takú túžbu, tak určite to skús ❤️ ja som mala vždy máličko mlieka, nech som robila čokoľvek. Tak som dokrmovala cievkou. Napriek tomu boli dve deti dojčené do vyše 2 rokov a oni aj ja sme si užívali benefity, hlavne tie psychologické. Ak chceš skúsiť, odporúčam poradkyňu z Mamily.

chceš začať kojiť po pol roku ? neviem či som dobre pochopila.