icon

Čo by sa v obchodoch Billa muselo zmeniť, aby ste tam (znova) chodili nakupovať?

miskamaj
18. sep 2013

Kedze sa tu vcelku rozmnozili staznosti a Billa relativne rychlo expanduje, co moze znamenat, ze sa tymto obchodom casom tazko vyhneme, zalozila som tuto otazku. Mozno sa vedenie tejto spolocnosti troska vzchopi a aspon tie odpovede, ktore maju najviac "lajkov" budu brat vazne a urobia napravy.

aduskatt
22. sep 2013

Zmeniť by sa musela kvalita tovaru, a to výrazne zlepšiť, znížiť ceny a zmeniť prístup personálu k lepšiemu, teda naučiť ich proklientsky sa správať, potom by som možno pouvažovala

jankohrasko
22. sep 2013

v Lidli, v Tescu, v Kauflande maju krajac na chleba.. Neviem, ci vobec v nejakej Bille maju..

janinna11
23. sep 2013

Billa Poltar- pravidelne sa stretnem s tym, ze pocas blokovanie mojho nakupu pokladnicka uz poskuluje po tom dalsom, a ked zaplatim, ani si nestihnem dat kreditku ci drobne do penazenky a uz je v polovici blokovania nakupu dalsieho zakaznika. Je to super, ze je taka rychla, ale je to od nej neprofesialne, a kupujuci sa citi ako keby zavadzal, vsak zaplatene uz dostali tak naco dalsie prejavy ucty k zakaznikovi.... a pravidelne tam ide len jedna pokladna, uz sa mi stalo, ze som bola aj deviata v rade a to je uz vrchol.... hlavne ze ma billa vsade plno reklamy, ze ak cakate v rade tak bla bla bla... hroza

suzzi_
23. sep 2013

Postreh navyse: Kosice Jazero - urobit miesto pre kosiky pod posuvnym pultom pri pokladni, nie je mozne aby si clovek vylozil tovar a potom siel s prazdnym kosikom okolo platiaceho zakaznika co si este bali veci do tasiek, aby odlozil kosik na pult pokladne a vracal sa k svojim veciam. Ked ma clovek kabelu, dieta, prip. kocik, a popri tom vybera penazenku, tak to dokaze vytocit. Stacilo by zredukovat mnozstvo Billa tasiek co tam visia a urobit miesto pre kosiky. Trosku pro-zakaznicke myslenie by nezaskodilo.

ada32
23. sep 2013

@myska_lili to ohovaranie inych kolegyn sa zial nedeje len v Bille. A teraz si mi svojim prispevkom pripomenula ako nesmierne to irituje aj mna. Stava sa ze si musim vypocut pocas blokovania ako venuju pozornost klebetam o tom co kto neurobil v sklade alebo urobil zle... tazka neprofesionalita. Stalo sa mi aj take, ze to na seba vykrikovali z jednej pokladne do druhej. No inteligencia za sto bodov. Asi je to tak ze ked su v prostredi kde sa citia doma, obcas zabudaju na zakaznika ktory pride zvonka a odnasa si nejaky dojem. Asi niektorym nedochadza ze zakaznik sa nechtiac stava informovanym o ich vztahoch , o tom co sa robi v sklade atd. . . .

Dufam ze si to precita aspon niekto koho sa to tyka, lebo fakt sa niekedy hanbim aj za tie predavacky.

zuzana030
23. sep 2013

určite ceny, v našom meste je to najdrahší obchod, správanie personálu, možno sú zrejme slabo platení, čo je vysoká motivácia v dnešnej dobe, možno politika vnútorná je nesprávne nastavená, ľudia pracovať musia a mnohí za akýchkolvek podmienok, čo sa využíva ....a potom to takto vyzerá.

ribelina
23. sep 2013

Presne súhlasím ceny, u nás je to najdrahší obchod, keď vidím reklamu na billa - vždy čerstvé....... tak sa len pousmejem lebo výber ovocia v našej bille tomu nenasvedčuje a keď už aj je z čoho vybrať tak je to neskutočne predražené oproti iným obchodom. Preto tam nenakupujem a ani letáky nečítam lebo viem že aj tak tam nepôjdem lebo pre pár akciových vecí sa mi to neoplatí.

natalienka12
23. sep 2013

Ja keď príde do našej Billy tak tam skoro nikoho nie je, asi to o niečom svedčí.

moni244
23. sep 2013

ja som pracovala v eurovei, tak som chodievala často do Billy ráno pre pečivo a ovocie, no ovocie väčšinou nula bodov, pečivo ok, ale vtedy išli akurát 2 pokladne, to bolo 9 hodín ráno, Billa plná ľudí, často sa stálo pomaly až k lahôdkam a často mi nešlo do hlavy, že prečo keď majú v akcii napr. dyňu a majú ju aj naporcovanú na táckach, tak je aj o 2/3 drahšia. A bola strašne malá, všade koše na akcie, rebríky, dokladajúci zamestnanci, takže keď niečo človek chcel, musel si počkať alebo prísť inokedy. Teraz ju rozšírili a prerobili a vyzerá super aj sortiment majú lepší, ale do BIlly chodím len výnimočne, lebo na sídlisku ju nemáme (je to asi posledné sídlisko, ktoré nemá Billu 😀 ) takže sa do nej dostanem výnimočne

zuzka4444
23. sep 2013

Do Billy idem , len ked nemam inu moznost a ponahlam sa - pre zle skusenosti ju neznasam. Ten najvacsi defekt je podvadzanie zakaznikov. Uz mam taky ritual, ze ked som prinutena ist do Billy, vzdy prihodim do kosika nejaky "akciovy tovar" a skontrolujem si uctenku (este ze mam dobru hlavu na matiku, pri vasich blockoch by som to inak nezvladla a mysim, ze prave na to sa spoliehate). Este nebola predajna, kde by mi nenauctovali na niektorej z poloziek v zlave plnu sumu. A tie reakcie veducich! Napr. v Eurovei nahnevana veduca, ked som reklamovala Nescu, na ktoru mali velky plagat, ze je v zlave, tak si doniesla stolicku, strhla ten plagat a posmesne sa ma opytala, ci som uz spokojna 😀... Alebo v Korze sa pokladnicka oborila na zakaznika predo mnou (ktory si blocek skontroloval pri baleni tovaru, az ked pocul, ze ja reklamujem nektarinky, ktore mali mat 30% zlavu a nablokovali mi plnu sumu), ze ju mal upozornit, ze ma tovar so zlavou (islo o piva z reklamy)! A presne rovnaka skusenost z predajne na DD, v Cubicone, na Bajkalskej... V podstate tych zamestnancov lutujem, predpokladam, ze klamat zakaznikov maju nariadene zhora. A mozno su radi, ze nejaku pracu maju. A rovnako podvodnicky sa spravaju aj k dodavatelom. Nehovoriac o korupcii, ked tam chce niekto dostat svoj tovar. Ryba vzdy smrdi od hlavy...

keenfan
23. sep 2013

Mimo mnohých tu spomenutých vecí, hlavne ceny. Myslím že za všetko povie fakt, že moja mama kt.tam pracuje tak nakúpi radšej všade inde ako tam. Nie je problém ak sú potraviny ktoré majú drahšie veci, ale nech za to stoja kvalitou a stavom v akom sa nachádzajú. Ceny ako v Bille v Rakúsku, ale Rakúšan by do slovenskej Billy vkročil dva razy: prvý a posledný.

cecil36
23. sep 2013

1. Pristup personalu (ten je fakt hrozny), najmä ochota a prijemny pristup chyba najviac.
2. Väcsinou z xy pokladni idu dve a nikoho netrapia dlhe rady (toto sa mi stalo vo viacerych predajniach)
3. Kvalita tovaru.
4. Cena tovaru.
5. Rozmiestnenie tovaru. Mne nevyhovuje system, ze ak hladam npr. bezlepkovu cokoladu (to je priklad) tak musim prejst bezlepkove potraviny, cokolady a co ja viem este aky regal, aby som ju nasla lebo ani personal castokrat nevie, kde ktory vyrobok najdem. Nie som typ, co prechadza celu predajnu kusok po kusku co by sa mu hodilo, chodim s blbuvzdornym listkom lebo pri malou decku nemam cas studovat a hladat. Cize system bezlepove pri bezlepkovych, bezlaktozove pri bezlaktozovych atd.

tinach
23. sep 2013

Nič, len názov, sortiment, ceny a personál 😅

dada1212
24. sep 2013

S tou cenou si nemyslím že je to už také zlé, v poslednom čase má Billa dobré akcie a dosť zdvihla ceny aj konkurencia Billy, takže nie je už taký priepastný rozdiel.
Mne hlavne prekážajú dlhé rady pri pokladniach a ako vidím, nie je to tak len u nás.
A veľké mínus aj za tie Clever výrobky, ak nechcete byť obchodom len pre vyššiu strednú triedu, tak by mali byť vždy dostupná prijateľná a cenovo dostupná alternatíva aj pre tých, čo majú hlbšie do vrecka.
Mám pripomienky aj ku kvalite niektorých výrobkov, napríklad čaje, kávy Clever nie sú vôbec chutné a takisto veľmi dlhú dobu neboli dostupné vôbec Clever výrobky a to si myslím že tiež odradilo dosť ľudí čo sa musia pozerať aj na ceny a nepôjdu do Billy, ale ku konkurencii, kde vždy nájdu ich vlastné výrobky.

sissmiss
24. sep 2013

@dada1212 super veta ze s cenami v bille to v posl.case nie je uz az take zle, lebo aj ostatni dvihli ceny, takze rozdiel nie je priepastny 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Yo, spravila si mi den 😀 😀 😀 😀 😀 😢 😢 😢 😢

marusht
24. sep 2013

najhorsie je podla mna, ze tam je az prilis casto prilis vela vyrobkov po zaruke, alebo tesne pred jej koncom....tolkokrat som tam uz kupila pokazenu sunku, salamu, klobasu, rybu .... ci uz v CA, alebo aj v BA, ...mam ju vyslovene pod par krokov od bytu, ale radsej idem dalej, lebo nemam chut na dalsi pokazeny vyrobok....a vazne nemam cas na to, aby som pred tym nez polozim vyrobok do kosika najskor pol hodiny hladala datum spotreby, okrem toho aj drahsia oproti ostatnym obchodom....

kalifa28
24. sep 2013

v prvom rade si myslím, že na BIlle netreba menit absolutne nič, lebo pokal tam budu ludia chodit, nezmení sa nič.. načo??? však stale sa najde dost blbov, ktorí nakupia draho, ktorým neochota personalu možno vadí, ale nič s tým nerobia, nakupuju tam dalej... ktorým nevadí pokazené maso a hnile ovocie..... všeto je o nás - klientoch... treba tam prestat chodit... rozdiel medzi mudrym rakušanom a sprostým slovákom je evidentný... tam by si taketo niečo firma Billa nikdy nedovolila´, lebo žiadny rakušan by tam nevkročil!!!!

jolla600
26. sep 2013

Platne cenovky nieze idem kupit olej je tam cena 1.70. A nauctuju mi 2.40.to co je !
Vzdy ked cakam pri pokladni pride niekto s reklamaciou!
Cerstve ovocie,zeleninu!
Vysoke ceny!!!
Preto malokedy nakupujem v Billa!

tamtamka26
26. sep 2013

@jolla600 presne tak, včera sa to stalo mne! na regále cenovka 1,09,- a naúčtovala mi skoro 2e!!! ale som si nebola istá, tak som sa nehádala ☹

winona24
26. sep 2013

Billu mám najbližšie pri dome...ale i napriek tomu tam chodím výnimočne .... je strašne drahá .... ovocie a zelenina sú väčšinou otrasné...výber pečiva o ničom .... osobitnou kapitolou je personál .... KATASTROFA ... pokladníčka používajúca vulgárne výrazy aj napriek tomu že pred ňou stojím aj s deckom .... pokladník s výrazom masového vraha,blokujúci jednou rukou ... permanentne bordel ... najmä keď sa mení leták...všade v uličkách plné palety s tovarom...nemáte sa kde hýbať ... otras otras otras ... čudujem sa ,že tak expanduje....čudujem sa,že do nej chodí toľko ľudí....

tatko_bebe
26. sep 2013

@zuzka4444 k dodavatelom len tolko znami ma jednu firmu na vyrobky z medu, medovinu, med atd. Je to jeden z najkvalitnejsich vyrobcov na SK. A hadaj kolko mu Billa chcela dat za jeho med a za kolko ho potom predavala? Povedal ze serie na nich ze im v zivote nic nedoda, on si to totiz moze nastastie dovolit. Med chceli vykupit dobre ze nie za 1,9eur a predavali ho skoro za 6eur :DDDD
Nech idu do r. blbci aj s celym marketingom a nakupcami.

olivka84
26. sep 2013

ja do billi chodim lebo je to jediny obchod nablizku ale keby som nemusela tak tam nejdem zelenina nahnita nechutna , personal uplne neprofesionalny protivne predavacky , neskoro otvaraju , rano nemaju dolozeny tovar a to tam chodim hodinu po otvoreni , ceny niesu uz take vysoke oproti ostatnym .... sused povedal ze on radcej nastartuje auto a pojde do obchodu par km koli cigaretam ale do billi nikdy. u nas je v bille vzdy plno lebo je jedina a aj preto sa tak chovaju k zakaznikom lebo vedia ze si to mozu dovolit ale verim ze keby sme mali na vyber je tam prazdno

miskamaj
autor
26. sep 2013

mna by zaujimalo, preco sa povodne otazka zmenila na diskusiu @admin

thinka001
26. sep 2013

no jednoznacne ceny, billa patri medzi najdrahsie obchody

lienka.7
26. sep 2013

ceny, dalej to aby rano mali napecene pecivo - myslim teraz rozky, nie kolaciky....viac pokladniciek ked je natresk - namiesto 5 funguju stabilne 2...platne cenovky, nie malicke napisy, ze cena plati iba pri 3 kusov a pod.

stellamaris
26. sep 2013

skoro vsetko treba zmenit.........kvalitu,ceny,predajne

barny
26. sep 2013

ja nakupujem v bille casto, aj ked maso som prestala kupovat, raz som nasla zabalenu masiarku, takze skoncilo ako obed pre mojho psa a tento tyzden som si nedala pokoj kupila som krkovicku ved akcia a ked som ho doma odbalila smrad neskutocny skoro som hodila sablu, manzel nahnevany a skoncilo s smetiaku. takze maso v Bille v ZM uz nikdy nekupujem

livka299
26. sep 2013

MRAZENA ZELENINA POLIEVKOVA ZMES 1,09€ za 400g v LIDLI 0,49€ za 400g ....OOOTRAS CENY IDEM TAM KEĎ SA MI NECHCE MOTAŤ V TESCU ALE NANAJVÝŠ NA 2 - 3 VECI DOKÚPIŤ

marianna2468
26. sep 2013

Billu mam rovno pod nosom ale nechodim tam po zlej skusenosti so smradlavym masom hnilemu ovociu a pokazenym vyrobkom.
1. Netreba tam chodit
2.netreba tam nakupovat
3.ked Ist do Billy tak radsej do Rakuska
Tuto siet obchodov by na SVK mali zrusit