Patria bio potraviny do supermarketov?
Majú byť BIO výrobky súčasťou supermarketu? Vyhovuje vám viac samostatné BIO oddelenie, alebo keď sú BIO výrobky súčasťou celého sortimentu?
@bipsy mlieko pochádza z certifikovaných ekofariem, jogurty sú vyrábané v Čechách.
No..presne ten druh "bio" o ktory nemam zaujem nech su v ktoromkolvek regali - 4 "bio"cucoriedky v mlieku zahustenom skrobom a stabilizatormi (a to opomeniem smotanu uz spomenutu)...ze som to tak trosku cakala 😝
Ahoj, snažím sa kupovať bio veci co najviac to ide, ale práve značka Naše bio od Billy mi nevonia kvalitou. Minimálne mliečnych výrobky ako napr. Tie jogurty sú zloženim príliš komplikovane, a maju velmi sladku az prikru chuť. Konkrétne ten cucoriedkovy. Treba rozlišovať a uvedomiť si ze BIO NEZNAMENA automaticky ZDRAVÉ. Áno bio veci by mali byt kvalitnejšie, no všetko z mierou. nemôžeme zjest kilo čokolády, ci slaniny, a tváriť sa ze je zdravá, lebo bola Bio🙂
osobne inak uprednostňujem ked su bio a nebio veci v jednom regali a uvítali by som BiO mäso v Bille.
A ešte ku kvalite a informovanosti personálu v Bille mám hodne výhrady, lebo vždy sa pýtam odkiaľ pochádzaju masove vyrobky, no nikdy ťa teta za pultom nevie povedať pôvod masa, z ktorého boli výrobky vyrobené. Tak si radšej ziadny vyrobok nekupim!
@bipsy no predsa od takych istych krav ako davaju vsetky🙂 bio je biznis
Ake mlieko kravicky davali pred dvadsiatimi rokmi, take davaju aj teraz,ci?
@odbornicka tak to nás mrzí, lebo práve mliečne výrobky, najmä jogurty naši zákazníci veľmi chvália. Neviem, prečo máš pocit, že je ich zloženie príliš komplikované? Môžem ťa uistiť, že sú to všetko vysokokvalitné výrobky od certifikovaných dodávateľov.
@marianna2468 podľa mňa nemáš celkom pravdu, veľmi záleží na spôsobe výživy tej kravy a či má voľný výbeh a pod...to všetko ma neskutočný vplyv na kvalitu mlieka, čiže určite nie je mlieko ako mlieko 😉 tak isto ako vajce nie je ako vajce a pod. voľakedy sa zvieratá nekŕmili geneticky upravovanými potravinami čiže dávali určite kvalitnejšie produkty ako tie dnešné 😉

@billa_martina samostatné oddelenie vyhovuje,je to lepšie než lietať po celej predajni ,aj samotné predavačky nemaju niekedy prehľad o tom ,kde sa aký tovar nachádza 😉