icon

Patria bio potraviny do supermarketov?

billa_martina
11. sep 2013

Majú byť BIO výrobky súčasťou supermarketu? Vyhovuje vám viac samostatné BIO oddelenie, alebo keď sú BIO výrobky súčasťou celého sortimentu?

Strana
z2
barcelona94901
12. sep 2013

@billa_martina samostatné oddelenie vyhovuje,je to lepšie než lietať po celej predajni ,aj samotné predavačky nemaju niekedy prehľad o tom ,kde sa aký tovar nachádza 😉

billa_martina
autor
12. sep 2013

@bipsy mlieko pochádza z certifikovaných ekofariem, jogurty sú vyrábané v Čechách.

radusiq
12. sep 2013

No..presne ten druh "bio" o ktory nemam zaujem nech su v ktoromkolvek regali - 4 "bio"cucoriedky v mlieku zahustenom skrobom a stabilizatormi (a to opomeniem smotanu uz spomenutu)...ze som to tak trosku cakala 😝

odbornicka
17. sep 2013

Ahoj, snažím sa kupovať bio veci co najviac to ide, ale práve značka Naše bio od Billy mi nevonia kvalitou. Minimálne mliečnych výrobky ako napr. Tie jogurty sú zloženim príliš komplikovane, a maju velmi sladku az prikru chuť. Konkrétne ten cucoriedkovy. Treba rozlišovať a uvedomiť si ze BIO NEZNAMENA automaticky ZDRAVÉ. Áno bio veci by mali byt kvalitnejšie, no všetko z mierou. nemôžeme zjest kilo čokolády, ci slaniny, a tváriť sa ze je zdravá, lebo bola Bio🙂
osobne inak uprednostňujem ked su bio a nebio veci v jednom regali a uvítali by som BiO mäso v Bille.
A ešte ku kvalite a informovanosti personálu v Bille mám hodne výhrady, lebo vždy sa pýtam odkiaľ pochádzaju masove vyrobky, no nikdy ťa teta za pultom nevie povedať pôvod masa, z ktorého boli výrobky vyrobené. Tak si radšej ziadny vyrobok nekupim!

barbyes
17. sep 2013

@bipsy ak chceš kvalitný jogurt skús značku Hollandia, už to hrudkovité zloženie a srvátka ktorá sa uvoľnuje na vrchu hovoria samé za seba 😉

marianna2468
17. sep 2013

@bipsy no predsa od takych istych krav ako davaju vsetky🙂 bio je biznis
Ake mlieko kravicky davali pred dvadsiatimi rokmi, take davaju aj teraz,ci?

billa_martina
autor
18. sep 2013

@odbornicka tak to nás mrzí, lebo práve mliečne výrobky, najmä jogurty naši zákazníci veľmi chvália. Neviem, prečo máš pocit, že je ich zloženie príliš komplikované? Môžem ťa uistiť, že sú to všetko vysokokvalitné výrobky od certifikovaných dodávateľov.

poussin
29. sep 2013

@aduskatt ja osobne smotanove jogurty jest nemozem. Mam potom zdrav. problemy. Uprednostnujem odtucnene hoci su menej chutne. Aj odtucneny tvaroh a podobne. O smotane uz ani nehovori. Nemyslim si, ze najkvalitnejsi je smotanovy jogurt. To je len predsudok.

poussin
29. sep 2013

@barbyes mas pravdu Hollandia ma vyborne mliecne BiO vyrobky. Aj mojej malej najviac chutia.

aduskatt
29. sep 2013

@poussin uz som to vyssie pisala, nepostrehla som, ze to nie je smotanovy. Kazdopadne, aj jogurt z mlieka, ako som vyssie pisala, ak ma byt kvalitny, mal by mat minimylne 3,5% tuku. Ak to tak nie je, je to plne chemie🙂 Samozrejme, kazdy konzumuje, co mu chuti, alebo vyhovuje 🙂

barbyes
29. sep 2013

@poussin hlavne sú to jogurty čo sa o väčšine produktov predávaných pod týmto názvom povedať nedá 😔 to, že tam je nápis jogurt ešte neznamená, že to aj jogurt je, čo je podľa mňa dosť smutné 😒

barbyes
29. sep 2013

@marianna2468 podľa mňa nemáš celkom pravdu, veľmi záleží na spôsobe výživy tej kravy a či má voľný výbeh a pod...to všetko ma neskutočný vplyv na kvalitu mlieka, čiže určite nie je mlieko ako mlieko 😉 tak isto ako vajce nie je ako vajce a pod. voľakedy sa zvieratá nekŕmili geneticky upravovanými potravinami čiže dávali určite kvalitnejšie produkty ako tie dnešné 😉

Strana
z2