icon

Zelenina a ovocie v katastrofálnom stave

dakra
9. sep 2013

Dobrý deň, celkom ma potešil "mesiac s Billou"...v Bille nakupujeme dosť často celá rodina, ale v poslednej dobe sa mi dvíha žalúdok, keď sa pozriem na ovocie a zeleninu, ktorú ponúkajú na predajni Billa u nás v Trenčíne na Juhu. Chytím cibuľu, vyletujú mušky..hľadám baklažán, nájdem niečo, čo nemá ani fialovú farbu, ale hnedú, zápach, bordel, katastrofa! paradajky tak na kečup, aj to s prižmúrenými očami, banány, hnedé, hnilé, plesnivé ...katastrofa...už som sa rozhodla, že budem chodiť len s foťákom a tieto fotky určite budem zverejňovať...nejedná sa len o jeden deň, ale o tri mesiace a nehovorím to len ja, ale aj moje kolegyne, kamaráti aj zákazníci, ktorých reakcie sledujem, keď sa snažia podobne ako ja vybrať niečo z toho hnusu...máte niekto podobnú skúsenosť?

Strana
z12
keira
23. sep 2013

ja kupujem akciovy alkohol 😀 .. ten snad neprebaluju 😀

billa_martina
23. sep 2013

@jankohrasko každý artikel alebo tovar, ktorému skončí doba spotreby, je odpísaný a následne vyhodený do kafilérie, ktorú odváža certifikovaná firma na likvidáciu. Celý proces likvidácie tovaru, ktorému skončila minimálna doba spotreby, je nastavený podľa HACCP a iná manipulácia s takýmto tovarom nie je možná.

jankohrasko
23. sep 2013

@billa_martina tak na to by som sa fakt rada osobne pozrela.. Bohuzial, niekto tu klame, kazdopadne "mesiac s Billou" konci o 7 dni..

Strana
z12