icon

V akom stave prichádza zelenina z Tesca?

Včera o 18:36

Ahojte, chcem sa opytat, v akom stave vam chodi domov zelenina a ovocie, ked objednavate z Tesca. Mne naposledy v zlom stave mrkva cierna, cibula uplne makka. Je nejaky rozdiel v case, kedy mi poslu krajsiu? Alebo mam do poznamky napisat, ze ak to je nie v 100% stave, nech mi to ani neposielaju? Vdaka za rady

anonym_bfb632
Včera o 18:38

@anonym_autor doteraz som mala aj ovocie aj zeleninu vzdy perfektne

autor
Včera o 18:41
@anonym_bfb632

@anonym_autor doteraz som mala aj ovocie aj zeleninu vzdy perfektne

@anonym_bfb632 ja som objednavala 2x..prvy raz vsetko ok a druhy ako som pisala, ale nakup bol veliky zistila som to az doma a nechala som to tak, nebolo toho vela, ale v dalsom nakupe by som sa takej kvalite rada vyhla

viestta
Včera o 18:43
@anonym_autor

@anonym_bfb632 ja som objednavala 2x..prvy raz vsetko ok a druhy ako som pisala, ale nakup bol veliky zistila som to az doma a nechala som to tak, nebolo toho vela, ale v dalsom nakupe by som sa takej kvalite rada vyhla

@anonym_autor nenakupujem takto casto, ale ako pisem, zatial uplne bez problemov

anonym_1d1c65
Včera o 18:50

@anonym_autor Od covidu si týždenné nákupy riešim dovozom z Tesca.Za tie roky sa málokedy stalo, že bol problém s kvalitou ovocia/zeleniny.V prípade, že sa náhodou stane, že je kvalita zlá,nie si povinná to prebrať,cenu ti rovno odráta kuriér/ak si platila vopred, vrátia ti peniaze za neprevzaty tovar na účet/.Ak si tovar prevzala a nedostatky zistíš pri rozbaľovani, odfoť a reklamuj cez email.Fotky nekvalitného tovaru do prílohy.Reklamaciu uznajú s dostaneš na výber, buď vrátia cenu alebo dostaneš kupón na ďalší nákup

ljmmm
Včera o 18:53

ak bola cibula makka tak bola vsetka cibula taka. stava sa ano. ja mam zas pocit, ze mi davaju najmensie jablka ake existuju 🙂 neznasam male. A ked kupujem akciove daco tak skor mi to dovezu v rannych casoch ako podvecer

anonym_1d1c65
Včera o 18:54
@anonym_1d1c65

@anonym_autor Od covidu si týždenné nákupy riešim dovozom z Tesca.Za tie roky sa málokedy stalo, že bol problém s kvalitou ovocia/zeleniny.V prípade, že sa náhodou stane, že je kvalita zlá,nie si povinná to prebrať,cenu ti rovno odráta kuriér/ak si platila vopred, vrátia ti peniaze za neprevzaty tovar na účet/.Ak si tovar prevzala a nedostatky zistíš pri rozbaľovani, odfoť a reklamuj cez email.Fotky nekvalitného tovaru do prílohy.Reklamaciu uznajú s dostaneš na výber, buď vrátia cenu alebo dostaneš kupón na ďalší nákup

@anonym_1d1c65 Reklamácie na tesco _sk@tesco.com

anonym_1d1c65
Včera o 18:56
@ljmmm

ak bola cibula makka tak bola vsetka cibula taka. stava sa ano. ja mam zas pocit, ze mi davaju najmensie jablka ake existuju 🙂 neznasam male. A ked kupujem akciove daco tak skor mi to dovezu v rannych casoch ako podvecer

@ljmmm Nevyberás si čas dovozu tovaru ty?

ljmmm
Včera o 19:02
@anonym_1d1c65

@ljmmm Nevyberás si čas dovozu tovaru ty?

@anonym_1d1c65 myslela som totak, ze ked kupim jahody v akcii a vyberiem dorucenie o 16:00 tak uz nebudu proste. nahrady nepovolujem, raz som chcela kuracie prsia a ako nahradu poslali kridla 🙂

anonym_1d1c65
Včera o 19:04
@ljmmm

@anonym_1d1c65 myslela som totak, ze ked kupim jahody v akcii a vyberiem dorucenie o 16:00 tak uz nebudu proste. nahrady nepovolujem, raz som chcela kuracie prsia a ako nahradu poslali kridla 🙂

@ljmmm Jaj, už chápem 😀

anonym_a8a63f
Včera o 19:16
@ljmmm

@ljmmm tie nákupy sa pripravujú už ráno pred otvorením kamarátka tam pracovala
@anonym_autor objednávam 5 r max spokojnost hlavne zelenina, ovocie

anonym_11afa0
Včera o 20:56

Roky objednavam cez rozne donasky, aj tesco a kazdy cca treti nakup je daco so zeleninou. Nikde mi nedokazu dorucit zeleninu tak, ako by som si ju ja vybrala.

anonym_983a89
Včera o 21:30

Vzdy mavam ovocie aj zeleninu vo vybornom stave.