Bioderma je najlepšia
ahojte maminy,ja som chcela len tolko, ze bioderma je najlepsia znacka zo vsetkych,skusala som nespocetny druh znaciek az som natrafila na Biodermu a preto nedam na nu dopustit.Preto ja a moj syncek pouzivame len biodermu asi nie nadarmo je prislovie za kvalitu sa plati ale viete, ze to stoji za to>>>inu znacku by som so skusenostou biodermy ani nechcela pouzivat je fakt svetova...
@vavrenka som rada ze sa ti paci. Aj ja mam rada ten svetly odtien. Photoderm Make up SPF 50+ su dva - tmavy a svetly. Ten svetly odtien je o nieco iny ako v tonovacom ultra fliude. Zalezi na tebe co mas radsej. Make up alebo tonovany? Na obidva si kludne mozes davat puder, aj na ten tonovany. Ja to tak v lete robim. Tonovany ako krem + ochrana a nato dam puder a vyzera to dobre. Ja nemam v oblube make upy na leto, ale to je moj subjektivny pocit. Ale napr. moja sestra ho mmiluje. V lete pouziva len Photoderm Make up. Je chranena, zaroven ma make up a dokonca si niekedy pod neho nedava ani ziadny krem. Pouziva ten tmavy - vyzera dobre ked je clovek opaleny.
@bioderma_lucia pojdem mrknut ten odtien, dnes sa mi to hadam s malou podari ist do mesta. ja sa nechcem opalit v tvari, tak mrknem na ten svetly odtien, vsak uvidim pocitovo na tvari a rozhodnem sa. ale musim povedat, ze ten ultra fluid je prijemne hydratacny...
@vavrenka ak sa ti podari ist do mesta a pojdes pozriet ten make up, daj potom vediet ako sa ti pozdaval 😉
@bioderma_lucia tak som bola vyskusala a ostavam pri tonovacom fluide a pudriku. svetly bol dost ruzovy aa tmavy fakt na mna tmavy. ale ten tonovany fluid svetly, no proste paradaaaaaaa
@vavrenka ten tonovany svetly je super. Myslela som si ze pri nom zostanes ;)
@bioderma_lucia ahoj, mala by som otazku ohladom zakaznickej karty, ci sa do nej zapocitava aj napriklad balzam na pery a teraz co je v akcii balicek hydrabio - krem, serum a voda za 5eur 😵 dakujem
@konvalinka333 ahoj, prave tento piatok moj kolega zverejnil na facebooku nove pravidla pre pouzivanie zakaznickej karticky, ktora uz bude vynovena a bude sa do nej zapocitavat aj novy produkt MATRICIUM a to za dva produkty 🙂
Tu je info: Pozrite si prezentáciu, v ktorej predstavujeme novú Kartu zákazníka.
Pre ľahšiu čitatelnosť si ju otvorte na celú obrazovku (v menu v pravo dole "More" voľba "Fullscreen") http://prezi.com/wnhsey5helsd/nova-karta-zakazn...
Ale ani podla "starych" pravidiel sa do kartickoveho systemu nezapocitavala tycinka na pery a ziadne mini balicky (nie realne produkty, len mini produkty). Balicky s produktami sa zapocitavali samozrejme.
Mesiac s BIODERMA sa pomaly blizi ku svojmu koncu. Pondelok je posledny den. Rada by som vsetkym podakovala za mnozstvo otazok, prispevkov, rad a odpovedi do sutazi. Tesi ma, ze som s vami mohla stravit par tyzdnov. Verim, ze informacie, ktore tu odzneli vam pomozu pri rozhodovani. Prajem krasne leto 🙂
Ahoj, kočky poradíte mi?? mam pigmentove škvrny, a už naozaj neviem čo si mam na ne dať. 😢 😢 som v koncoch, celý rok používam krem s faktorom 50+ ... a aj tak súúúúúú. hrzné. dik za rady 🙂
Ahojte baby,
tiež patrím k fanúšikom Biodermy (super kozmetika), akurát som sa netrafila pri nákupe svojho obľúbeného krému a tak mám teraz dva zvyšné sensibio light - legere na normálnu a zmiešanú pleť.☹ AK by ste mali niektorá záujem, predám ich obidva dokopy za 15 eur - sú úplne nové. Môj mail je l.u.c.i.a01@azet.sk.
@bioderma_lucia ahoj, chcela by som sa opytat,ci existuje nejaka kozmetika od BIODERMY pre babo, syn ma 5 mesiacov a upchavaju sa mu pory na lickach. Niekedy je to lepsie,niekedy horsie, ale stale sa potom nejaky ten por aj zapali a tak sa to opakuje dookola. Je k dispozicii nejaky krem na tvar s takymito problemami? Povodne mal licka aj suche a drsne,to uz zmizlo,ale pory stale su. dakujem
@bioderma_lucia chcem sa opytat ohladom zakaznickej karticky...ake su presne pravidla? zakupit 6vyrobkov za akukolvek sumu,cenu vyrobku? mozem kupit jeden vyrobok za 6eur a druhy za 20eur? nie je tam nejaka min.cena?
Prosiiiim, kto by mi vedel poradit?? Kupila som si od Biodermy Sebium serum, domaci chemicky pealing, pise sa, ze sa ma pouzivat kazdy druhy vecer po dobu 4 tyzdnov,mna by zaujimalo,po akom case si tuto 4 tyzdnovu kuru mozem znova zopakovat? / Zatial mi na to nikto nevedel odpovedat../ Vopred velka vdaka!!!!

@bioderma_lucia dakujem, ten svetly odtien je super, som s nim spokojna 😉 , este som nasla nejaky kompaktny makeup spf50+ ten je dobry aj na leto? a ma taky odtien ako ten tonovany fluid? stale na dtym premyslam, ze co by bolo na leto pre mna lepsie.. a este mam jednu otazku - ked si dam fluid spf50+ a na to puder spf25, bude tam ta 501 stale, ci to nejako zreaguje, ci ako? premyslam, ze na leto aj tak budem potrebovat trosku prepudrovat..
dakujemmmmm 😵