icon

Bioderma: Otestuj, odfoť a vyhraj

bioderma_lucia
10. apr 2012

Milé maminky, pripravili sme pre vás zaujímavú akciu, kde môžete vyskúšať novinku
Photoderm KID BLUE a zároveň súťažiť o produkty BIODERMA v hodnote 80€. Desiatim z vás pošleme
domov produkt Photoderm KID BLUE. Počas niekoľkých dní sa s ním zoznámite, vyskúšate ho na sebe a svojom dieťati a vytvoríte fotografiu. Ak sa chcete zapojiť, čítajte ďalej

Čo je potrebné urobiť na úvod:

1. Do fóra s názvom „BIODERMA: Otestuj, odfoť a vyhraj!“ nám napíšte, prečo by sme mali vybrať na testovanie práve vás a vaše dieťa.

2. Do spomínanej témy môžete vpisovať vaše odpovede iba od 10.4. 2012 od 11.00 hod. do 11.4.2012 do 18:00 hod.

3. Zástupcovia spoločnosti BIODERMA vyberú desať z vás, ktorí budú zapojení do akcie.

4. Na fóre pod názvom „BIODERMA: Otestuj, odfoť a vyhraj!“ dňa 11.4. do polnoci zverejníme vyvolených a pošleme im IP.

5. Najneskôr do pondelka 16.4. prinesie vyvoleným kuriér produkt Photoderm KID BLUE.

Čo bude úlohou vyvolených?

1. Zoznámiť sa čo najlepšie s produktom Photoderm KID BLUE, otestovať ho na sebe a svojom dieťati.

2. Odfotiť svoje dieťa v akcii s Photoderm KID BLUE.

3. Od 25.4 do 28.4. na fóre „BIODERMA: Otestuj, odfoť a vyhraj!“ vyvolení zverejnia fotografiu a napíšu nám svoje skúsenosti a postrehy s produktom.

4. Hodnotiť sa bude najkreatívnejší text a fotografia.

5. Dňa 29.4. do polnoci zástupcovia spoločnosti BIODERMA vyberú jedného víťaza, ktorý získa BIODERMA balíček v hodnote 80€ obsahujúci ABCDerm Hydratant 200ml, ABCDerm Moussant 1l, ABCDerm obrúsky 60ks, ABCDerm ATO+Baume 200ml a ABCDerm ATO+Lavante 200ml, ABCDerm Relax Oil 200ml.

6. Balíček bude výhercovi zaslaný do 10 dní od vyhlásenia výsledkov.

Testujte a bavte sa

*Poznámka: Produkt Photoderm KID BLUE je odporúčaný deťom od troch rokov.

Bioderma: Otestuj, odfoť a vyhraj
vazka13
10. apr 2012

Dobry vecer, mam 2 deticky s atopickym ekzemom ☹ , 9 rocneho syna a 3,5 rocnu dceru, ktorej ho diagnostikovali len pred par mesiacmi. Syn ma navyse alergiu na parfemy a lanolin, takze vyber vhodnej kozmetiky na kazdodenne pouzivanie je dost obmedzeny. Zatial nieco vyse roka viacmenej uspesne pouzivame kozmetiku Bioderma Atoderm 🙂 , uz teraz sa vsak desim leta 😎 , ako budem skusat opalovacie kremy ktore by im neuskodili, ale skor pomohli. Preto by som rada vyuzila moznost vyskusat Photoderm Kid Blue, i ked si nie som ista ci je vhodny aj na atopicku pokozku. Dakujem vopred za radu 🙂

miracle
10. apr 2012

Aj my sa pridavame k zaujemcom o testovanie. S manzelom sme alergici, ja mam predispoziciu k velmi suchej pokozke.
Starsi syn nema pocas roka vyrazne problemy s pokozkou, je skor sucha, ale pravidelnym premazavanim sa normalizuje. Hrozu mam vsak z leta a opalovacich kremov - kazdy rok musim menit znacku opalovacich kremov, pretoze kombinacia slnko + opalovaci krem (sem tam piesok + more) mu sposobuje najma na tvari alergie. Pritom vsetky kremy, ktore sme doteraz mali, boli z lekarne, v zaruke, pouzivane len jednu sezonu a pokial mozno skladovane s chlade. Nemozme sa spoliehat ani na jednu znacku. Minule leto sme pouzivali velmi kvalitny ochranny krem a balenie v spreji som mu na tvar jednoducho nemohla davat. Mlieko bolo v poriadku. Musim uz konecne najst nejaky krem, s ktorym prezijeme leto bez alergie na tvaricke. Drzat dieta cele leto v tieni nie je vobec lahke!!

mimikri
10. apr 2012

🙂 ahoj volame sa Patrik a Daška. Ja mam už skoro 13 mesiacov a sestrička bude mať 8 rokov. Sestrička ma suchu pokožku po mamičke a preto by sme radi vyskúšali krémik ktorý by sme mohli používať obaja. Radi vonku šantíme a mňa všetko zaujíma, preto sa pred slniečkom určite nebudem skrývať. A moju mamičku tiež bude určite zaujímať ako sa krémik správa a rozotiera. A ja jej v tom určite pomôžem! 😉 🙂

mmisel1
11. apr 2012

Ahojte. My chceme testovať!!!! Moja Miška narodená veeeeľmi skoro s váhou 650g!!! má citlivú pokožku a používame výlučne BIODERMU.
A že to bude kreatívna fotka, to je zaručené! 🙂 Ďakujeme.

janka1
11. apr 2012

taak a preco my? no proste sme dlhorocni zakaznici 🙂)) bioderma vsade s nami , v taske, v aute , v kupelni 🙂 cez den, vecer , v zime v lete , proste sa s nami vsade vlecie 🙂 lubime ju vsetci ocko, mamka aj deti 🙂 dakujeme tesime sa ,na dalsieho rodinneho/ domaceho milacika 🙂

strieza
11. apr 2012

Dobrý deň, radi by sme vyskúšali Váš nový produkt, nakoľko sme veľmi akčná rodinka, pre ktorú príroda, hory, lezenie, skialpinizmus a turistika sú jej život. Starší syn Filipko sa už aktívne zapája do všetkých športov a našu malú princezničku Emmku berieme už od narodenia na výlety do prírody. Preto si myslím, že sme tí praví adepti na vyskúšanie tohto krémiku, aby obe naše deti, či už mladý športovec, alebo slečna čakajúca pod skalou v kočíku mali krásnu zdravú pokožku 😉

cairka
11. apr 2012

Dobrý deň. Skúsim šťastie aj ja. Moja staršia, 6ročná, dcérka má dosť agresívny atopický ekzém v podstate počas celého roku, v určitých častiach roka výrazne zhoršený. Má niekoľko stabilných výsevov - pod kolenami, lakťové jamky, pod zadkom a počas zvýšenej alergickej reakcie sa jej robí po celom tele. Preto je veľmi ťažké pre ňu vybrať vhodnú kozmetiku a teda nebudem klamať a priznám, že je aj finančne náročné kúpiť výrobok a po 3 dňoch používania zistiť, že je nevhodný...Používame niektoré výrobky Biodermy pre atopikov. Neviem, či je vôbec váš produkt Photoderm KID BLUE vhodný pre atopikov, pokiaľ áno, naozaj by nám veľmi pomohla možnosť ho vyskúšať nezáväzne. Ďakujem.

tinkacerna
11. apr 2012

Ahojte biodermáci, mám dvoch čertíkov s atopickým ekzémom, biodermu veľmi dobre poznáme, drobcom pomáha, starší 3 nemôže používať hocičo, ale bioderma vždy zaberie, dokonca aj detské opaľovacie krémy u neho vyvolali precitlivenosť, hlavne ak obsahujú ureu, takže ak Photoderm Kid blue ureu neobsahuje radi vyskúšame. Ak sa to nepodarí cez súťaž, tak určite na leto zadovážime🙂)))

majmachci
11. apr 2012

Dobry den, aj ja s mojimi dvomi cervickami by som sa rada zapojila🙂 Prvy cervik Terezka ma 3 rocky a ma citlivu pokozku, vyskusala som viacero opalovacich detskych kremikov a z vacsiny sa mi vyhadzala. Cervik cislo 2 ma 1,5 roka a este si slnka na holej pokozke vela neuzil, maminka ho nechala opalovat pre istotu v tricku🙂 Ale chystame sa tento rok opat k moru tak by som rada pre nich nasla pripravok na ktory sa da spolahnut🙂 Tak sme to teda s vami skusili🙂 budeme radi ak to aj vy skusite s nami🙂 Maja

luciafar
11. apr 2012

Dobry den,velmi som sa potesila ked som videla na stranke odkaz "mesiac s BIODERMA". Som 29 rocna mamicka a aj napriek veku mam velke problemy s akne.Bioderma je jedina kozmetika ktora mi plet nedrazdi a nezhorsuje.Syncek ma 2,5 roka a velmi suchu citlivu pokozku. Minuly rok sme skusili opalovaci krem pred deti od La roche posay a cely sa z toho vysypal.Nedavno som chcela kupit opalovaci krem pre deticky od Biodermy a lekarnicka mi povedala nech pockam ze cakaju novinku zafarbenu na modro.Nevedela mi sice odpovedat na to ci kremik nebude nechavat na pokozke biely povlak alebo ci je vhodny aj pre problematicku pokozku.Tak by bolo super keby sme to mohli vyskusat a podelit sa so skusenostami. Lucia

gretka2
11. apr 2012

Aj my by sme radi otestovali Photoderm Kid Blue pred dovolenkou.. Mame dve deticky, 3 rocne dievcatko a 8 rocneho chlapca. Minule leto sme pouzivali Photoderm Max Family a boli mse spokojni.

aduliak
11. apr 2012

dobry den, tiez by sme sa chceli zapojit do testovania 🙂....s pripravkami od Biodermy sme stravili uz velmi vela krasnych chvil, prezili s nami par dovoleniek aj vsednych dni, nikdy ju nezabudnem pribalit na cestu....teraz mame 17 mesacnu slecnu, ktora zo vsetkeho najviac miluje vodu, kupanie, cvachtanie.....a minule leto sa nam samozrejme Bioderma osvedcila 🙂 🙂 🙂

nada97
11. apr 2012

Dobry den aj my by sme sa chceli zucastnit testovnia moje obe deti Matusko 4 a OLi 2 maju Atopicky exzem a myslim si ze tieto vyrobky by boli pre ne ako stvorene pocujem na vase vyrobky len same dobre ...a chcela by som otestovat mojich drobcekov ci j etenot vyrobok aj pre nich vhodny.Uz aj v nazve mate BIO co si myslim ze mojim drobcekom by nemalo uskodit..Dufam ze si ma vyberiete a ja otestujem ci su tieto vyrobky pre moje zlaticka vhodne..

mainke
11. apr 2012

dobrý deň...vidím že záujem je veľký a tak to skúsime aj my 🙂 dcérka ma 7rokov nieje žiadny citlivý typ ale zato pokožku chranit treba. V lete je stale vonku dostať ju dnu je ozaj problém ako u každého iného dieťaťa a preto by takýto produkt využila ozaj naplno 🙂

adriankabalaz
11. apr 2012

Pekny den prajeme 😀Moj syn ma 7 mesiacov,trosku suchu pokozku na tvar.Ked je moznost tak aj my by sme radi vyskusali produkt Photoderm Kid Blue.

hajanka
11. apr 2012

Naco je ten Photoderm KID BLUE vlastne urceny?

kluvancek
11. apr 2012

Ahoj. Rada by som vyskúšala výrobok na synovi. V máji mu budu 3roky. Má problémy s líčkami (aj najstaršia (17) dcéra mala také isté problémy, a už si nepamätám ani čo nakoniec zabralo). Máva ich začervenalé a drsné(suché). Skusili sme Holtov krém, Excipial U Lipolotio. Najviac pomáha sudokrem. Od malička dávam pozor na slniečko. Krém proti slnku (používame Biodermu,pravidelne už viac rokov), šiltačky s upravou proti UV žiareniam. Dokonca aj ja používan Biodermu, mám pigmentové škvrny, takže faktor 50 u nás denne, aj v zime keď lyžujeme.

lienkaxy
11. apr 2012

Pekný, síce u nás trochu veterný dníček všetkým! Aj my by sme sa radi zapojili do testovania. Naša Emka má 21 mesiacov a nedávno jej diagnostikovali atopický ekzém. Takže nevieme ani kde začať a čo vyskúšať. Ja sama mám dosť citlivú pokožku a na pleť nemôžem použiť hocijaký krém, lebo ma hneď svrbí pleť. ☹
Taktiež sa o necelé 2 mesiace sa chystáme prvýkrát k moru a tam by sa nám z Biodermy veru všetkým niečo zišlo. Aby nás nespalilo silné slnko, ale aby sme sa vrátili späť čokoládkoví 😎

lucka8888
11. apr 2012

dobry den, aj my by sme radi vyskusali produkt photoderm kid blue.biodermu pouzivam uz asi 6 rokov konkretne radu na mastnu pokozku kedze mam problematicku plet. som snou nadmieru spokojna, takze po narodeni syna samka bola moja volba detskej kozmetiky jasna rada detskej kozmetiky ABC je u nas nenahraditelna od kremiku na zapareniny az po kremik na zimu.uz mame 1 rok a kedze sme po tatinovi zdedili predispozicie na exem pouzivame momentalne radu atoderm s ktorou sme velmi spokojni aj tatino aj samko. takze novy produkt radi privitame, otestujeme a pofotime : )

lumi77
11. apr 2012

Naša rodinka by sa veľmi rada zapojila do testovania Photoderm Kid Blue! Všetci sme fanúšikovia a "používači" Biodermy! Manžel používa zelený rad, ja červený Sensibio + White Objective na vybielenie pigmentových škvrn a detičky ABC Derm! Mám dve detičky: 1 a 4-ročné s veľmi citlivou pleťou so sklonom k ekzémom. Ja som tiež veľká "citlivka", na pleti mám červené žilky, nemôžem použiť akúkoľvek kozmetiku, pleť ma začne hneď štípať, po 2 tehotenstvách mám pigmentové škvrny celoročne(!) a odkedy vyjde slniečko, bez ochranného faktoru 50 nemôžem ani päty vytrčiť! Aj keď počas mojej materskej nemáme peniažkov na rozhadzovanie, kozmetika je to, na čom naozaj nechceme šetriť. Sami vidíte, že v našej rodine by testovanie naozaj padlo na úrodnú pôdu! Onedlho sa chystáme na dovolenku, takže by som tento nový produkt naozaj VEĽMI, VEĽMI rada vyskúšala! Prajeme pekný deň a budeme si držať prsty, aby sme patrili medzi tých 10 vyvolenych🙂...

slamienka
11. apr 2012

Ahojte, veľmi rada by som sa zúčastnila vášho testovania prípravku Photoderm KID BLUE. Som mamička na materskej dovolenke, skoro už končiacej. Staršia dcérka má 4,5 rôčka a mladší synček bude mať čoskoro 3 rôčky. Nie sme nároční na používanie kozmetiky, pretože máme všetci zdravú pokožku, no napriek tomu ma zlákala vaša ponuka. Konečne po piatich rokoch "materskej" sa chystáme celá rodinka v lete na dovolenku k moru. Mám aj menšie obavy, keďže sa bojím aj o ich detskú pokožku, aby sa im nespálila. Taktiež aj moja, pretože sme doma všetci take svetlé typy. Preto by som bola rada, keby sme mohli vyskúšať váš výrobok, ktorý by som si po otestovaní jeho kvalít určite zakúpila ako ochranu pred slnečným žiarením na našu dovolenku k moru. Ale kvôli cene by som najskôr potrebovala vedieť, čo kupujem 😅

slavka.130689
11. apr 2012

Zatiaľ s touto kozmetikou skúsenosť nemáme, ale prečo nevyskúšať ? Syn má pleť po mne, bohužiaľ a má ju suchučku a ktovie ako to bude v lete, takže ho určite chcem chrániť maximálne ... A ide čas dovoleniek tak by sme produkty Biodermy veľmi radi v našej taške privítali ... 🙂

gemini2
11. apr 2012

-Dobry den, aj my by sme sa radi zapojili do testu 🙂
Moj 9.rocny syn mal pod ockom hemangiom, je uz po operacii, no jeho tvaricka je velmi nachylna na slniecko a vietor, preto musime kazdy den kremovat a stale hladame vhodny produkt, ktory y sa nam hodil. A samozrejme rada by som ho vyskusala aj na mojich rocnych dvojickach... 🙂

evea80
11. apr 2012

Dobry den, aj my by sme radi vyskusali tento pripravok, obidve dcery maju suchsiu pokozku od narodenia a nasa pediatricka nam odporucila tuto znacku, pouzivame telove mliecko a zatial sme maximalne spokojni, tak preco nevyskusat aj nieco nove? V lete sme pouzivali aj mlieko na opalovanie 50ku kedze sme vsetky tri ako dcery riaditela vapenky 🙂

sasenka12
11. apr 2012

Kedze som mamina 3-rocnej dcerky,aj ja chcem pre svoje dievcatko len to najlepsie.A myslim si,ze Bioderma je ta najlepsia volba.Dcerka trpi ekzemom,ktory sa v lete dost zhorsuje.Pouzivame rozne pripravky,ktore stoja nemale peniaze,preto by som bola vdacna,ak by sme mali moznost vyskusat Photoderm KID BLUE .

petkalex
11. apr 2012

Dobrý deň prajem, aj my by sme sa chceli zapojiť do testovania.Náš malý zázrak má 4 roky, je to modrooký blonďáčik a bez ochranného krému na slniečko radšej nechodíme, vždy ho totiž spáli, veľmi nerád sa ale natiera.Zatiaľ sme používali Daylong kids OF 30, ale radi vyskúšame niečo nové a pre malého chceme vždy len to najlepšie. Myslím že Photoderm kid blue by ho zaujalo už len farbou nanášania a ja s dojmami a fotkou malého šmolka by som sa rada podelila 🙂

glendela
11. apr 2012

Dobry den. Volam sa Laura a moja dcerka Nicolka oslavi 16.4. (v pondelok) 11 mesiacov. Od 6. mesiaca sa jej na telicku objavili suche fliacky, ma zial velmi citlivu pokozku. Ja sama mam atopicky ekzem a priatel rozne druhy alergie, tak mame vysoku pravdebodobnost, ze pojde o nejaku formu ekzemu :(. Pouzivame vylucne kozmetiku kt. je urcena pre deticky s citlivou pokozkou. Tesime sa na leto, kedze slniecko by nam vedelo pomoct, len este najst vhodne mliecko kt. by mohla dcerka pouzivat na ochranu pred slnieckom. Radi by sme sa s dcerkou zapojili do testovania vyrobkov "Photoderm kid" aby sme jej zabezpecili co najlepsiu starostlivost o pokozku.

jajacaja
11. apr 2012

Ahoj, sme tri okate nezbednice (maminka Jana 31 r., prvorodena Paulinka 3 r. a druhorodena Tamarka 2 m.) a tesime sa na slniecko aj tento rok. Pouzivame Biodermu uz zopar rockov a sme nadmieru spokojne, kedze Tamarka je nasim cerstvym prirastkom a v lete ideme na dovolenku k moru, je pre mna maminu najdolezitejsie, ochranit jej jemnu pokozku pred slnieckom. Velmi radi vyskusame Photoderm KID BLUE.

varticek
11. apr 2012

Myslím, že ja som jednoznačne vhodný adept na testovanie, a to preto, že som Biodermafil. Mám vyskúšané všetky produkty, ktoré sú pre môj typ pokožky určené a samozrejme aj celá moja rodina používa Biodermu. Nové Photoderm KID blue sme ešte neskúšali, minulý rok sme sa všetci natierali Photodermom Family. Špeciálne produkty z rady Photoderm používam už roky, lebo mám sklon k alergii a väčšina prípravkov mi spúšťala ekzém. S Biodermou nemám problém, takže už nič nové neskúšam a siahnem vždy len po pre mňa overenej klasike. Práve sme to tu rozoberali s mojim 3,5 ročným Maťkom, vysvetľovala som mu, či by chcel testovať nové mliečko a potvrdil, že keď je modré (čo je jeho obľúbená farba), tak sa mám čo najviac snažiť a presvedčiť Vás, aby ste nám jedno poslali. Vraj Vám potom pošle také fotky z testovania, že aj Naomi Campbell sa bude môcť skryť.

bioderma_lucia
autor
11. apr 2012

Prvu cast sutaze uzatvarame. Do polnoci budeme informovat o "vyvolenych" Tiez posleme info cez IP.
Dakujem vsetkym co sa zapojili 🙂