Májová súťaž s Bioderma
Milé mamičky,skúsim aj ockovia, snažilky a nadšenci modrykonik.sk, pripravili sme pre vás súťaž, do ktorej sa môžete zapojiť kedykoľvek počas Mesiaca s Bioderma(do 23.5.2013) a hrať o hodnotné ceny.
Aké sú podmienky a priebeh súťaže?
1. Začíname teraz!
2. Zapojiť sa môže každý tým, že si vo svojom fotoblogu vytvorí album s názvom „Májová súťaž s BIODERMA“.
3. Do albumu si vložte fotku Photoderm Kid. Nájdete ju v albume v mojom fotoblogu, tu: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/bioderma_luc...
4. Následne do fóra pod tému „Májová súťaž s BIODERMA“ uložte váš link na váš fotoblog. Tým sa zaradíte do súťaže.
5. Do svojho albumu budete počas súťaže vkladať vaše fotky. Maximálny počet fotiek je päť, minimálny počet sú dve fotky.
6. Čo má fotka obsahovať? Akýkoľvek produkt Bioderma na čo najnetradičnejšom (zaujímavom) mieste. Kreativite sa medze nekladú. Na fotke môžete byť aj vy alebo vaši drobci. Používanie rôznych kreatívnych techník je povolené.
7. Zapojiť sa do súťaže môžete kedykoľvek do 23.5.2013. Presne o polnoci súťaž skončí.
8. Následne tím ľudí zo spoločnosti Bioderma vyberie tri výherné fotky. Vyhlásenie výsledkov bude do 26.5.2013 do polnoci.
Odmeníme TRI najzaujímavejšie fotky, ktoré získajú nasledovné ceny:
1.miesto: Starostlivosť o pokožku celej rodiny v hodnote 800€
2.miesto: Starostlivosť o pokožku celej rodiny v hodnote 400€
3.miesto: Balíček na leto s ochranou proti slniečku pre mamičku a dieťatko v hodnote 100€
Veľa šťastia všetkým 🙂
@bioderma_lucia chcem sa len spýtať,ako je možné,že napr.tá posledná výherkyňa vyhrala s jednou fotkou,keď máte v podmienkach súťaže uvedené,že počet fotiek je mim. 2 a max. 5 /teda nepočítam úvodnú fotku,lebo tú nepočítal nikto,ani ostatní víťazi/.
@huxy ahoj, na strane 5 tejto temy sa ma jedna kocka pytala ako je to s poctom fotiek. Skopirujem ti moju vtedajsiu otazku+odpoved:
Dobrý deň, chcem sa opýtať. Medzi maximálny počet fotiek (5) sa počíta aj Vaša úvodná, alebo môžem dať päť svojich fotiek? Ďakujem
Moja odpoved: toto som prave riesila s ludmi z MK, aby to bolo pochopitelne. Moja prva verzia bola min 1 foto a max 5 foto. Opravil ma, ze ked napisem min 1 foto, tak to moze vyvolat dojem, ze staci nahodit prvu Bioderma foto a tym to hasne. Preto sme zvolili komunikaciu, min 2 foto a max 5 foto. Min 2 znamena ze 1 bioderma nasa + 1 foto tvoja. A max 5 moze byt 5 tvojich foto.
Uzavriem to takto: nech je tak aspon jedna vlastna foto a max 5 vlastych foto.
Ak by si chcela doplnit info, kludne pis ;)
@bioderma_lucia dakujem za odpoveď,to som nečítala,nestíhala som vždy sledovať príspevky 🙂 beriem to.no nedá mi napísať ešte jednu vec,a myslím,že veľa maminiek so mnou bude súhlasiť.viem,že je to vaša súťaž,a vy vyberáte výhercov.už mi nejde o to,že sme nevyhrali.prežijem to.len ma mrzí,že som tu naozaj videla iné pekné fotoblogy,kde mamičky niečo kreatívne vytvorili,potom to nafotili,dali do súťaže.a keď vidím,že skoro všetci výherci si svoje fotky len skopírovali niekde z netu,trochu "nereálne" poupravovali v nejakom programe,tak mi to príde trochu nefér.naozaj sa tu nájdu zaujímavejšie a kreatívnejšie fotky.a taktiež ten výherný fotoblog s tou jednou fotkou s fľaškami,no neviem... ale vôbec to nepíšem zo závisti,ako by ma mohol niekto obviniť.ale ako som písala,je to vaša súťaž
@huxy ano, mas pravdu, bolo tu velke mnozstvo nadhernych albumov. Vela mamiciek sa s fotkami vyhralo a vela pripravovalo. My sme sa vsak drzali zadania: 6. Čo má fotka obsahovať? Akýkoľvek produkt Bioderma na čo najnetradičnejšom (zaujímavom) mieste. Kreativite sa medze nekladú. Na fotke môžete byť aj vy alebo vaši drobci. Používanie rôznych kreatívnych techník je povolené.
a prave to bolo rozhodujuce. Pekny den, Lucia
@bioderma_lucia aj tak mi to príde zvláštne."akýkoľvek prdukt bioderma na čo najnetradičnejšom /zaujímavom/ mieste" neviem či znamená,že napr.povystrihovať bioderma produkty z obrázkov a vložiť na mesiac,či do galérie ako obrazy.myslela som,že fyzicky nafotiť niekde bioderma produkty.ale ako som písala,je to vaša súťaž
@huxy o tom to je... kreativita, urobiť peknú fotku, pohrať sa a nezáleží či je nejaký pekný záber alebo upravená na počítači... téma znela akýkoľvek produkt Bioderma kdekoľvek a akokoľvek... ja som mala tiež veľa takých upravených a aj odfotených a páčili sa mi všetky. veľa kočiek tu malo krásne upravené a aj pofotené. snaha tam je, dali zabrať aj zábery z "foťáku" a aj upravené...
@bioderma_lucia krásne albumy 🙂
@maryah áno,urobiť peknú fotku,pohrať sa s ňou.ale tie fotky,ktoré vyhrali hlavne to tretie miesto /2 fotoblogy/,určite neboli fotené,ale len stiahnuté z netu a upravené,a o to presne ide.ale mne je to už jedno.len som chcela poukázať,že určite tu boli aj lepšie,a kreatívnejšie fotky
@maryah pozrela som si tvoj album,a tiež máš pekné fotky,ktoré si sama fotila,a nestiahla fotky niekde z internetu,zapojila si svojho synčeka,keďže je to stránka pre maminy,detičky,snažilky,tehulky,tak som predpokladala,že tam má byť použitá téma dieťa alebo rodina.naozaj nechápem ten fotoblog s tým mesiacom,ale budiž.a tiež fotoblog len s tou fľašou,no nič.ja nabudúce nezabojujem,lebo fakt si nemyslím,že tie fotoblogy si zaslúžili výhru,a ja také fotoblogy ani robiť určite nebudem.takže ak by nabudúce vyhralo niečo podobné,tak tiež nemám šancu.
@maryah no nič s tým nenarobím,no aj tak sa mi to zdá aspoň trošku nefér.dovolím si skopírovať jeden podľa mňa super fotoblog: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/varticek/alb...
podľa mňa už len tento jeden /nepozerala som úplne všetky,ale určite by sa našlo veľa/ je lepší,ako obidva na treťom mieste 😒
@maryah áno,je ich tu určite viac.no beriem to,len mi to proste nedalo napísať.je strašne jednoduché skopírovať fotku fľašiek http://www.e-mama.sk/index.php?id=detail&kat=ko... , vložiť do jedného obrázok biodermy,a vyhrať s jedinou fotkou.kdežto niektoré maminky do toho dali oveľa viac času,energie,kreativity.ale to je už jedno.áno,naše dieťatko je naša najväčšia výhra.a mám aj poučenie,do žiadnej takejto súťaže sa už nezapájať 😉
@huxy aj ja som ich pred chvíľkou vymazala... @mery333 tu mala krásnu jednu fotku zo svojimi detičkami kde držia opalovací krém a boli v takom rámiku... keď som tam dávala svoje fotky tak su vravím no tak túto fotku určite neprebijem no a nevyhrala ani ona... no kašlime na to... teraz ma viac štve, že prší a nemôžeme ísť von 🙂
Ahojte, v prvom rade chcem veľmi pekne poďakovať za výhru, neskutočne potešila 😵 😵 😵 Nebudem tvrdiť že som v živote nevyhrala, ale keď poviem že táto výhra je najlepšia, tak neklamem 😵 😵 😵
@huxy môj album nie je photoshopový, všetko je reálne fotené. Keď som videla súťaž, prvé čo ma napadlo bolo, že musím spraviť niečo iné, ako budú mať ostatní. A tak som sa snažila premýšlať ako ostatní súťažiaci. Keďže boli povolené kreatívne techniky, čakala som, že ich veľa mamín využije. Lebo to sa nestáva často, aby to bolo povolené. Tiež som čakala, že veľa mamín nafotí biodermu so svojimi krásnymi ratolesťami. Ďalšiu sériu fotiek som očakávala fotky výrobkov na rôznych miestach. Preto som sa ja rozhodla fotiť to nie na neštandardom, ale rovno absurdnom mieste. Pôvodne som k tým párkom chcela posadiť syna, ale keďže som to fotila tesne pred polnocou ako končila súťaž, bolo to nemožné. Okrem toho si myslím že môj párkožrút by mi ich zjedol aj s tým cold creamom skôr, ako by som stihla zapnúť blesk 😅 😀
Keď som večer pridala svoj album, tak som si prezrela albumy iných, nech viem, s kým bojujem. A musím uznať, že veľa ich bolo krásnych a kreatívnych. Ten, na ktorý si dala link, bol pre mňa favoritom na výhru 😉
Pre mňa bola súťaž zábavou, strašne rada vymýšľam rôzne "absurdity". Žiaľ tvoj album už nevidím, asi si ho zmazala. Ak by si prijala, môžem Ti poslať nejaký výrobok z balíčka ktorý mi dorazí, aby si mala aspoň malú radosť aj ty 😉
Ešte raz ďakujem za možnosť zúčastniť sa a a za výhru, a gratulujem ostatným výherkyniam. Myslím že každý album bol naozaj kreatívny. Niekto možno nevie robiť parádne s photoshopom, ale myšlienka občas prebije prevedenie...
@boise ďakujem veľmi pekne,že by si bola ochotná poslať mi nejaký produkt z tvojej výhry.ale naozaj mne teraz nešlo o to,aby som ja vyhrala,aj keď samozrejme každá sa tejto súťaže zúčastnila z toho dôvodu,aby vyhrala.ale o to,že naozaj,ak si pozrieš fotoblogy z tretieho miesta,tak mi to príde až absurdné,že vyhrali.ak si prečítaš moje príspevky,tvoj fotoblog v ňom vôbec nespomínam,pretože bol tiež nápaditý,a fyzicky si ho fotila ty,a fyzicky na ňom sú bioderma produkty.a je veľa takých fotoblogov,kde sa maminky pohrali /samozrejme,veď rôzne techniky boli povolené/.napr.aj to prvé miesto je celkom pekný fotoblog,až na tie 2 posledné fotky,síce možno nápadité,ale fakt som očakávala,že treba fotiť,a nie len sa hrať s počítačom a stiahnutými fotkami.ale to je už jedno,potrebovala som sa vyjadriť 🙂
ďakujem za tvoje pekné gesto,ale výhru si nechaj,zaslúžiš si ju 😉
@melesmeles súhlas.
vyhercom gratulujem 🙂 a moje ponaucenie do dalsich sutazi je zlepsit si svoje graficke schopnosti v programoch lebo bez nich uz sa to asi nezaobide 😅 😅 😅 😀 mala som len "obycajne" fotky mna a mojej dcerky s kremami 😒 mozno by to nabuduce chcelo nahodne žrebovanie... 😉
@rora Môj názor - pokiaľ si upravíš v programe SVOJE REÁLNE FOTO, tak proti tomu nič nemám (pridáš rámček pre celkový lepší dojem z fotky), ALE keď upravíš fotky stiahnutých produktov a obrázkov z netu (dajme čas, že ich upravím za dve hodiny), tak to podľa mňa OK NIE JE. 😉
Ja mám síce upravené foto, lenže každá fotka ma stála aj reálne úsilie (poobliekať a nastylovať malé, pozháňať a vlastnoručne vyrobiť "rekvizity" na foto, atď.) . 🙂
Podľa mňa sa má v podobne realizovaných súťažiach prihliadať aj na tento fakt. Toľko môj názor.

@bioderma_lucia dobre ste vybrali, naozaj napadite albumy 😀 😀 😀 sice sme sa tento rok nezucastnili, ja tak dakujem za super sutaz ako aj min, rok 😀 😀 😀 Bioderma je BEST 😀 😀 😀 😀