Pigmentové škvrny na tvári
Pekný deň, chcela by som vedieť ako sa starať o pokožku tváre na ktorej sú pigmentové škvrny. Objavila som ich pred tromi dňami ráno, pri dennom svetle, sú len jemne sfarbené - o odtieň tmavšie ako moja pleť - na lícach a nose iba trošku, väčšie sú na čele - kde mi nepríde ofina a nad hornou perou.Myslím, že na vine je toto agresívnejšie slniečko, ktoré nás v posledných dňoch trápi. Čo teraz? Nechcem ich iba prekrývať, chcela by som pleť nejako aj liečiť, aby to nebolo horšie. Naviac mám zmiešaný typ pleti so sklonom k rozšíreným pórom. Poradíte mi? Vopred ďakujem
@adrianko01
@janka196 ok baby. Pisem si 🙂))
@silviatt ani mne tak na cene nezalezi ale hadam do 10eciek to pojde a ak viac tak nevadi😉zatial daka
aj ja s tým mám problém, mám ich na lícach, začalo mi to pred dvoma rokmi, keď som mala problémy s menštruáciou a gyn. mi predpísala HAK bolo to v zime a ako na jar vyšlo slnko, tak mi vytiahlo pigmentove skvrny, cez leto dávam faktor 50 v zime sa samy stratia, ale pre týždnom mi sestrina kamoška poradila, že na vybielenie pigm. škvrn pomáha piť surový jablčny ocot (nie ten obyčajný jablčný musí byť surový) denne jedna lyž. rozriedená v pohári vody, vraj po niekoľkých týdnoch jej to pekne zmizlo, tak to idem skúsiť, skúste určite je to lacnejšie ako bieliace krémy
petrznenovej vnate 😅
@silviatt mohla by som aj ja poprosiť jeden krém,ak by to bolo možne,dakujem pekne
@mamina2174 posnazim sa 🙂 dam vediet ako pochodim v lekarnach.
@bioderma_lucia chcem sa spytat to nocne bieliace serum mozem pouzivat aj v lete, ak nasledne cez den pouzijem 50 faktor? mam od biodermy Photoderm KID 50+, len sa zabudam natierat 😒 a vybieli aj skvrny, ktore vznikli v kombinacii slnko-tehotenstvo-lieky?
@silviatt mne tiez na cene nezalezi len nech sa na mna nezabudne.ved pozeram ze strasne vela bab Ti pise 🙂 dakujem moc moc moc
@janulienkaa28 mam to vsetko zapisane 🙂 pise vela aj do ip 🙂 som zvedava kolko kusov zozeniem. Dufam, ze budem moct tolko kremov vobec prevazat 🙂
@silviatt mna to tiez napadlo ze ci to nebude problem.dufam ze nie.kolko mas naobjednavanych? 🙂 ohlas to ma riadny 😉
@leninz ahoj, bielenie v lete je riskantne ale moze sa. Musis byt disciplinovana v natierani sa ochrannym faktorom. Aj ked len pojdes vyniest smeti, musis mat SPF na sebe. A Ano, aj PS, ktore vznikli kvoli tejto kombinacii sa da zbavit bielenim s White Objective Nocne serum. papa
ahojte, ja mam tiez problemy s pig. skvrnami, mam ich okolo oci, okrem toho aj pehy, ale tie mne nevadia no aj este aj take zhnednute skvrnky na licach po vyrazkach, ktore mi velmi tazko miynu......mala som obdobie, kedy sa mi vzdy pred cyklom vyhodila hnusna podkozna vyrazka....a dlho mi mizla, takze obcas som aj vytlacala....nepouzivam na to nic, predcasom, ked sa mi to este pravidelne vyhadzovalo, tak som n ato pouyival cisty vitamin C v takych tobolkach...trosku to zbledlo, no ja som hlavne rada, ze sa mi to uz nevyhadzuje.......
Caute baby. Tak som konecne doma. A co sa tyka kremov... Hroza. Bola som v 3lekarnach, vsade mali po 1kuse. Isla som do dalsich a vsade len 2%.potom uz zufala, ze idem do poslednej lebo dcery boli uz nervozne a musela som na letisko a bol tam majitel a povedal, ze ked mu preplatim taxik do seriku, tak mi prinesie odtial okolo 20ks. Tak som to preratala a jeden vysiel na 6€. Normalne vychadza 4€. Dufam, ze to nevadi. Tym, ktorym sa neujde, manzel sa vracia 18.6.a moze priniest 🙂
ahoj, ja by som si isto zobrala 2 kusy ako som ti aj písala, aj keby mi nepomohli tak za tú vééééľku ochotu, ďakujem, Jana 🙂
@bioderma_lucia Dovolím si nesúhlasiť s vetou, že krém už existujúce škvrny dokonale vybieli. Nevybieli ani po roku užívania !
@m.a.r.t.i.n.a a chranis sa dostatocne, teda SPF 50+? To je nutne. Inak je to kontraproduktivne ... ale jasne, mas skusenost ....

@silviatt mne na cene nezaleží, ked bude aj 10 stat, dakujem