Veľká súťaž s Bioderma
Milé mamičky, milé detičky, zapojte sa do našej veľkej súťaže o produkt Bioderma z radu Photoderm, ktorý si vyberiete sami. A k tomu vám pribalíme ďalšie tri ABCDerm produkty. Vyhrať môžu až piati z vás. A popri súťažení zažijete kopec srandy s vašimi detičkami
Aké sú podmienky a priebeh súťaže?
1. Začíname v utorok 10.4.2012 o 11.00 hod.
2. Zapojiť sa môže každý tým, že si vo svojom fotoblogu vytvorí album s názvom „Súťaž s BIODERMA“.
3. Do albumu si vložte jednu fotku produktu z troch, ktorý chcete vyhrať – Photoderm Mineral, Photoderm Kid alebo Photoderm Kid Blue. Táto fotka bude prvá vo vašom albume. Obrázky produktov nájdete v našom fotoblogu: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/bioderma_luc...
4. Následne do fóra pod tému „Súťaž s BIODERMA“ uložte váš link na váš fotoblog. Tým sa zaradíte do súťaže.
5. Do albumu budete každý deň vkladať fotku svojho dieťaťa podľa počasia. Ak bude krásne slnečné počasie, odfotíte svoje dieťatko vonku pri obľúbenej činnosti. V prípade horšieho počasia (alebo keď z rôznych dôvodov nemôžete ísť von) budeme fotiť umelecké výtvory vašich detičiek na tému letná dovolenka. Podľa fotiek budeme vedieť, koľko slnečných dní sme mali v priebehu troch týždňov.
6. Počas priebehu súťaže je povolené vynechať 3 dni fotenia(vkladania fotiek do fotoblogu), inak je potrebné vkladať fotky každý deň.
7. Súťaž konči 29.4.2012 o polnoci. Dovtedy vložte poslednú fotku dňa.
8. Tím ľudí zo spoločnosti Bioderma vyberie päť výhercov. Kritériom bude najzaujímavejší fotoblog.
9. Výhercovia budú zverejnení dňa 30.4.2012 do 15:00 hod. a následne budú kontaktovaní cez internú poštu.
10. Výhry budú zaslané výhercom do 10 dní od zverejnenia výhercov, ktorí vyhrajú Photoderm podľa výberu z troch produktov (prvá fotka vo fotoblogu), ABCDerm Moussant 1l, ABCDerm Hydratant 200ml a ACBDerm Mama spevňujúci krém 200ml.
Súťažte s Biodermou vo veľkom

@bioderma_lucia mozem vam poslat fotku, ako moje atopicke dieta zreagovalo na biodermu atoderm? takze ja sa urcite nezapojim, o to väcsia sanca pre ostatne koceny.
@lebo5 ja som sa zapojila, ale pochybujem, ze kazdy den, budem stihat maleho fotit popri domacnosti, ale ved mozno sa nam to podari, a este ze byt kreativna...ufff, tak asi nic....
@irriss ahoj 🙂 ano, sutaz je skor urcena do jarnejsieho az letnejsieho pocasia. Do zimnejsich dni a ako alternativu ked niekto nemoze ist von (napr. pocas choroby) fotime umelecke vytvory nasich deticiek. Kreativite sa medze nekladu. Nemusi to byt len nejaka kresba. Moja polrocna dcera vykuzli umelecky vytvor raz dva, takze si myslim, ze aj tvoje dietatko je v tom podobne. Staci sa pozriet ako papa a umeleckych vytvorov je na rozdavanie 🙂 neviem ake mas velke babo ale urcite vie nieco vytvorit 😉 Ako je vyssie napisane, hodnoti sa najzaujimavejsi fotoblog.
Fotky su cisto pre ucely tejto sutaze. Spolocnost Bioderma ich nebudu nikde zverejnovane a z albumov stahovat.
@veroninika @sisaha kocky, ako som uz odpovedala @irriss deti su podla mna kreativnejsie ako my 🙂 staci ich sledovat, mat poblizku fotak alebo mobil, cvaknut ich v pravej chvili a je to. 🙂
@luna22 ahoj luna22, vo svojom fotoblogu si vytvor album s nazvom sutaz s Bioderma, vloz prvu fotku z mojho albumu vo fotoblogu https://www.modrykonik.sk/fotoblog/bioderma_luc... cize produkt, ktory by si chcela vyhrat. Ked to budes mat, skopiruj link tvojho albumu a priloz ho do tejto temy. Tym sa zapojis do sutaze. Potom uz len fot svoje dietatko a vkladaj priebezne fotky do tvojho albumu.
@bioderma_lucia asi som talianka, ale mne to stale nejde 🙂 fotoalum mám vytvorený , ale neviem to stiahnuť do môjho 🙂 kopirujem ho a nejde mi to
@bioderma_lucia asi to už mám 🙂
@luna22 tak sup sem s linkom 🙂
bioderma_lucia dobry den, fotky musia byt len z tohto obdobia?ja som ako prvu pridala z nasej letnej dovolenky? 🙂
Tiez si to moc dobre neviem predstavit s takym malym babom ako mam ja....ze ked bude pekne odfotit ho pri oblubenej cinnosti vonku, to ho mam kazdy den odfotit ako vonku v kociku spinka? Skoda, ze tie podmienky su take narocne :(
@divosko Kocky, hocico vymyslite, bude urcite zaujimave ... ved sme zienky kreativne a hlavna tie nase deturence vymyslia aj nevymyslitelne.A malinke babo tiez. Ja si dodnes spominam na grimasky, ktore nasa mala hadzala.

a teraz pre mňa 🙂 to ako má ako dať to svojho albumu?