Veľká súťaž s Bioderma
Milé mamičky, milé detičky, zapojte sa do našej veľkej súťaže o produkt Bioderma z radu Photoderm, ktorý si vyberiete sami. A k tomu vám pribalíme ďalšie tri ABCDerm produkty. Vyhrať môžu až piati z vás. A popri súťažení zažijete kopec srandy s vašimi detičkami
Aké sú podmienky a priebeh súťaže?
1. Začíname v utorok 10.4.2012 o 11.00 hod.
2. Zapojiť sa môže každý tým, že si vo svojom fotoblogu vytvorí album s názvom „Súťaž s BIODERMA“.
3. Do albumu si vložte jednu fotku produktu z troch, ktorý chcete vyhrať – Photoderm Mineral, Photoderm Kid alebo Photoderm Kid Blue. Táto fotka bude prvá vo vašom albume. Obrázky produktov nájdete v našom fotoblogu: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/bioderma_luc...
4. Následne do fóra pod tému „Súťaž s BIODERMA“ uložte váš link na váš fotoblog. Tým sa zaradíte do súťaže.
5. Do albumu budete každý deň vkladať fotku svojho dieťaťa podľa počasia. Ak bude krásne slnečné počasie, odfotíte svoje dieťatko vonku pri obľúbenej činnosti. V prípade horšieho počasia (alebo keď z rôznych dôvodov nemôžete ísť von) budeme fotiť umelecké výtvory vašich detičiek na tému letná dovolenka. Podľa fotiek budeme vedieť, koľko slnečných dní sme mali v priebehu troch týždňov.
6. Počas priebehu súťaže je povolené vynechať 3 dni fotenia(vkladania fotiek do fotoblogu), inak je potrebné vkladať fotky každý deň.
7. Súťaž konči 29.4.2012 o polnoci. Dovtedy vložte poslednú fotku dňa.
8. Tím ľudí zo spoločnosti Bioderma vyberie päť výhercov. Kritériom bude najzaujímavejší fotoblog.
9. Výhercovia budú zverejnení dňa 30.4.2012 do 15:00 hod. a následne budú kontaktovaní cez internú poštu.
10. Výhry budú zaslané výhercom do 10 dní od zverejnenia výhercov, ktorí vyhrajú Photoderm podľa výberu z troch produktov (prvá fotka vo fotoblogu), ABCDerm Moussant 1l, ABCDerm Hydratant 200ml a ACBDerm Mama spevňujúci krém 200ml.
Súťažte s Biodermou vo veľkom

@lubikan
@bioderma_lucia tiez si myslím,ze by sa mohla vymysliet nejaka sutaz bez fotenia.tiez som zasadne proti davaniu fotiek vlastneho dietata na internet.v dnesnej dobe clovek nikdy nevie ako ich kto zneuzije.bude aj taka sutaz?
@bioderma_lucia Chcela by som sa spýtať,či aj za včera mala byť fotka.Ja som myslela,že včera sa mala dať iba fotka výrobku.Mám stále v zálohe tie tri fotky,ktoré nemusím pridať??,
@turistka ahoj, chapem ta. Ano budu aj take sutaze. Sleduj nazvy diskusii a moj fotoblog. Sutazi mame pripravenych dost ... da sa povedat ze na kazdy den 🙂 a vela ich bude bez fotenia.
@marka26 za vcera ma byt iba fotka produktu. Az dnes fotime. Usetri si svoje 3 dni/fotky 😉
@tinika jooj to ma mrzije ze v nemocnici. Snad nic vazne ... ale skus sa zapajat do inych sutazi ak mas chut. Bude ich dost
Plne sa stotoznujem s mamickami o nezmyselnosti pridavania fotiek deti do tejto sutaze. A este k tomu kazdodenne! Media su predsa plne informacii o zneuzivani verejne dostupnych fotografii deti! Tak preco taketo podmienky sutaze ?! Zial, krem by sa nam urcite zisiel, nakolko aj moje deti trpia atopickym ekzemom, ale na zaklade takychto podmienok sa nezapojim ☹
Budem cakat na tie "bezfotkove" sutaze 🙂.
no pravdu povediac, ja som tu este nevidela sutaz, kde by po uzivatelkach nechceli, aby vkladali fotografie. navyse, nie kazda mame na taketo somarinky kazdy den cas. takych je zrejme ako safranu, ktore maju popri starostlivosti a vychove dietata cas este nahravat a vkladat fotky. tiez sa mi "fotosutaze" zdaju scestne. 😖
@bioderma_lucia som po operacii zlcnika ale uz snad bude leosie. A tie sutaze snad stihnem
@tinika prajem skore uzdravenie🙂 pozarem ze mame skoro rovnako stare deticky. Nasa mala mala teraz polroka a vy budete zachvilu oslavovat tiez. Blahozelam drobcovi 😉
@mandragora22
@zade kocky, skutocne budu aj sutaze bez fotiek. Zo vcera uz mame 10 vyhercov, ktori vyhrali zupanceky a nemuseli nic fotit ani vkladat ziadne fotky 😉
@bioderma_lucia bolo treba fotit aj vcera? som to pochopila tak, ze vcera stacilo dat obrazok produktu a od dnes kazdy den 1foto (pretoze niektore mamicky maju foto dietatka uz z 10.4.) Dakujem, Veronika
@veroninika nie nie, dobre si to pochopila. Vcera fotka produktu, dnes prva foto 😉
@bioderma_lucia tak som to zle pochopila..tak zo vcera mam fotky vymazat, ci uz ich tam môzem nechat? 😅
@bioderma_lucia a este jedna otazka..môzem pridavat kazdy den 2 fotky, ci staci len jedna?
@traktor fotku zo vcera mozes nedchat, budes ju mat za dnes 🙂 Staci zverejnovat jedna fotka denne.
@bioderma_lucia ok, tak uz fotky, co tam mam necham a budem pridavat po jednom 🙂
@bioderma_lucia dakujem,gazne hehe ale to leti co?som tu nedavno lezala o par schodi, ked som rodila
skoda, ze ste mi zmazali prispevok, lebo suvisel s detskou pokozkou... smutne.... az do zufania 😢 takato lahostajnost co vladne slovenskom.
@tinika veru, to leti ... tiez niekedy nechapem.
@maca_p prepac, ale teraz som mimo ... aky prispevok bol zmazany? Nic som nemazala, mozno admin. Tak napis este raz a rada odpoviem ;)
@bioderma_lucia prispevok, co som pisla o pomoci ODLU Travnica, pre deti s atopickym exemom. bioderma sa predsa zaobera aj hypoalergennymi kremami. niektorym detom zaberaju, niektorym nie. mojmu atoderm nezabral, ale to neznamena, ze nemozu zabrat inym detom. mala som na mysli aj to, ze ludia maju zaujem o temy, kde sa da nieco vyhrat, vysutazit... tam, kde sa da vyhrat pomoc atopickym detom z celeho slovenska, tam uz zaujem velky nie je, pretoze preto nieco urobit...
proste ta "dama", ktora to dala zmazat v zivote asi nevidel detsky atopicky exem. a ja jej zo srdca uprimne zelam, aby to ani nevidela a nezazila.
zelam vela uspechov, nech je veeeeela fotiek v sutazi s hebkou detskou pokozkou bez numularnych lozisiek. 🙂

Skoda ja som v nemocnici a v mobile mi nedovoli robit album a pridat foto ..☹