Veľká súťaž s Bioderma
Milé mamičky, milé detičky, zapojte sa do našej veľkej súťaže o produkt Bioderma z radu Photoderm, ktorý si vyberiete sami. A k tomu vám pribalíme ďalšie tri ABCDerm produkty. Vyhrať môžu až piati z vás. A popri súťažení zažijete kopec srandy s vašimi detičkami
Aké sú podmienky a priebeh súťaže?
1. Začíname v utorok 10.4.2012 o 11.00 hod.
2. Zapojiť sa môže každý tým, že si vo svojom fotoblogu vytvorí album s názvom „Súťaž s BIODERMA“.
3. Do albumu si vložte jednu fotku produktu z troch, ktorý chcete vyhrať – Photoderm Mineral, Photoderm Kid alebo Photoderm Kid Blue. Táto fotka bude prvá vo vašom albume. Obrázky produktov nájdete v našom fotoblogu: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/bioderma_luc...
4. Následne do fóra pod tému „Súťaž s BIODERMA“ uložte váš link na váš fotoblog. Tým sa zaradíte do súťaže.
5. Do albumu budete každý deň vkladať fotku svojho dieťaťa podľa počasia. Ak bude krásne slnečné počasie, odfotíte svoje dieťatko vonku pri obľúbenej činnosti. V prípade horšieho počasia (alebo keď z rôznych dôvodov nemôžete ísť von) budeme fotiť umelecké výtvory vašich detičiek na tému letná dovolenka. Podľa fotiek budeme vedieť, koľko slnečných dní sme mali v priebehu troch týždňov.
6. Počas priebehu súťaže je povolené vynechať 3 dni fotenia(vkladania fotiek do fotoblogu), inak je potrebné vkladať fotky každý deň.
7. Súťaž konči 29.4.2012 o polnoci. Dovtedy vložte poslednú fotku dňa.
8. Tím ľudí zo spoločnosti Bioderma vyberie päť výhercov. Kritériom bude najzaujímavejší fotoblog.
9. Výhercovia budú zverejnení dňa 30.4.2012 do 15:00 hod. a následne budú kontaktovaní cez internú poštu.
10. Výhry budú zaslané výhercom do 10 dní od zverejnenia výhercov, ktorí vyhrajú Photoderm podľa výberu z troch produktov (prvá fotka vo fotoblogu), ABCDerm Moussant 1l, ABCDerm Hydratant 200ml a ACBDerm Mama spevňujúci krém 200ml.
Súťažte s Biodermou vo veľkom

@bioderma_lucia samozrejme, vsetko musi to byt v sulade s platenou reklamou, vsetko podlieha urcitym pravidlam.
@bioderma_lucia dobry den,chem sa len opytat: citala som,ze v ted ked ked sa mala dat fotka produktu tak sa nemala dat fotka dietata,ale ja som dala ☹,vcera som malu von fotila,ale nevlozila som fotku,ze ta z predosleho dna bude akoze za ten vcerajsi den ked mala bit vlozena prva fotka 😕 moze to tak ostat?
@drake ahoj drake, je to v poriadku. Pozerala som si tvoj album. Lilly je krasna slecna 🙂. A zahliadla som aj album s ciapockami. Si sikulka 🙂 Klobuk dole pred tebou aj pred vsetkymi takto sikovnymi maminkami.
nieco aj od nas 🙂)
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/anickajozko/...
tak aj my sa zapajame... snad budeme stihat fotit 🙂
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/masinka/albu...
@maca_p nemám atopika, my máme iba extrémne suchú kožu, už iba na jednom mieste /klopi-klop/ na ručičke červený fľak, ktorý zvládame krémom, zdá sa že z toho vyrastáme, takže moje dieťa nebude potrebovať túto liečebňu, ale i napriek tomu som petíciu podporila, pretože nikdy nehovor nikdy.
@rakywanda presne tak, paci sa mi tvoj postoj. 🙂
barz by bolo viac takych ako ty, sutazit sa da nielen o kremiky, ale i o zdravie. nikdy nevieme, co si vylosujeme... je x ochoreni, o ktorych si myslime, ze ich nemozeme dostat, ze nemame na ne predispozicie a bum! je to tu...
este raz dakujem za vsetky decka s atopickym exemom.
kocky, tesim sa na vsetky vase albumiky a fotky 🙂 verim, ze si to s detickami uzijete a zabavite sa. Ak by ste mali otazky, napiste mi. Rada odpoviem.
@bioderma_lucia ešte sa môžme zapojiť do suťaže??
Porucha nie je vo Vašom príjimači....
Je nám ľúto, ale nastala nejaká neočakavaná chyba. Čo môžeš teraz skúsiť urobiť ?
•Ísť na domovskú stránku https://www.modrykonik.sk.
•Skús ísť späť a zopakovať operáciu ešte raz.
•Daj si kafíčko a skús o chvíľu.
•Ak sa stalo niečo katastrofálne, obete sa rátajú na desiatky... napíš nám na bugs@asmira.com.
O chybe boli automaticky informovaní aj naši hoši, ktorí sa ju budú snažiť odstrániť čo najskôr.
Lucka, písala som aj IP. Dnes mi vypisuje od poobedia toto a nejde mi vložiť fotka. Zajtra môžem vložiť dve, len chcem vedieť, či mi zohladníte, že dnes som nie svojou chybou fotku nemohla vložiť.
@natalka12 samozrejme, ze zohladnime. Bola to technicka chyba a za to nikto z nas nemoze ;)
Ani mne neslo pred polnocou, az okolo pol 1 rano. Inac super sutaz, palec hore. Ak nevyhrajeme, budeme mat aspon vela krasnych fotiek aj vdaka vam :D Pekny dnicek prajem vsetkym!
aj nam sa lubi sutaz,,, co som prebehla konkurencne albumy,,, juuuj, veru tazke to bude mat porota, vsetky su super 😉
@bioderma_lucia vcera pred 12 mi neslo vlozit fotku az neskor sa podarilo, ale uz tam mam dnesny datum 😢
@kim_rossi_stuard tento technicky vypadok budeme samozrejme zohladnovat. Ved za to nikto z nas nemoze ...
@bioderma_lucia dakujem za info 😉
@bioderma_lucia trebalo by tento technicky problem zohladnit.ale co v takom pripade,ze som tu nasla aj take fotoblogy,co nepridavali fotky aj 10 dni,a dnes si tych desat dni vynahradili,teda vkladali vela fotiek,s tym,ze pri kazdej napisali akoze ten iny datum.to myslim,ze potom nie je az take spravodlive,ci?lebo vela maminiek denne poctivo fotilo a nahadzovalo fotky
@bioderma_lucia mam este jeden dotaz,teraz uz sice bezpredmetny,mohla som sa spytat hned na zaciatku sutaze.ze ci je dovolene pridavat aj viac ako 1 foto v ramci jedneho dna,myslim tym,ze napr.na datum 11.4. pridat aj 2-3 fotky.lebo su aj take fotoblogy.ja som si totiz myslela,ze za jeden den jedna foto.lebo aj my sme mali denne viac vydarenych fotiek,no pridala som len jednu,myslela som,ze take su pravidla 🙂
@huxy ahoj k tvoje prvej otazke ti napisem aj ja, ak su v tej bioderme normalni, co myslim ze su, tak vidia datum vlozenia fotky a budu to zohladnovat. Teda ked jeden den dala mamicka desat foto nie je to v sulade s pravidlami co su tu stanovene, teda by mali album diskvalifikovat...
@huxy technicke problemy urcite zohladnime. Ved za to nikto z nas nemoze. A tak ako pise
@anaxamon,vieme si pozriet aj datum vlozenia fotky. Toto pravidlo bolo jasne zadefinovane a dokonca bola moznost vynimky 3 dni nevkladania foto/nefotenia.
Co sa tyka poctu fotiek na den, v pravidlach bolo napisane "vkladat fotku". Nasa chyba, ze sme nenapisali "jednu fotku", preto pri tomto bode budeme benevolentnejsi. Kazdopadne vkladanie 1foto/den je spravne.
@bioderma_lucia dakujem za odpoved.
dnes rano som totiz videla jeden fotoblog,kde bolo vynechanych viac nez 3 dni,ovela viac,no a dnes do tohto fotoblogu bolo vlozenych viac nez 10 fotiek.a plus ta mamina ma 2 fotoblogy na tuto sutaz,ale to neviem,ci je proti pravidlam alebo nie 🙂
@huxy dakuje za upozornenie. Budeme si davat pozor aby sme to neprehliadli. Vyhodnocovanie bude narocne ... ale velmi sa tesime na fotky 🙂

@maca_p chpem ta, ale toto nepatri do tejto temy. Su urcite pravidla, ktore musime vsetci akceptovat. Preto bol tvoj prispevok predtym zmazany a predpokladam ze to admin urobi aj teraz.