Vyskúšali ste Nutrilon nemliečnu Allergy kašu?

miriam_nutrilon
29. apr 2014

Poznáte novinku Nutrilon nemliečnu Allergy kašu pre deti s alergiou? Mali ste už možnosť ju vyskúšať? Ako dieťatku chutila? Boli ste s ňou spokojní a odporučili by ste ju ostatným mamičkám?

miriam_nutrilon
autor
2. máj 2014

Mamičky, vyskúšali ste už novú Allergy kašu? Ako vášmu drobcovi chutila?

miriam_nutrilon
autor
2. máj 2014

Mamicky, skusili ste uz ponuknut vasmu dietatku novu nemliecnu Nutrilon Allergy kasu a chutila?🙂

katarina1984
2. máj 2014

Ja by som aj skusila,ale kedze ten nutrilon nam tak smrdi,tak ani neskusam

kristinkab
2. máj 2014

dobry vecer, my sme skusali a mala uspech, chutila velmi 🙂

zuzanka9999
3. máj 2014

Dobrý deň, ano moj syn ju papa este ked ani nebola v predaji, dostali sme ju od pediatricky. je chutovo vynikajuca, a kupujeme ju pravidelne. odporucam aj inym mamickam co maju deticky, ktore maju urcitu alergiu na potraviny. Moj syn ma preukazanu alergiu na vajicko a intoleranciu laktozy.

petacvicka
3. máj 2014

Dobry den, prosim vas ako dlho je tato kasa na trhu? My sme ju minuly rok nezohnali vobec ziadnu nemliecnu kasu od nutrilonu.. je tato kasa uz v predaji?

varticek
4. máj 2014

Skúšali sme, malému chutila, len sa mi zdá dosť sladká. Ja by som celkom uvítala aj variant úplne bez cukru, dosladila by som to nastrúhaným jabĺčkom alebo iným ovocím.

miriam_nutrilon
autor
5. máj 2014

@petacvicka Dobry den, Nutrilon nemliecna Allergy kasa je na trhu od zaciatku tohto roku. Mozete ju kupit v obchodnych retazcoch Tesco, lekarnach a v dm drogeriach. Prajem Vam pekny den!

alore
5. máj 2014

@miriam_nutrilon dobry den, mam otazocku mimo temu , ale prosim o odpoved. Existuje 800g balenie nutrilon comfort? Kde sa da kupit? Dakujem a pekny den prajem

miriam_nutrilon
autor
5. máj 2014

@alore Dobry den, Nutrilon comfort najdete v predaji vylucne 400g balenia. Kupit ich mozete v lekarnach, vo vybranych obchodnych retazcoch a aj v nasom internetovom obchode www.hravo-zdravo.sk. Zelam Vam pekny den.
https://www.hravo-zdravo.sk/produkt/nutrilon-2-...

alore
5. máj 2014

@miriam_nutrilon dakujem velmi pekne 🙂

bandurka1979
5. máj 2014

zatial sme takuto kašicku nevyskušali ..velmi radi by sme skusili :D