Ako pribrať?
Ahojte mamičky, nemamičky...každý sa tu baví o tom ako schudnúť po vianočnom čase, alebo po pôrode....no ja mám práve opačný problém....aj keď sa do sýtosti najem niekoľko krát denne aj tak nepriberiem....počas tehotenstva som síce pribrala 27kg, ale ked som porodila všetky kilá som zhodila do 3 mesiacov a to som nedržala žiadnu dietu, všetky kilá išli samo dolu...tak rada si prečítam Vaše názory a rady ako môžem pribrať...🙂)dakujem za všetky typy 🙂
@mimave no veď práve, tak isto sprosté bolo to čo oni povedali tebe, a slovíčko prepáčte nič neospravedlňuje, ale fakt je zvláštne, že nás by to ani nenapadlo niekomu to tak povedať, nech je akokoľvek tlstý, ale nám to povie hocikto, a to som ešte rada, keď mi to niekto povie pekne akože: Božemôj, ty si ale štíhlučká! 😀 Ale už mi ktosi kedysi radil, že povedz, že si ťažko chorá a už máš len pár mesiacov života a uvidíš ako sklapnú 😀 to je už ale extrém samozrejme 😀
@ludmilaka ty kokso, tak to je teda vrchol, to čo tvoja kolegyňa urobila, a ja by som ju minimálne postrašila, že ju pôjdem udať na políciu za ctiutŕhanie, pretože toto bol jasný prípad znevažovania a keby si s tým skutočne šla na súd, tak by si to aj vyhrala, lebo svedkov by bolo kopu 😠
@mamabiba to je inak fakt, ja tiež tak vyžieram chladničku a ked som v práci bola a rozložila som si jedlo, tak sa ostatní nestačili čudovať koľko do seba naládujem a nepriberiem ani gram....a to ozaj niekto by pribral len z toho keby sa len pozeral...
@mimave to si ozaj dala dobrú odpoved, no myslím si, že sa báli čo si im namiešala do tej kávy 😀 😀
@bobsent to ozaj ste párik, ktorý si každý všimne...super...no my to máme tak podobné ja mám 50kg a manžel skoro 100 a ked niekde spolu ideme, tak si myslia či to náhodou nemám zo sebou sestru 🙂
@halienka tie falošné proporcie nosím aj ja 😀 akurát by som si mala nejaké doplniť.
@mamabiba ja mám podobný režim "žrania". keď som chodila do práce som mala na každé 2h. zásobu jedla aby som si mohla aspom trošku dzobnúť 😉 proste som stále hladná. teraz na MD je to horšie, náročné dieťa a tak, takže koľko krát som jedla len gravimilk postojačky aj to na 3x studený...ale už sa to lepší, malý papá v sedačke a ja s ním.
@mimave ja som neverila že ma tak sledujú na obede,kolegyňa mi to vravela, ale pár krát som ich potom počula na chodbe z ich kancla ako podrobne preberajú koľko kusov mäsa som zjedla 😨 neuveriteľné. a nastúpila ku mne ďalšia baba po 2 deťoch ešte chudšia ako ja a tá časom dostala písomný zákaz od riaditeľky chodiť po chodbe!!!aby neprovokovala 😝 je to už 10r dozadu ale stále mi rozum nad tým stojí...nakoniec sme odišli obe a máme pokoj.ony boli asi choré či čo.ale zvláštne je, že rovnako vyštvali aj pani kt. nastúpila tiež ako nová mala fakt ťažkú obezitu okolo130kg,nemohla za to, a s tou som si rozumela dobre, a ony ju neznášali že je nechutná tlstá a tak, ani na obedy chúďa nešla ...nuž ľudia asi netolerujú inakosť.
vieš že často som aj ja mala chuť povedať niekomu čo mi len tak šplechne že aká si príšerne chudá že a ty tlstá ako píše@halienka . viem čo je na tom nevhodné ale presne to ma dožiera že a nám sa to môže?!neviem si predstaviť že by som niekomu vyhadzovala na oči hmotnosť a nám to absolutne netaktne robia stále. iné je keby povedali máš dobrú postavu ale že bóže si príšerne chudá!ako by sa tvárili keby počuli pri prvom kontakte ty máš ale veľkú r..ť alebo tučné stehná!alebo veľký nos! 😖 to sa nerobí vyhadzovať niekomu výzor na oči- a je jedno či obezitu alebo chudosť.
@ludmilaka ja som si zvykla už ma máločo prekvapí...občas mi rozum vynechá pri niektorých komentároch 😔
@mariakr je zaujímavé že mne sa ozaj páčia takí mohutní chlapi...asi si kompenzujem to čo nemám 😀
inak baby tie nutridrinky sú ozaj účinné.ja som ich pila od babky.kt nechutil aj keď ich mala zadarmo na recept nechcela ich piť.len sú dosť drahé, pôjdem asi na gastro nech mi ich predpíšu.
@bobsent a to prosím ťa čo bolo za zariadenie 😕 to akože tie klientky vyhnali aj tú tvoju kolegyňu, či to šéfka s kolegyňami? Lebo aby si toto klientky dovolovali, veď trošku tam hádam mala riaditeľka s nimi urobiť poriadok, veď vy ste sa o ne starali, či nie? No fakt, človeku sa rozum niekedy zastavuje... 😖
@halienka nie klientky, tie boli niekedy aj nesvojprávne, ale vedenie (čisto ženské a spojené príbuzenskými vzťahmi a v klimakterickom veku) sa chovalo viac nesvojprávne ako obyvatelia 😀
ony nás nevyštvali priamo ale taká pracovná klíma to bol už normál mobing,šikana na pracovisku a za čo? za to že sme boli chudé(a mladé ešte vtedy). a tá druhá kolegyňa zase nechutne tučná 😕
@bobsent akurat pozadu citam ..mas uplnu pravdu tak ako niekomu sa nehovori aky si tucny ani nam chuduckym by sa to nemalo ale zial ine je pravdou ..ja mam svokru v pohode (no az teraz ked sme sa vzali ma konecne berie pred tym ma v laske nemala..) a vzdy ked tam dojdeme privita ma stylom : no co pribrala si za ten cas aspon deko? a ja jej nie nepribrala som ja sa pacim sama sebe aka som! a manzelovi prizvukuje zakazdym ze aby som nenosila leginsy ale nieco volnejsie kde nevyzeram ako kostra ... ja to uz nekomentujem zvykla som si ... plesove satocky som si narocky kupila take ze maju volny strih a prekryvam nimi kadeco 😀
@trdielko149 u nas taky tak - prva otazka zo strany rodiny - kolko vazis? a kolko si pribrala? co si dnes jedla? niekedy mam pocit, ze ta kontrola je kontraproduktivna 😝
inak ahojky vsetky, necitala som prispevky dozadu, len som tu nahodou zahliadla konecne aj temu opacnu - teda ako pribrat 😀
ale musim uznat ze take odpovede som tu nasla na tie hlupe otazky ze zacnem pouzivat!!! najviac som sa nasmiala na falosnych ceckoch@halienka 😀 😀 inak to iste stalo aj mne co tebe ..zazvonila mi pri dverach postarka prvykrat este dcerka bola babatinko otvorim jej a ze "mamina je doma moja zlata"? a ja jej na to "ja som majitelka bytu pani" no tie oci s tym vyrazom nezabudnem na to nikdy 😀 a to tiez som bola rano o 9-teplaky,nenalicena,vlasy v gumicke 😉
mne sa raz stala taka vec spoluziak so ZŠ este ked sme sa lucili mi povedal:tebe nedam pusu kostitras az ked budes mat cecky ako Pamela Anderson ...dodnes ho zato neznasam lebo mi ublizil uz pocas zakladky som to pocuvala od neho tieto narazky jeho blbe a mam problem priznavam so sebavedomim lebo tak windsurfingova doska som dodnes(prsia mi zabudli narast mam len bradavky a tak nosim falosne prsia) 😀 a dalej k pointe pribehu .. uz som bola s manzelom a sla som akurat k nemu a chalani vykecavali jak babky na trhu na zastavke a vsetci sa mi pozdravili okrem pana magora a ten na to:to co sa zdravite tejto bezceckatej? a ja mu na to : Mareček ale pre mna existuje sposob zvacsenia predsa ale tvojmu malemu pindurovi ktory erekciu nepozna nepomoze uz nikto 😀 😀 pre zaujimavost ja som vydata a mam dieta ..on este ani frajerku nemal 😀 😝...
@desszi tato tema odkedy sa zalozila patri medzi moje najoblubenejsie 🙂 sama vies sak sa pozname jednoducho geny neoblbnes 😝
@trdielko149 poznam to, aj my to mame asi v genoch, po maminej strane, okrem toho moj metabolizmus je z tych plytvavejsich - prakticky premiena vela energie na teplo - ja stale kurim ako radiator 😵
no mne sa stalo, ked som bola par mesiacov po porode, ze jeden pan na ulici zalomil rukami - taka mlada a uz ma dieta - tym ze som chuda, posobim na ako - nast rocna. Brala som to ako kompliment a ked som mu povedala svoj vek, tak sa mi hlboko ospravedlnoval. 😅
@trdielko149 😀 😀 😀 no dobre si mu to nandala 😀 😀 blbcovi 😀 ej veru, máloktovie aký je to zaberák na sebavedomie, samého človeka to trápi, nieto ešte keď okolie nešetrí blbými poznámkami 😝 no ak aj nenájdeme nejaký recept na pribratie, tak tu aspoň načerpáme parádne odpovede pre takých "dokonalých" 😀
@desszi ja som zas mala dosť nepríjemný zážitok na zubnej pohotovosti, rozbolel ma zub, ledva som vydržala noc a ráno v sobotu som frčala, pohotovostná zubárka ma zobrala a ako náhle mi začal špárať v puse spustila niečo na tú nôtu, že títo mladí (priviezol ma muž, ona ho v čakárni videla, je starší o 8 rokov ale má dosť prešedivelé vlasy, tiež to majú v génoch, možno to vyzeralo ako otec a dcéra 😀 ) len flákať sa, po diskotékach behať, zuby si nechávajú hniť a potom len po pohotovostiach behajú...a ja som nemohla v ten moment nič povedať, bo som furt musela držať otvorené ústa, nehovoriac o hroznej bolesti, no bola by som ju zabila vtedy, hlupaňu, ako náhle dorobila, som jej povedala, že za dverami ma čaká manžel a doma 2 deti (to som klamala, vtedy som deti ešte nemala, ale mala som 28 rokov a kľudne som už 2 mohla mať 😝 😀 ) že nech si pozrie na kartičke poistenca môj dátum narodenia 😠 Ale stihla to len sestrička asi, lebo som jej tú kartičku zobrala a už som len buchla dvermi 😠 to ma vtedy fakt dožralo...
@trdielko149 ty brdo, myslim, ze chlapec bude mat do koca zivota pochybnosti o svojej muzskosti 😉 no ale ved si mu vratila len to co si zasluzil, ja uz prsia neriesim, drahemu sa pacim taka aka som, esteze su push-upky a kadejake gelove podrpdy, v tricku to hned vyzera lepsie 😉
@halienka no pekne a dobre si jej povedala
Jeeej toto je tema pre mna 🙂)) 184 cm a 58 kg - nepriberiem ani keby som celu chladnicku zjedla... V buse mi nechcu predavat cely listok :D este kym som bola s byvalym, mala som 21 rokov, ruksak na chrbte a viezla som ho na napravanie chrbtice a ten lekar mu hovori, ze vy mate aku zlatu dcerku, ze prisla s vami 🙂))))
@petkave tak ani sa nenazdam a je tu leto a na brucho chcem mat vymakane, len na nohy, ruky a boky by som chcela pribrat. 😀
@halienka to je taky prasok co beru kulturisti myslim na objemovku 😀 no mne nikto neveri, ze som niekedy porodila, mne na bruchu sa rysuju brusne svaly (tehlicky( 😀 preto rozmyslam aj nad tym praskom na objem a zacnem sa venovat fitness.
@petkaa28 ja mam kamosku co vazi a meria presne ako ty a vyzera super, len je vypracovana, lebo sa venuje fitnesu.
Keď si tučná-máš schudnúť.
Keď si chudá- nieje ťa žačo chytiť.
Keď si škaredá-zhadzujú ťa.
Keď si pekná-majú na teba dvojzmyselné poznámky.
Keď si mladá-máš mať prax.
Keď máš prax-máš byť mladá.
Keď sa oblečieš seriózne-si karieristka.
Keď sa oblečie pohodlne-neberú ťa vážne.
Keď si škaredá-máš smolu, nie si reprezentatívna.
Keď si pekná-musíš byť hlúpa.
Keď si pekná a máš postavenie-musela si ho "odležať".
Keď robíš nadčasy-si zlá matka a neberieš rodinu vážne.
Keď nerobíš nadčasy-si neperspektívna pracovná sila a neberieš prácu vážne.
Keď si mala v posteli veľa mužov-si štetka.
Keď si mala v posteli málo mužov-si chorá, lesba alebo frigídna.
Tak sa vážení pýtam: Kde je tá správna žena?
neodolala som dievcence musela som to sem picnut dost to vystihuje aj moju terajsiu situaciu ...
@petkaa28 jeeejo aj ty si sa k nam pridala? inak v tej ikey si vyzerala dost normalne oproti mne vysoka,pekna,blondata s proporciami nie jak ja pri tebe krpčisko 😀 😀
ahojte...toto je super tema 🙂 ja este len teraz planujem ist na tu stitnu zlazu si dat spravit testy, ale ten isty problem...az sa zacinam hanbit chodit medzi znamych...lebo kazdy ma zo mna stres...a to mam 174 cm a 53 kg...len mne sa po porode kopec veci zmenilo- zacala som v nociu mavat take silne migreny, ze sa to neda vydrzat a asi to je z jedla, ze mi tazko sadne, lebo musim to vyzvraciat, aj na stolicu ist , dat tabletku od bolesti a potom po case to prejde...ale zaujimave je, ze mi to robi z veci, ktore som predtym bezne jedla...a na druhej strane ani neviem co vlastne mozem jest a nebavi ma stale len jogurtiky, alebo kurcatka a podobne dietne veci 🙂 tak cez sviatky reku že sa aspon kolacmi dotlacim a tak ma palila zaha a potom aj zaludok tak hore, ze som povedala, ze to je beznadejne 🙂
@majkamrugi no neviem, či to nebude nejaký tráviaci problém toto, čo opisuješ...tehotenstvo a pôrod môže naštartovať niekoré ochorenia, keďže sú to veľké zmeny v tele...som zvedavá ako dopadnú testy, držím palce 🙂
Ahojte krasne stihlucke zeny 🙂 som sa pobavila na vasich prispevkoch,ale som rada ze niekto takuto temu zalozil
@petkaa28 som si myslela,ze ja tu budem najvyssia a najchudsia ,ale si ma tromfla...kocky,ja sa tiez uz vazim len sporadicky naco si privolavat umelo depku,ze zas som ani po vianocnych svoatkoch nepribrala 😕 ale genetiku nezmenime,k tym vysetrniam dodavm,ze treba si dat stitnu zlazu skontrolovat,lebo ja som tiez mala hyperfunkciu a to som si tie priznaky ani moc nevsimla resp.som to pripisovala narocnosti okolo 2 malych deti, ved padanie vlasov,chudnutie a nervozita to je po porodoch normalne a ono to bola nakoniec stitna zlaza 😀 a teraz sice nepriberam,ale som uplne v pohodicke..endokrinologicka mi tiez poradila cvicit,ze 4x do tyzdna..co som paris hilton,ze neviem co z casom? a okrem toho,ked ma niekto svaly tak zas ma vysie naroky na bazalny metabolizmus kde sa spaluje ovela viav kalorii ako ked svaly nemas,tak mi to nepride moc ucelne...ludia co ma poznaju roky vedia,ze som nikedy tucna nebola a ti co si neodpustia nejaku tu poznamku tak tich neriesim..musime sa tesit,ze sa nosia dlhsie volne tricka, push up nosia aj tie co nemusia..hlavne ze sme zdrave 😉
@bobsent ti si z tych nutridrinkov pribrala,lebo ja nie,a cenovo su fakt drahe,to si radsej nakupim plnotucne jogurty 🙂
a este tu niekto pisal,ze vit.B je rozpustny v tukoch,tak to nie je pravda,je rozpustny vo vode..a pangamin mi nezabral ani nechutil...dozjedenia 😀 kocky
@erni to s tým pangamínom, toho treba pojesť strašné množstvá a ja som to fakt nezvládala 😀 je to prírodné, tak je to asi zdravšie, ale teda ja keď už tak si radšej ten B-komplex kúpim 😝 😀 nutridrink je fakt drahý, na koruny to bolo kedysi 48 ,-Sk neviem ako teraz, ale ak by si toho mala vypiť viac napr. 3 denne, no tak ďakujem pekne 😝 😀 ale lekári to predpisujú dosť s nechuťou v podstate zdravým ľuďom, ktorí môžu normál stravu, kámoš to chcel, zo 2x mu predpísal dr. po 10ks a potom už nechcel. Ja som tiež mala nejaké od svojej babky, keď už bola na tom horšie tak jej to dávali, ale ani ona to nevedela dobre stráviť, dala ich mne, no aj na mňa to bolo ťažké na žalúdok...
@trdielko149 tak ja vyzeram vysoka pri kazdom :D
@halienka
@bobsent jaj baby mame to my nadelaaani:D ale naozaj vykaslat sa nich neprajnikov! aj tak nam len zavidia! 😉 moj manzel ked zbadal tuto temu ze kam prispievam, tak mi vcera vecer prehovoril do duse, tak ma potesil, zlaty.... inak to s tou smrtelnou chorobou sa mi paci velmi 😀 to urcite pouzijem nabuduce, no a co ze je to extrem 😀 je to dobre!
super téma 🙂 , este som všetko neprečítala..........kočky tak ja po 4 detoch, vyška 163 a 48 kg, moja normal vaha. Pri každom tehu som pribrala len vahu detí plus asi 2-3 kila k tomu, takže po porode okamžite naspat moja vaha. Druhého syna som dojčila 1,5 roka, vychudnuta som bola až na 44kg, dvojičky rok, to som tiež velmi schudla. Ludia si o mne šepkali, že mam anorexiu, ale ja sa najem kedykolvek, čohokolvek. Je pravda, že jem skor menšie porcie a častejšie, občas zabudnem, nestihnem......ale nie zamerne. Domacnosť, deti, to da zabrat, no z čoho mam pribrať? 😀 ked ja som jak vrtula. Ja si moc neposedím cez den.
ale boli časy, ked som bola slobodna, chodila som dva roky do fitka a to som mala vahu 54kg, to bolo super......mna najviac teraz trapi, že nemam líčka, na tvari je to najviac vidno
cely zivot som bola chuda a moj manzel tiez,....nam pomohli beresove kvapky,ale samozrejme ak nemas ziadny zdravotny problem,mala by si pribrat,ja som teraz cez sviatky pribrala 3 kila,uz mam teraz 49 kil, z velkosti XS menim satnik na S a manzel takysto meni satnik
sestra ta nevedela pribrat koli celiake a doktorom to teda trvalo riadne dlho,kym nato prisli,teraz s dietom a spravnym stravovanim tiez krasne pribrala,...ale takysto chudnutie moze byt priznakom aj inych chorob,tiez stitna zlaza,...inac ja som chudla vzdy pri strese,ale samozrejme mi nic nechutilo jest,cize niet sa co cudovat
cize zelam krasne priberanie a co zaludok raci 😀 😉 😀
joooj baby, ale vy aspoň nevyzeráte ako chodiaci stožiar....vždy som bola chudá, len kosť a koža. prešla som všetkými možnými testami, od endokrinológie, cez gastro až po neviem čo. výsledok? som zdravá ako ryba. moja mama vždy bola chudá, otec tiež, takže asi genetika. No pri mojej výške 180cm som vždy mala váhu 58kg. počas tehotenstva som pribrala na 80kg, tešila som sa, hoci to vôbec nebolo na mne vidieť, akurát mi zadok a stehná s prsiami narástli. Po pôrode som prvé tri mesiace konečne vyzerala tak ako som vždy chcela. Potom sa malá začala odpájať, nechcela jesť, mali sme s ňou problémy a ja som chudla-chudla-chudla. Malá má 5mes. a dva týždne a ja vyzerám horšie ako pred tehotenstvom. Ak ešte raz budem počuť že som strašne chudá, tak sa neovládnem. Pri mojej výške to vyzerá ešte horšie ako pri 165cm. verte mi. Ani len rifle si na seba neviem kúpiť. už nech je leto a môžem nosiť sukne a legíny. 😠 ☹

@mamabiba Jejda, hovoríš mi z duše. Ja mám 177 a 54-55 kg. Pritom konzumujem veľmi rada a často. Ale mám aj pohyb. A dosť mi idú na nervy tie asi závistlivé reči, že či nežerem, či mám anorexiu, či držím dietu... Raz ma nahnevala bývalá kolegyňa, ktorá rozposlala moju fotku po celej firme s komentárom-takto vyzerá niekto kto šetrí na jedle. Strašne ma to ranilo. A pritom nemám pocit, že by som bola nejaká vyžla. My sme proste v rodine taký.