Ako pribrať?
Ahojte mamičky, nemamičky...každý sa tu baví o tom ako schudnúť po vianočnom čase, alebo po pôrode....no ja mám práve opačný problém....aj keď sa do sýtosti najem niekoľko krát denne aj tak nepriberiem....počas tehotenstva som síce pribrala 27kg, ale ked som porodila všetky kilá som zhodila do 3 mesiacov a to som nedržala žiadnu dietu, všetky kilá išli samo dolu...tak rada si prečítam Vaše názory a rady ako môžem pribrať...🙂)dakujem za všetky typy 🙂
@petkaa28 no u mna 168m a 46kg a tiez ruksak na chrbte, akurat ze ten vek je uz 35 😀 ale pri tom mojom malom si kabelocku a eleganciu momentalne neviem predstavit - rifle a tenisky to istia, akurat ze potom clovek vyzera niekedy ako ze je este pod zakonom 😝
@aluka17 ja som tiez pocas tehu konecne mala rici aj cici, aj pocas dojcenia, tak som sa vytesovala, ale potom som kvoli malemu musela vylucit nejake veci zo stravy a za dva tyzdne zisli 3kg dole ☹ a teraz sa z toho neviem dostat.
@hviezda22 no pri 4 detoch si asi tazko sadnes a v klude vychutnas jedlo, takze sanca na pribratie je miziva 😅 inak vsetok obdiv, mne staci momentalne jeden kusok 😉
Tiež som mala problém s váhou, po porode som schudla na 43 -kg172cm takže si to viete predstaviť. Sama trčiaca kosť 😒
4,5 rokov trvalo kym som sa dostala na váhu 49 kg a to som bola happy. Stravovala som sa strašne zle niekedy 2x za deň, a to je obrovská chyba.
Teraz už rok dodržiavam pevný režím a to strava 6x za deň, bez raňajok z domu neodídem, vylučila som kávu na raňajky ( to je veľmi zle) Je pravda že som mala aj problémy so žalúdkom, takže to bolo ťažšie + lieky ktoré som brala. Moje telo je ako hodinky, musím jesť pravidelne.
Za ten 1/5 roka som pribrala 4 kg, Ide mi to ale najviac do brucha, naposledy som si kupovala nohavice 38 a na bruchu ma tlačia a je tam riadny previs 😀 ale som rada.
Konečne nekupujem trička vo vekosti XS, s nohavicami to bude tažšie 😅
No neverim,ze je nas tolko 😲 nebudem sa opakovat,vsetko tu bolo uz napisane...moja kedysi normalna vaha pri vyske 158cm bola 55kg...v 20tich to slo na 48kg...stres a nezranie 😖 ,pred tehu 53kg a po nom po 3 mesiacoch na uctihodnich 48kg 😠 ,,,co je vsak najhorsie z celeho,ze predtym ked som mala 48kilo,som vyzerala dobre...dnes ale vyzeram na p...u...ziadne svaly,stale unavena a bez energie...prsia detto...nula bodov 😒 ...ked maly zacal normalne jest,tak som zvykla jest snim a kedze jedol skoro stale 😀 tak ja snim...to som pribrala 3kila ale neviem za ake obdobie...a ked mam pred kramamy,tak to zeriem stale,aj rano o 2hej sa zobudim na vlci hlad,ale ked je po nicj,zase nic...vam aspon chuti jest,mne jedlo ani nechyba,nazeriem sa len vtedy,ked uz mi je zle od hladu 😔 rozmyslam nad tym cvicenim,ale fitko je draha zalezitost aby som tam nechala 30e tyzdenne...
no neviem ako u vas,ale ja ked chudnem,tak zo vsade,ale ked priberiem,tak iba boky,brucho ,stehna,ale hovorim si,neva,......ved clovek sa nema posudzovat podla krasy,postavy ci oci,ale podla srdca,vlastnosti a schopnosti, 😉
hoci Panu Bohu pri mojom zhotoveni dosiel material,ale to preto,ze vela minul na srdiecko 🙂 😀 🙂
inac tie beresove kvapky Vam fakt odporucam,v Madarsku ich kupite lacnejsie, 😉
No konečne som našla aj takúto tému, všade len témy o schudnutí. Hoci som všetko prečítala, radu ako pribrať som nenašla. Aspoň v 34-ke vyzerám na 15. Môj odveký problém s PODváhou.
baby ja vam hodim nejakych 6 kilov kto chce??? 😀 😀 😀 Neviem sa ich zbavit od porodu . ☹
@trdielko149 ten tvoj spolužiak musell byť dobre zakomplexovaný magor....inak nebol do teba niekedy zalúbený, ked sa navážal ?to aj vtedy vie niekto takto útočiť, miesto toho aby išiel s pravdou von....inak cecky ozaj niesú všetko...to mi pripomína jednoho týpka...ten sa rozišiel po 5 rokoch s babu, ktorá bola fakt šikovná a múdra, len nemala prsia....našiel si sprosté soplavé decko, ktoré nemalo a ani nemá v hlave nič ale za to kozy ako balony. - vtedy bol z toho celý bez seba, že môže mačkať o život no a ..teraz po 4 rokoch prichádza nato, že to nieje všetko, ale žial nieje cesty späť - nemiloval ju nikdy, pretože ju viackrát podviedol, ale aj takí sú chlapi 🙂
Konecne normalna tema urcena pre mna.
Ja mam s priberanim uz velmi dlho, do 12 r. som bola uplne normalne dievca s idealnymi mierami a vahou. akonahle som dostala infekcnu mononukleozu co sa bohuzial dost neskoro potvrdilo. Ja som potom sla dolu vodou, chudla soom coraz viac, malatna, unavena a pritom som aktivne sportovala. Lekarka na lyziarskom zajazde sa pomylila s diagnozou, myslela si ze mam anginu a dala mi nespravne lieky. Moja lekarka po zisteni diagnozy ma davala dlhe roky dokopy, ale uz som nebola ako predtym. Teraz mam 31 rokov, meriam 169 cm a vyzim 46 kg. Nebyvam unavena, slaba...Sily mam dost. Mam to aj geneticky dane, moji rodicia nikdy neboli "normalni", vzdy boli velmi chudulinki az dovtedy kym mamina a babka nedosiahli zrelost (menopauza).
Skusala som vsetko mozne - Pangamin, Peritol, Nutridrink, infuznu liecbu...nic nepomohlo. Jedine mi pomohlo tehotenstvo kde som pribrala 18 kg ale po porode sli kila hned dolu. Kojila som maleho 19 mesiacov a vsetko mi "vycucal" - tuk, prsia a teraz som sama kost a koza. A druhe co mi pomohlo bol liek Mirzaten co som brala minuly rok nie kvoli depke, ale kvoli priberaniu. Ale ked sme sa rozhodli o druhe babatko, tak som musela prestat a zas sli kila dolu. Robili mi aj rozne vysetrenia - endokrinologicke, HP...a vsetko negativne. Od septembra som zacala chodit do roboty, zacala som sa pravidelne stravovat (davala som si zalezat, aby som konecne pribrala), davam si aj neskoru veceru o 22-23tej hod. a ani kilo-kilecko som nepribrala. Som strasne zufala a nestastna. Na jednej strane som sa zmierila so svojim osudom, ale zas na druhej strane ma casto strasne deptaju a urazaju lekari ktori ma nepoznaju a necitali moj zdravotny zaznam. Jedna nova gynekologicka mi povedala, ze patrim na psychiatriu (myslela ze som anorekticka, bulimicka) a ak nepriberiem nikdy neotehotniem co nebola pravda. Susedky a kolegyna aka som strasne chuda az je to hnusne, preco nejem a pod. skarede veci.. Nech nedavam jest manzelovi a to jedlo urcene pre neho si mam dat ja ked zrejme nemame peniaze na jedlo co vobec nie je pravda. Manzel ma zas opacny problem, je obezny. Vsetko ma negativne, zas tam hra ulohu genetika ale to je uz ina tema. Ja uz neviem co mam robit, neda sa ze si nemam vsimat, alebo sa vyhybat tym ludom. Mozem im vysvetlovat kolko chcem, ale aj tak... Tak velmi rada by som pribrala...
pribrala sóóóm na 47 kíl!!! konečne...
@aluka17 ja som chodiaci stožiar-176cm 😀 tá chudosť je 3x nápadnejšia akoby bola pri nižšej postave
@stardust k ošípanej nie ale zato pri zoznámení zvyčajne-bože ty ale vyzeráš, si príšerne chudá.a prirovnania podobne ako @halienka : doska, lata, vyžla, záchodový pavúk, vychrtnlina, kostra a smrťka 😀 ľudia sú niekedy hrozne netaktní...
@bubinko83 sem s nimi ale len na hrudník 😀
@skrecok ja mám o cca10cm viac-predstav si ako vyzerám.už to neriešim. hlavne že už nemám 43 😕
ja pošlem niektorej aj 10kg ak chce 🙂 dokonca aj 20
@skrecok no veru vela si poskušala....ja toto dobre poznam. Inak ja som otehotnela nechtiac ....vid moje dvojičky 🙂 ked mal moj druhy syn 2,5 s vahou 45 kg, veru som vtedy dobre nevyzerala. Teraz mam 48 a snažím sa to udržať. Takže ja keby som važila hadaj aj 40 tak otehotniem. Nemyslím si, že je to len o vahe. Držím place, nech sa čím skor podarí
@vvia ja beriem aj tých 10kg, presne toľko by som potrebovala 😀 jaj, keby to bolo také jednoduché, však? Hneď by sme si to prerozdelili a všetci by boli spokojní 😀
@skrecok aj moja mama sa popravila až v prechode, tak ak už nič iné na mňa nezaberie, tak sa spolieham, že aspoň v 50-tke sa konečne nebudem hanbiť v lete výnsť na ulicu 😀
@hviezda22 ja som tiež otehotnela s váhou 45kg, tiež si myslím, že to vo váhe nie je, to skôr lekári keď už nevedia čo tak je to váha, či už chudá alebo tučná 😖
Inak ja som za to otvárať si ústa na takých ľudí, a aj lekárov, čo si to dovoľujú, už si fakt niektorí myslia asi že sú bohovia 😠
@hviezda22 ja som otehotnela pri vahe 42 kil ... a medzi 4-5 mesiacom tehu som schudla 4 kila a potom som nabrala 12 kil dokopy ... a mma zdravu bambulu ktora sa narodila s vahou 3390 g 😉
mne sa stala posledny tyzden taka vec ..ze po FB chodi taka fotka na lavej strane je baba s trojkami prsami ritou a bokmi a nad nou je ze krásna ..na pravej strane je vitazka finale Elite Model Look 2011 a nad nou ze "škrata" ci pana ale aky odfajč som tam ja popisala by ste neverili! som im tam napisala ze po 1. geny neoklamete nikto niekto papa a proste nepribera lebo to je metabolizmus 2. tucnemu nepoviete koli slusnej vychove"fuj aky si hnusny tlsty obezny" tak preco utocite na chudych ludi oni si nezasluzia vasu slusnu vychovu?? a po 3. tu modelecku vybrali z desattisicov modeliek nejaki tim ludi ju vybral,staral sa potom vramci sutaze o nu nejaky tim oprganizatorov a aku absolutnu finalistku ju tiez vybrala nejaka porota oni nie su na vine ze je taka chuda preboha??jasne ze ich treba zmenit ze to nie je normalne aby ju nutili este chudnut!!!
@mariakr ako som napisala chlapec ma 22 frajerku nema,lieta v kadecom ..byva u rodicov nema robotu ..ja mam vlastne byvanie,rodinu ... to je ten paradox ..pocas skoly on krasny uspesny teraz troska ..no co sa mna tyka zo skaredeho kacatka je krasna labut ktora je stastna 😉
@halienka
@bobsent tiez som sa v detstve velmi trapila,pretoze sa mi v skole spoluziaci posmievali a nazyvali ma kostrou,kasasom a himenou...ale uz je to za nami 😀 teraz sa na tom len usmejem,ale vtedy ma to velmi bolelo pri srdiecku,...ja mam vysku 158 cm,za slobodna som mala 42 kil,ale po porode som mala 52,avsak to sa zmenilo behom par mesiacov a zisla som znova na 44,avsak odkedy si davam beresove kvapky,tak som vysla na 48kil, 🙂 ,uz vsetci naokoli si to vsimli a pochvaluju,ze ako dobre vyzeram,...ale nechcem sa tu chvalit,len chcem podotknut,ze ako nas nasi susedia a ludia naokoli sleduju a hned si vsimaju kazdu zmenu na nas,...ale ved sme taky isty ludia ako oni,no nie?-z masa a kosti... 😵
ja to neznašam, tie reči.......bože, ty vyzeraš, čo sa nenaješ? maš anorexiu? si z koncentraku? a presne, tlstému nikto nepovie, bože ty jak vyzeraš, čo furt žereš 😀 ? no ja som sa už trošku popravila, pribrala, myslím že je to trošku lepšie
ja som mala pred par mesiacmi 52kg a mam 177cm a to si hovoris chuda? 😀
no teraz vazne. sa mi podarilo pribrat na na nejakych 56 teraz a vies ako? zacala som jest 5x denne ako moj maly syn. ked ona papal jogurt s bananom na olovrant, dala som si aj ja, atd.. A normalne mi to nastartovalo metabolizmus taak, ze som sa v noci budila hladna a vyjedala som chladnicku 😀 No, moc zdrave to asi neni, ale pomohlo, teraz uz tolko nejem, sa mi nechce furt jest 😀
inak moj drahy tiez vazi raz tolko - 110, ale mne sa to paci, jemu sa pacia take vyzlicky a mne tiez mackovia nevadia, ved protiklady sa pritahuju 😉
no baby aspon zijeme v dobe, ked sa to nosi, ze sme chude
a viete čo je "najzábavnejšie"? keď vám vaša vlastná sestra povie: ty si už aká chudá a sama má 180cm a 52kg. vyzerá horšie ako vy, ale má tú odvahu vám povedať niečo také...a to ešte chudne. myslí si že je tučná, lebo jej to nejakí idioti nabulikali. ja by som brala od každej ktorá dávate aspoň 20kg, keby to išlo. no kým bude moja malá na mliečku a kašičkách, spávať max. 30min. za deň, a ručičkovať sa, nepočítam že priberiem. Ale tak ako píše @palinkovamaminka až začnem jesť s ňou tak to dúfam pôjde nahor..
baby a ako sa stravujete ?? Mna to strašne zaujma ,lebo myslim že je to viac menej o psychike človeka. Ja si napr. vyčitam sladkosti a potom priberam.Nemam nadvahu ale par kilečiek by sa mi zišlo dat dolu. Sestra moja ta je strašne chudučka tak ako tu uposujete vy ,ale ona sa nikdy stravou nezaoberala.Proste je hladna naje sa a nepriberie.
@bubinko83 presne sa tak stravujeme ako tvoja sestra...ked som hladná, dosýta sa najem a nepriberem....a to môžem po večeri ešte zjesť celú čokoládu s oriškami a zajedať čipsami 🙂...no inak veru idem si aj teraz dať takú fajnovú orieškovú 🙂))..je to ozaj o metabolizme a spalovaní....🙂
@mariakr jaaaaj v duchu zavidim tu čokoladku 😀 A ako vyzera bežna porcia ja neviem napr. kolko si daš chlebiku na ranajky ? Mne to nepride ani o spalovani ale skor je to v makovici. Ja som jeden čas schudla za rok 11 kilov a neviem dodnes ako 😀 😀 😀 Našla som si priatela vtedy a uplne som zabudla ako vyzeram a že chcem schudnut.Nejak som to vobec nevnimala. Vtedy som sa dostala na vahu ktora mi svedčala a aj som sa dobre citila.Teraz sa zase tym zaoberam a zase sa mi nedari schudnut. 😠
@bubinko83 no moje ranajky sú bežne 3 chleby alebo 3 rožky...na to si dám pomazánku, alebo maslo zo salámou....obed klasika a aj večera je..niekedy pri malom tú večeru nestihnem, ale zas ked zaspí dohánam to čokoládou a čipsami pri PC 🙂)).. ja som nikdy neriešila svoju postavu, ked som počas tehotenstva pribrala 28kg, tak som sa cítila ako balon, to mi každý zas vtedy vravel, že to už nikdy nezhodím....zhodila som za necelé 3 mesiace....teraz zas vravia ako som chudá, že ani rici ani cici...tak ja fakt neviem ako ma vyzerať ideálna žena, pretože vždy si človek niečo nájde čo sa mu nepáči....
@mariakr to je pravda ,že ludom nikdy nevyhovieš. Preto je doležite ako sa citiš hlavne ty. Niekto može mat 50 kilov a citit sa dobre a niekto 80 a citit sa dobre.Je to individualne. Mne napr vyhovuje tych 53-54 kg teraz mam 60.Aj ja ked som tak velmi schudla každy sa ma pytal či som chora že som taka chuda strašne a bolo mi to neprijmne. Inak mne nevadia pevnejšie ženy ani mi nepridu škarede ale na mne mi to vadi.

vyskusaj papat pangamin 😝 alebo kvasnice 🙂