icon

Ako pribrať?

mariakr
9. jan 2012

Ahojte mamičky, nemamičky...každý sa tu baví o tom ako schudnúť po vianočnom čase, alebo po pôrode....no ja mám práve opačný problém....aj keď sa do sýtosti najem niekoľko krát denne aj tak nepriberiem....počas tehotenstva som síce pribrala 27kg, ale ked som porodila všetky kilá som zhodila do 3 mesiacov a to som nedržala žiadnu dietu, všetky kilá išli samo dolu...tak rada si prečítam Vaše názory a rady ako môžem pribrať...🙂)dakujem za všetky typy 🙂

bubinko83
27. jan 2012

@mariakr vidiš a toto je to : Ja som nikdy neriešila svoju postavu!!! Kdežto ja riešim stale niečo kolko zjem,čo zjem ,kedy zjem ☹

mariakr
autor
27. jan 2012

@bubinko83 Ja vôbec neriešim silnejšie ženy, ani ich neodcudzujem, aj ked majú nadváhu, predsa každý sme iný a ani oni si možno za to kolko vážia ani nemôžu...a niektorým ženám aj tie kilá navyše dokonca pristanú....niektorým zas pristanú chudé postavy.....a ty máš akúv výšku?je to o ludoch a ked chcú byť psa palica sa vždy nájde 🙂...ja by som bola strašne rada, že tí čo komentujú druhých, prečo si tučná, prečo si chudá sa hlavne pozreli do vlastného hniezda a potom nech otvárajú zobáky na druhých 🙂

bubinko83
27. jan 2012

@mariakr meriam 162 cm. Akože nikto ma nerieši len ja sama. Aj ked poviem niekomu aka som a musim schudnut každy len kruti hlavou že som normalna. Ale ja mam zo seba zly pocit proste je to o mne. Ja tiež nikoho neodcudzujem ,každy je nejaky.A napr ani na chlapovi mi nikdy nevadilo vytrčajuce bruško ,neriešila som ,lebo je to niečo ine čo nas na ludoch pritahuje.

mariakr
autor
27. jan 2012

@bubinko83 Tak to máš podla mna ideálnu postavu....čo ja by som zato dala 🙂 ....fakt je to o nás samotných...niekdo sa cíti fajn ked má 50kg, niekdo 60, nikekdo 90... 🙂 ale je to presne ako si napísala, každého priťahuje niečo iné... 😉

bubinko83
27. jan 2012

@mariakr no nesranduj 😀 😀 😀 akože mam rici aj cici ale na brušku je viac ako treba a to mi vadi.To plavacie koleso nosit aj cez zimu 😀 😀 😀 to neni bohviečo .A vadi mi ked mi to pretrča cez rifle von,fuuuj 😢

mariakr
autor
28. jan 2012

@bubinko83 tak, lepšie mať rici aj cici ako byť tenká ako lata....možno chudé telo krásne ukáže v lete, ked máš oblečené nejaké šaty, alebo suknu...ale na kúpalisko radšej nelezem...., aby ma náhodou nezavreli do koncentračného
😀 😀 😀 ...

bubinko83
28. jan 2012

@mariakr ja mam rici aj cici ale ešte aj trochu navyše. 😀 Ale mužovi sa to pači len mne nie,vadi mi to . No asi sa na to už vyprdnem ,ved každy sme iny .Mne sa pačia chude ženy aj ked niekedy to "vyzera" tak nezdravo ale mne sa to pači. Mam susedku ma okolo 40 rokov a 4 deti a vyzera jak keby mala 16 rokov pritom ma 2 dcery take pubertačky a ked idu spolu vyzeraju jak sestry aj s mamou 🙂 Oni su taka kostra chudučka ,tenučka ,zlate su .

mariakr
autor
28. jan 2012

@bubinko83 presne tak ako si napísala..vykašli sa na to a ešte aj ked sa to tak tvojmu mužovi páči tak nieje o čom 😉 ...ja to radšej už nebudem riešiť..jednoducho som taká ako som a iná nebudem 🙂 , sú na svete dôležitejšie veci ako postava, ked som zdravá a nič mi nechýba tak potom niet o čom 🙂

bubinko83
28. jan 2012

@mariakr a ja ti budem v duchu zavidiet 😉

pingu1
28. jan 2012

@mariakr ja by som bola radsej ako lata 😀

bubinko83
28. jan 2012

@mariakr inak je pravda že ja ked vidim velmi chudu ženu napr.mam taku jednu znamu tak mam vždy na jazyku povedat jej či ani nejedava.ALe potom ma to vždy zamrzi a radšej zostanem ticho ,lebo ju to može v skutočnosti velmi trapit a može jej ta moja sprosta poznamka ubližit ako keby napr. niekto mne povedal že aka som tlsta čo zo sebou niečo nerobim . Ale pritom ja to tak nemyslim,ona je mila a zlata ale je strašne chuda fakt ma asi max 45 kg.

bubinko83
28. jan 2012

@pingu1 to nemožeš takto povedat ,lebo priliš chuda žena trpi tak isto ako žena s nadvahou a skoro vždy sa za to hambi aj ked zato možno sama nemože . 😖

pingu1
28. jan 2012

@bubinko83 ja viem, ale kazdy chceme to co nemame. ja sice nadvahu nemam ani zdaleka ale furt bojujem s dvoma troma kilami

bubinko83
28. jan 2012

@pingu1 to nerieš 2-3 kila to nemože byt ani vidiet. Ja by som potrebovala takych 6 dole.

mariakr
autor
28. jan 2012

@pingu1 radšej nie 😀 ....
@bubinko83 to by som nevravela...radšej...aj ked to možno nemyslíš v zlom, ani nevieš ako ju to môže raniť 😉

bubinko83
28. jan 2012

@mariakr ved prave to som chcela tym povedat lebo to tu tie chude ženske spominali. Ale ja som to nemyslela zle,proste skoro mi to vyletelo. Aj mna sa raz jedna kamoška pytala či čakame druhe babo a potom ju to riadne mrzelo ked som povedala nie.Bohužial trošku mi trči brucho 😖 Ja mam postavu ako tak v pohode ,ale všetko mi ide do brucha a vyzeram jak v skorom štadiu tehu niekedy. 😀

mariakr
autor
28. jan 2012

@bubinko83 no ale potom to má aj výhody, aspon ťa pustia v buse si sadnúť 😀 ...ved áno volakedy si to človek ani neuvedomí, ale ozaj ked to počuješ z každej strany, tak to časom začne liezť na nervy... 🙂

radustek
28. jan 2012

@mariakr ja mam ten isty problem nemozem pribrat najem sa aj v noci hoci kedy a kolko chcem no ani kilo nepriberiem a chcela yb som pribrat no neda sa.... 🙂

mariakr
autor
28. jan 2012

@radustek vitaj v klube 🙂

ivuska6
28. jan 2012

mozte byt spokojne ze nepriberate 🙂

ludka140281
29. jan 2012

ahojky,rada si precitam odporucania...u nas je problem že dcerka ktora ma 5 rokov 16kylová......už od svojich 3 rokov ma 16kg....co jej dat,aby pribrala? mate niekto podobny problem? je inak ok,len v školke je najchudšia a mna to trapi... druha dcerka nema problem,,,ma 20 mesiacov a 13kg 🙂 obe zjedia uplne všetko,len Sarka nepriberá.... ☹

marika80
29. jan 2012

@ludka140281 Ved to nema nejako malo. Moja ma 6 rokov a ma 16 kg, tiez. Vzdy bola utla, teraz uz dohana ostatne deti, kedze tie uz tak nepriberaju. Pokial je mala zdrava a papa vyvazenu stravu tak sa s tym netrap, lebo to preneses aj na nu. Ja som bola tiez vzdy chuda a doteraz mam komplexy z noh, lebo mi raz jeden opity chlap na ulici povedal, ze mam nohy ako vtacatko (mala som 12).
Inac neskutocne co tu Vy niektore pisete, ze co si Vam ludia dovolia povedat, mne len zamladi, potom som sa uz usmievala, a ked videli, ze ma s tym nerozhadzu tak prestali (radost mi predsa robit nebudu).

ludka140281
29. jan 2012

@marika80 dakujem 🙂 len nechapem preco nepribera,ked na ranajky zje aj 2 rožky,alebo 3 párky,no proste zje viac ako ja 😀

marika80
29. jan 2012

@ludka140281 Mozno to vybeha? Co na to lekarka, jej sa to zda tiez malo?

ludka140281
29. jan 2012

@marika80 uz nas poslala na gastro,na endykrinologiu,či ako sa to pise,urologiu...nikde nic nezistili,vraj ma trošku podvahu,ale inak nic...je vysoka 116cm

vejula
29. jan 2012

@ludka140281 ibnak mne sa zda že moj maly akosi nepribera už niekolko mesiacov. KEd sme v centre tak je taky ako ročne detičky... Ale to celkvoo aj je nižši aj lahší... Ale tak poznam ešte chudšie detičky ako ten moj. Ale mne dominko na rozdiel to tvojej malej moc nepapa. On je hlavne stale ešte na prsniku... no teraz už asi pol hodinku chrumka jeden BEBE keks.. niekedy na obedik spapa aj mištičku polievočky niekedy da do pusi 2 lyžičky a už nechce.

ludka140281
29. jan 2012

@vejula to moja Karinka je jedoš neskutočny...na obed cele kuracie stehno v pare,k tomu zelenina,tiez v pare,a samozrejme tanier,ale riadne hustej polievky...po hodinke dostava banan,či jablko a spapa zas 🙂 nosi velkost 92 😅 nikto mi neveri,ze ma len 20 mesiacov

vejula
29. jan 2012

@ludka140281 vaaaau, tak to my môžeme len snivať. no snad sa časom rozpapa 😅

ludka140281
29. jan 2012

@vejula 🙂 samozrejme hned ako zisti, ake je to mnam 😉

trdielko149
29. jan 2012

@ludka140281 ja som nastupovala do prveho rocnika ZŠ ako 6 ročná a 17 kilova,najmensia aj najchudsia dodnes mi to ostalo a trapi ma to najma vtedy ked niekto vypusti blbu otazku typu ze ci ma manzel tyra a nedava mi jest 😖 ako som pisala uz predtym na poznamky tohto typu odpovedam stylom " a vies ze mna to vrcholne uraza?"taktiez moja svokra prideme tam a namiesto ahoj ako sa mate? no co nepribrala si aspon deko? chytam priam amok ... nic mi samozrejme lekari nezistili ... proste pri vyske 159 mam 42 kil a co sa mam zato?? no vo svadobnych satach som vyzerala perfektne 😝 boli mi tu vo fore poskytnute rady ze beresove kvapky namotala som sa ..kamoske co byva v sturove som to dala kupit lebo pride k nam na vikend tak uvidim co to urobi ..ked som mala v roku 2009 v januari 48 kil citila som sa famozne perfektne takze toto je moj ciel ..mne aj cyklus blbne a lekar mi povedal ze to preto lebo mam pod 45 kil takze ak koli tomu musim pribrat ...