icon

Súťaž o 10 hračiek Snoozebaby so štítkami na hranie, maznanie a cmúľanie!

kidsworld
6. feb 2012

Vyhrať môžete každý deň, stačí ak do tejto témy pridáte fotku vášho dieťaťa ako sa hrá, mazná alebo cmúľa štítky na hračkách alebo oblečení a napíšete nám, prečo si myslíte, že sú štítky zaujímavé pre vaše dieťa.

Denne vyberieme 2 výhercov, mamičky s deťmi od 0 do 15 mesiacov, kedže tieto hračky sú určené práve pre najmenšie deti.
Výhercov budeme zverejňovať denne v tejto téme a v našom fotoblogu.

Čo vyhráte si môžete pozriet v priloženom obrázku, alebo v Shope Kidsworld: https://www.modrykonik.sk/shopy/hracky/djmf/zab... (modrá), https://www.modrykonik.sk/shopy/hracky/3idb/zab... (oranžovo-červená).

Súťaž o 10 hračiek Snoozebaby so štítkami na hranie, maznanie a cmúľanie!
misza2
7. feb 2012

Tak aj mi posielame stitocek... 😀

anickajozko
7. feb 2012

@kidsworld ano, momentalne sme na dovolenke u nasich ale ak prideme domov tak urcite pridam fotku... my mame aj tuto malicku decku so stitkami aj zajka stitkoveho... sme dostali od krstnej 🙂 sa mi zda ze to kupila na expo rodina v inchebe (no neviem presne) inak material je uplne makkucky prijemne na dotyk stitky su uz vsetky pouzite lebo hned ako sme to dostali mala nevynehala ani jeden ktory by nedala do pusy 🙂 inak drzia superne a uz sme to aj prali a nic sa tomu nestalo. odporucam..

inneska
7. feb 2012

aj u nás sú štítky v kurze 🙂 najlepší je asi tento na vankúši, čím väčší, tým lepší 😀 mňam mňam

beba1902
7. feb 2012

tak aj nasa Simonka zboznuje vsetko obhryzat 😉 maminka ,ale co mam robit ,to ma tak ukludnuje 🙂 🙂

droby
7. feb 2012

Stitky milujeme,cim vasie tym lepsie, preto su v kurze ikeacke, ale aj na ministitku sa da pochutnat 🙂

sustik
7. feb 2012

Maminka ma vyrušila v mojej každodennej práci - obžúvania kolotoča. Asi sa jej už nechce ho čistiť po mne 🙂 😀 😝 Môj starší braček m i výdatne pomáha. Keď sa mi nepodarí chytiť macka, tak mi ho podá... je to môj veľký brat

koga
7. feb 2012

u nás je najobľúbenejší štítok na podbradníčku 🙂 asi preto,že je najbližšie 🙂 😀

mimirinko
7. feb 2012

Aj moja Anetka zboznuje stitky, ci uz na hrackach, deke alebo obleceni. No najradsej ma stitok na podbradniku. Ten ju zaujal hlavne pre tri dovody, a to:
1. ked sa hra, pouziva ho na "citanie", chyti a obzera si ho, a popritom si rozprava,
2. ked je hladna, tak si stitok nacpe cely do pusinky a len ho tak cucka, a popritom si hovori mnam, mnam 😀
3. ked ide spinkat, vtedy si ho zmoli v jednej, pripadne v oboch rucickach a tak lepsie zaspi.

lasto
7. feb 2012

Môj Dávidko zbožňuje všetky štítky a hlavne tie, ku ktorým sa je problém dostať. napr, štítok na prenosnej postieľke. Jeho obľúbená hračka je myš, pretože tú môže obžúvať z každej strany. Obžúvanie mu pomáha pri bolesti zúbkov, je to jeho forma úľavy.

kahlan1
7. feb 2012

Štítok je môj kamarát,
žujem ja ho veľmi rád.
Či je krátky a či dlhý
obzriem si ho ako prvý.
Či sa môže hračka prať,
nech sa môžem s čistou hrať. 🙂

mardzy
7. feb 2012

DD,aj naša malá Elisa miiiiiiiiiiiluje etikety a štítky! 😀 Prečo? Asi sú jediné čo sa im v pohode zmestia do malých pusiniek a dajú sa neskutočne dlho cmúlať a hrizkať,cmúlať a hrizkať.............. 😀😀

nununuska
7. feb 2012

Náš malý miluje štítky, ale dnes došlo aj na topánočky 🙂

blueskyka
7. feb 2012

@kidsworld moju dcerku od malicka bavili na hrackach ko prve stitky...hracka ako taka sa jej nepodarila dat do pusy, ale stitky si nasli velmi rychle cestu do jej pusiny...o)...podla mna detom nechutia stitky, len sa lepsie chytaju do rucky a zrejme sa lepsie cmulaju, kedze su tenucke...o)..takto cmula kocku, na ktorej jedinej je stitok..nasla si ho...o)

huxy
7. feb 2012

naša malá princezná,
je občas trošku nezbedná.
nájde ona všetky štítky,
dáva si ich do pusinky.
aj keď ich mama obstrihá,
Emka vždy nové nájde: "Aha".

rastul
7. feb 2012

Každý mesiac dieťatka je niečím zaujímavý...v 7. mesiaci som malému do knihy spomienok napísala...na mojich hračkách najviac zbožňujem štítky a čiarové kódy...vtedy som ešte netušila, že sa týmto zapojíme aj do súťaže. 🙂

cukrinka004
7. feb 2012

Tiež sa pripájame k všetkým štítkovým užužlancom 😀 😀 😀

sykorka84
7. feb 2012

Hoci som len maličká, už je zo mňa poriadna nezbedníčka 🙂 Nepočúvam nikoho, aj tak si spravím po svojom 😀 Objavujem všetko nové a baví ma vždy niečo iné 🙂 Svetrík, knižka boli fajn, ale cmúľať si svoju nôžku je pre mňa to naj... 🙂

vlle
7. feb 2012

naš 5 mesačny filipko žužle štítky o stošesť či na hračkach alebo oblečení. Hrčka hrka ale jeho to nezaujma, hlavne že vysačka šuští a snaži sa aby ju mal v ústach celú 🙂 🙂

mamkakatka
7. feb 2012

U nás sa nenájde jediný štítok, ktorý by nespešiel skúškou kvality u našej malej 😀 prieskumníčky , Zákon hračiek: čím väčší štítok, tým obľúbenejšia hračka 😀

janka2307
7. feb 2012

jeeeeeej náš Tomáško si tiež najradšej pochutnáva na štítkoch, ale má rád i časopisy, knižky, topánočky, peňaženky, mobily a mnoho ďalších dobrôt....mňam mňam 😉

koralinka
7. feb 2012

Aj Vikuška prišla na chuť štítkom, z hračiek vyhladáva len tie, páči sa jej to asi preto, že to ,,vyčnieva z hračky" že je to niečo iné ako celá tá hračka/oblečenie

kidsworld
autor
7. feb 2012

milé mamičky, ešte neprešlo ani 24 hodín a už teraz je nám jasné že vybrať iba dvoch výhercov za prvých 24 hodín by bolo priam nespravodlivé..už len sa zhodnúť na počte 🙂

maca_p
7. feb 2012

@kidsworld vyberte nas, len ho nemozem odfotit, lebo hned ako zamierim fotak, pusti hracku a vrha sa na mna ako kobra 😀 😀 😀 momentalne su u mojho v kurze stitky z ochrany matracu 😲

inzi_jozka
7. feb 2012

@kidsworld máte dosť hračiek? 🙂 každá fotka by si zaslúžila, že aké sú sladučké decula :-P

iva564
7. feb 2012

Veľká dilema 🙂.
Môžem tahať tatika za nos, alebo bude lepší štítok?
Štítok vyhral 😉

gitkaaa
7. feb 2012

Hami-Hami...prečo niesú o niečo väčšie,ved ja ich tými mojími ručičkami nemôžem poriadne chytiť... 😀 😀 Pod ku mne kde si sa schovaaal... 😉 😉 Ja ťa nájdem.. 🙂 🙂

dadica
7. feb 2012

Naša malá má rada asi kvalitný materiál, ktorý sa nedá odtrhnúť, dobre sa žuje, žutím sa neznehodnocuje a je rýchloschnúci....

monik30
7. feb 2012

Štítočky sú dobré a je jedno či sú na hračke, podbradníku alebo dečke, hlavne aby boli riadne nasiaknuté mojimi slinami a už len žujem a žujem a žujem 😀

anaxamon
7. feb 2012

U Mimky je jeden zo stitkovych favoritov prave modry z prefold plienky

seminkads
7. feb 2012

@kidsworld maminka mi uvarila obed,ale ja radsej zujem Mazniho 🙂 Mazni moj milovany