Súťaž o 10 hračiek Snoozebaby so štítkami na hranie, maznanie a cmúľanie!
Vyhrať môžete každý deň, stačí ak do tejto témy pridáte fotku vášho dieťaťa ako sa hrá, mazná alebo cmúľa štítky na hračkách alebo oblečení a napíšete nám, prečo si myslíte, že sú štítky zaujímavé pre vaše dieťa.
Denne vyberieme 2 výhercov, mamičky s deťmi od 0 do 15 mesiacov, kedže tieto hračky sú určené práve pre najmenšie deti.
Výhercov budeme zverejňovať denne v tejto téme a v našom fotoblogu.
Čo vyhráte si môžete pozriet v priloženom obrázku, alebo v Shope Kidsworld: https://www.modrykonik.sk/shopy/hracky/djmf/zab... (modrá), https://www.modrykonik.sk/shopy/hracky/3idb/zab... (oranžovo-červená).

@kidsworld ano, momentalne sme na dovolenke u nasich ale ak prideme domov tak urcite pridam fotku... my mame aj tuto malicku decku so stitkami aj zajka stitkoveho... sme dostali od krstnej 🙂 sa mi zda ze to kupila na expo rodina v inchebe (no neviem presne) inak material je uplne makkucky prijemne na dotyk stitky su uz vsetky pouzite lebo hned ako sme to dostali mala nevynehala ani jeden ktory by nedala do pusy 🙂 inak drzia superne a uz sme to aj prali a nic sa tomu nestalo. odporucam..
Aj moja Anetka zboznuje stitky, ci uz na hrackach, deke alebo obleceni. No najradsej ma stitok na podbradniku. Ten ju zaujal hlavne pre tri dovody, a to:
1. ked sa hra, pouziva ho na "citanie", chyti a obzera si ho, a popritom si rozprava,
2. ked je hladna, tak si stitok nacpe cely do pusinky a len ho tak cucka, a popritom si hovori mnam, mnam 😀
3. ked ide spinkat, vtedy si ho zmoli v jednej, pripadne v oboch rucickach a tak lepsie zaspi.
@kidsworld moju dcerku od malicka bavili na hrackach ko prve stitky...hracka ako taka sa jej nepodarila dat do pusy, ale stitky si nasli velmi rychle cestu do jej pusiny...o)...podla mna detom nechutia stitky, len sa lepsie chytaju do rucky a zrejme sa lepsie cmulaju, kedze su tenucke...o)..takto cmula kocku, na ktorej jedinej je stitok..nasla si ho...o)
milé mamičky, ešte neprešlo ani 24 hodín a už teraz je nám jasné že vybrať iba dvoch výhercov za prvých 24 hodín by bolo priam nespravodlivé..už len sa zhodnúť na počte 🙂
@kidsworld máte dosť hračiek? 🙂 každá fotka by si zaslúžila, že aké sú sladučké decula :-P

Tak aj mi posielame stitocek... 😀