icon

Súťaž o 10 hračiek Snoozebaby so štítkami na hranie, maznanie a cmúľanie!

kidsworld
6. feb 2012

Vyhrať môžete každý deň, stačí ak do tejto témy pridáte fotku vášho dieťaťa ako sa hrá, mazná alebo cmúľa štítky na hračkách alebo oblečení a napíšete nám, prečo si myslíte, že sú štítky zaujímavé pre vaše dieťa.

Denne vyberieme 2 výhercov, mamičky s deťmi od 0 do 15 mesiacov, kedže tieto hračky sú určené práve pre najmenšie deti.
Výhercov budeme zverejňovať denne v tejto téme a v našom fotoblogu.

Čo vyhráte si môžete pozriet v priloženom obrázku, alebo v Shope Kidsworld: https://www.modrykonik.sk/shopy/hracky/djmf/zab... (modrá), https://www.modrykonik.sk/shopy/hracky/3idb/zab... (oranžovo-červená).

Súťaž o 10 hračiek Snoozebaby so štítkami na hranie, maznanie a cmúľanie!
Strana
z6
evelin116
11. feb 2012

Na serbliku bez stitku neobsedim ani chvilku....

tini30
12. feb 2012

aj nam sa stitky pacia viac ako hracky,a su aj chutnejsie prave teraz v tomto obdobi ked nam idu zubky...🙂

miracle
12. feb 2012

Stitky su super, ale lepsie, ked je na ich konci nieco velke....

kidsworld
autor
13. feb 2012

@lucinka3001 a @mimirinko - milé mamičky, stále nemáme adresu od Vás - prosím pošlite nám ju na sutaz@kids-world.sk prípadne do IP nech Vám môžeme poslať výhru - Snoozebaby hračku/dečku na hranie, maznanie a cmúľanie, o ktorú ste súťažili 🙂

katarina6
13. feb 2012

no to by aj mna zaujimalo preco nasu malu Taliu vzdy najviac z celej hracky zaujme ta najmensia cast... 😀DD nielen stitok ale aj napr. usko na babike ktore je take miniaturne ze krutim hlavou ako ho vobec mohla najst!
takze zaujimave su asi preto, lebo trcia a su male... 🙂

barborka27
13. feb 2012

Maly Jakubko je sice este v brusku,na svet pride zaciatkom juna,ale verim,ze tak isto bude zapadat do skupinky STITKOFILOV ako ostatne deticky,ktore prepadli tejto stitkovej manii ;)

barb06
13. feb 2012

Aj moj 8-mesacny Nikolas je uplne hotovy z vysaciek; nechapem, co na nich "vidi", ale je fakt, ze ich zboznuje, takze hracky vyberame podla nich 🙂

bv_alexandra
13. feb 2012

Ja sice nežužlem štítky bo takú hračku nemám ☹
ale zato mi velmi chutia stužky a mašličky v postielke na ohradke. Pravidelne to maminke rozväzujem 😀

katuskapd
13. feb 2012

Môj obľúbený zajko ožužlaný celý

lucinka3001
13. feb 2012

@kidsworld jéééééééééééééééééééééj,my sme vyhrali......supéééééééér.......tak môžme pomaličky chystať kapesníček do dôchodku... 😉 Naša adresa je : Mgr.Lucia Nagyová, 94108 Rastislavice 310
Ešte raz ďakujeme....Lucia a Kikuš

strociatka
13. feb 2012

@kidsworld tazko k tomuto napisat koment, ale ked sme malej odstrihli stitok, nasla si iny sposob ako ozuzlavat tie najchtnejsie susta dalej, po tomto zazitku sme jej uz stitky nestrihali 😀

mssk
13. feb 2012

nasa sofinka ma len4mesiaciky a uz od narodenia musi mat stale nieco v pusinke,no naradsej ma svoj palcek🙂

kidsworld
autor
27. feb 2012

Milé mamičky,

ďakujeme veľmi pekne za všetky Vaše príspevky do súťaže Snoozebaby dečiek so štítkami na hranie, maznanie a cmúľanie. Keď sme túto súťaž otvárali mali sme pôvodne v pláne rozdať 10 ks, no nedalo nám nerozdať ich viac.

Keďže súťaž ako aj celá naša kampaň mesiac s Kidsworld mala limitované trvanie a už sa do nej nebude dať prispievať, budeme radi ak sa - mamičky, ktoré vyhrali aj mamičky, ktoré nevyhrali, resp. sa do súťaže ani nezapojili - podelíte s nami a s ostatnými mamičkami o obľúbenosti štítkov na hračkách a oblečení vo fórume do témy Zaujímajú vaše deti štítky na hračkách a na oblečení? ktorá ostane otvorená aj po skončení mesiaca s Kidsworld.

Pavol & Annalies

luy
27. feb 2012

@kidsworld bola to pekná kampaň,inšpiratívna,a držím vám palce

Strana
z6