Súťaž o šablóny Djeco pre vaše deti
Milé mamičky, pripravili sme pre Vás ďaľšiu súťaž o šablóny / predlohy Djeco stimuľujúce tvorivé a zručné maľovanie! Zapojte svoje deti do súťaže a vyhrajte niektorú z cien z našej ponuky na http://www.kids-world.sk/index.php?page=categor...
Ako postupovať?
1. Vytlačte si omaľovávanku deti z celého sveta, ktorú nájdete na stránke nášho partnerského portálu purpulo na http://www.purpulo.sk/fun/omalovanky/4789/deti-....
2. Vaše deti ju majú za úlohu vyfarbiť a Vy odfotiť svoje deti pri tejto aktivite.
3. Následne samotnú vymaľovávanku a obe fotky zverejniť v tejto diskusii - súťaži a k tomu pripísať čo si myslíte o tvorivom a zručnom maľovaní a aké pomôcky na jeho stimuľovanie Vaše ratolesti používajú, či už sami alebo s Vašou pomocou 🙂
Vyhrať môžete každý deň jednu z vyobrazených Djeco šablón na kreslenie, s pomocou ktorých každé dieťa premení svoj výtvor na umelecké dielo! Súťaž trvá do nedele 19.02.2012
Už sa tešíme na tvorivé a zručné výtvory Vašich detí.

Jasne. Kazdy den mozete sa opat zapojit 🙂
Zasa niečo nové skúšajú
lepidlo zháňajú
Mami kde sú ďalšie zemeguľe?
Na stole miláčik
Aha a môžem z papiera robiť gule?
Samozrejme chrobáčik
ale pozor aby si sa nezalepil
a nech ti aj brat pomôže.
Farebné papieriky skŕčajú
voľné miesto na papieri hľadajú.
Ide im to jedna radosť
mladší už má toho dosť
starší dokončuje aj za brata
ale to sa už neráta.
Nevadí zábavy sme si užili
v zdraví sme to všetci prežili 🙂
viem ze to uz nieje malovanie ale mozno sme niekoho inspirovali 🙂
Tak Linduška sa tiež rozhodla zapojiť do súťaže, V januári mala 3 rôčky a rada čarbe čarbanice, najkrajšie jej idú krúžky. S vymalovavaním je to už horšie,ale určite cvičením dosiahne pokroky.
A cvičili sme aj vďaka vašej súťaži. Obrázok sa jej moc páčil a detičkám na obrázku hneď začala vymýšlať mená.
Moji chlapi by tiez nechceli zaostat 🙂 Starsi ma 6 rokov ,mladsi 3 roky.Zemegula sa im pacila,hlavne starsi syn viac rozumel obrazku 😉 otazky ,preco sa drzia deti za ruky,co je v strede gule,akej farby maju byt mapky vnutri... 🙂 boli zodpovedane.Super malovanky na rozvijanie mysle deti,na cvicenie jemnej motoriky...starsi vnimal aj ciary ,mladsi viac este carbal 😀 -ciara neciara,hlavne nech je to farebne 😀
.................................no picasso z nás nebude ..................................... 😀 😀 😀 😉
................................. ale aj snaha sa cení................................................. 😀 😀 😀
ale malovanka je super,v tejto metelici aká je dnes u nás, von určite nepojdeme, takto možme malovat ako dlho nas to bude bavit 🙂
akože nijak extra ešte malý malovať nevie, no táto sa mu páčila, usudzujem podla toho,že tam dokreslil rybu, jediné čo ho zaujíma a čo aj vie nakresliť..... 😀 dakujeme za súťaž 🙂
Milé mamičky,
dnes bolo opäť veľmi ťažké vybrať jeden príspevok. Tentokrát sme sa rozhodli odmeniť opakovanú snahu Vás aj Vašich ratolestí a tak dnes vyhlasujeme až troch víťazov:
@vejinka, @miracle, @leteku.
Víťazov prosíme o zaslanie kontaktných údajov na adresu súťaž@kids-world.sk aj v prípade zaslania internou poštou ako aj preferenciu o ktoré Djeco šablóny / predlohy na kreslenie máte záujem 🙂
Ostatným zapojeným ďakujeme, budeme radi ak sa zapojíte opäť a tým nám dáte dôvod na iný spôsob selekcie ako žrebovanie, ktoré včera uprednostnila Annalies.
Pavol
ahojte..poriadne sme sa dnes vysankovali a vysantili v snehu (tie cervene licka na foto hovoria za vsetko) a chceme sa opat zapojit do sutaze a okrem toho sa podelit s nasou dnesnou skusenostou... 😉
boli sme na navsteve a mali sme moznost na vlastnej "koži" vyskusat sablony Djeco..je to uuuuzasna vec...deturence boli unesene...zasadli za stol a asi hodinu sme ani nevedeli,ze ich mame...🙂 take boli zaujate svojou tvorbou....obkreslovali,vyfarbovali,potom obrazky dotvorili podla vlastnej fantazie...niektore aj vystrihli....skratka,kazdy sa mohol realizovat ako uznal za vhodne...skoda,ze sme tam nemali fotoaparat a nemohli ich pofotit v akcii" :(
kedze aj my by sme take doma chceli mat,tak dnes pridavame 4 fotky - Clarku,ako kresli, zemegulu a dva obrazky,ktore vytvorila pomocou sablon Djeco,aby sme vam nas dnesny tvorivy zazitok priblizili aj vizualne... 😉 😉 😉
Dnes variácie na tému Môj Macík 🙂)
Môj Matík
Farbím, farbím pomaličky
zemeguľu i detičky
a ty, mama, ticho seď,
nafoť všetko hneď..!
Teraz pekne po poriadku
vyfarbíme Peťka, Katku.
Vymaľujem celý kraj,
i ty na bráška pozor daj!
Po kreslení člipky-čľapky,
umyjeme obe labky
a potom ich dosucha
uteráčik vyšúcha.
Tak Maťko môj okatý,
nepočarbi si šaty!
Už nás súťaž očakáva,
snáď ujde sa nám šablóna.
Tím Kid´s world už hľadí skraja:
čo skúšajú títo dvaja?
Radi by sme vyhrať tiež!
Snáď aj nás vyžrebuješ...
🙂
@kidsworld
Tvorim, kresim, malujem
hlavicku si trenujem
ked raz budem v skole sediet
uz to veru budem vediet
s Kidsworld dielka vytvorim
za nic sa ja nehanbim
rozvijam si tvorivost
stale nemam toho dost
prstekami sikovnymi
tvorim dielka ako ini
v skole si raz spomeniem
ze uz kreslit, pisat viem 🙂
Moja Danielka maľuje každý deň. Pri kreslení využíva vodové farby, farbičky, fixy a samozrejme vlastné pršteky 🙂 Zatial som ešte nemala odvahu, aby som jej dala nožnice, alebo modelínu, ale určite sa aj k tomu dostaneme. 😉 Omaľovánky z Purpola sťahujeme často, pretože ich má veľmi rada. Aj túto musela nakoniec vystaviť ako svoje veľdielo na chladničku 😀
Kreslit sa im velmi nechcelo, namotivovala som ich obrazkami sablon, ktore mozu vyhrat. Hned si aj vybrali a bezali makat. Nasa praca nakoniec trvala 2 dni. Zacala ohromnym nadsenim a bojovym pokrikom. Mladsi po par minutach potreboval doping v podobe tyciniek 🙂 Dnes sme teda pokracovali v praci. Matuskovi tam chybali ostatne planety, takze si ich dokreslil a pridal aj popisky, ak by sme nevedeli ktora planeta je ktora - mne sa teda stava, ze neviem vymenovat mesiace niektorej z planet, co moje dieta vie 😀 😅 🙄
Drzime palce vsetkym superom 🙂
Milé mamičky,
dnes bolo opäť veľmi ťažké vybrať jeden príspevok. Tentokrát sme sa rozhodli opäť odmeniť opakovanú snahu tých z Vás a Vašich ratolestí, ktorí ešte nevyhrali a tak dnes vyhlasujeme nasledovných víťazov:
@zuzana32
@janulabj
Víťazov prosíme o zaslanie kontaktných údajov na adresu súťaž@kids-world.sk aj v prípade zaslania internou poštou ako aj preferenciu o ktoré Djeco šablóny / predlohy na kreslenie máte záujem.
Ostatným zapojeným ďakujeme a tešíme sa na posledné príspevky v tejto súťaži.
Annalies & Pavol

A tu je moja veľká maliarka, miluje maľovanie a tvorenie 🙂