Ako ste našli Nutrilon?
Milé mamičky, povedzte nám ako ste objavili Nutrilon. Zaujímalo by nás, kde ste sa o ňom dozvedeli, kto vám ho odporučil a čo vám o Nutrilone povedal.
@teegreen Pekny dem. Dakujem velmi pekne za Vas nazor, vazim si to. 🙂
@sense Pekny den. Dakujem, ze ste sa podelial s nami o vasu skusenost. Tmavozelena stolica pri Comforte je normalna, ale pokial neprechadzaju problemy,tak samozrejme zmena na mliecko, ktore dietatku sadne je uplne v poriadku.
@teegreen nekomentujes ale neodpustila si si zase napisat nejaku Tvoju simplexnu perlu 😀
Nám ho odporučila pani doktorka na gastroentrologií . Mali sme na predpis Nutrilon Pepti, keďže malý mal problémy s každým mliekom dokonca ani materské mu nerobilo dobre. Bola som s tým mliekom spokojná.... 🙂
Bolo mi odporucane snad kazdym od lekarov az po mamicky so skusenostami.Po to co mi neslo kojenie a maly zacinal byt frustrovany, kupila som SMA mlikeo ( predavane v Irsku), ktore malemu vsak vobec nechutilo a maval strasnu koliku, tak som presla na Nutrilon( Aptamil) a odvtedy vsetko super. Plus v Irsku je Nutrilon velmi odporucany a aj najpredavanejsi co sa tyka umelych mliek.
@mami21 Dakujme, ze ste sa nami podelila o svoju skusenost 🙂
Milé mamicky, dakujeme, ze sa s nami delite o vase skusenosti, ci uz pozitivne alebo negativne. 🙂 pre dnes sa vami lucim a prajem krasny zvysok dna.
ahoj v porodnici som mala malo svojho mliečka preto sme začali hned prikrmovat odporučili mi davat Nutrilon a davam mu ho dodnes a sme velmi spokojni... 🙂
pri prvom drobcovi som po 1,5 roku prestala dojčiť a hladla som UM ktoré by mu chutilo , nebolo to ľahké bol naučený na mamine mielko v originalnom balení a niektoré UM sa chuti mlieka ani nepriblížili skusili sme nutrilon s prichuťami vanilka a banán nám chutili najviac a to sme pili do 3 rokov potom išiel do školky, kde už dostávali kravské mikečko a aj to mu chutilo a chutí stále kartóny nestíham kupovať najračej sme nakupovali nutrilon v DM to dvoj balenie kde bola hračka či flaška. Druhého drobca sa tiež chystám dlho dojčiť a ked raz budem musieť prestať viem aké mliečko mu ponúknem ako prvé
@luciankasebastianko Pekny den. Dakujeme ze ste sa s nami podelila so svojou skusenostou. Drzime palce 🙂
@lubenecka021 Pekny den. Dakujeme a prajeme vsetko dobre 🙂
@marika2608 Pekny den. Dakujeme a prajeme vsetko dobre 🙂
Mile mamicky, dakujeme za vase skusenosti a nazory, vsetky su pre nas velmi cenne 🙂 prajem vam pekny zvysok dna a pre dnes sa s vami lucim.
@nutrilon_lucia v pôrodnici dcérku prikrmovali nutrilonom a, tak sme ho na ich odporúčanie začali kupovať. Malej chutí a nemáme z neho žiadny problém. Ešte by som sa chcela opýtať, používame obyčajný nutrilon 1 (viď obrázok) , ako sa volá presne ten istý v Maďarsku ? ďakujem.

@nutrilon_lucia pouzivali sme confort, po tom co nas beba zapekala, confort sice nezapekal ale dieta malo strasne tmavozelenu kyslo pachnucu stolicu z neho a bola stale hladne, a mala bolesti brucha, presli sme na HIPP Combiotik HA a vsetky problemy zmizli...stolica taka ako ma byt, pravidelna , bolesti brucha su vynimocne a aj ju zasyti a ako sme sa dostali ku confortu? bolo nam odporucene lekarom ale nie konkretne nutrilon ale len comfort