icon

Súťaž: Vyhraj práčku SAMSUNG ECO bubble

samsung_silvia
10. máj 2012

V rámci kampane Mesiac s práčkou SAMSUNG sme pre vás pripravili túto zábavnú súťaž, v ktorej môžete vyhrať jednu z 3 práčiek Samsung WF1602WCC. Tu si ju môžete pozrieť zblízka, prípadne v akciovej cene aj kúpiť: http://bit.ly/ecobubblesamsung

Ako sa môžeš zapojiť do súťaže práve ty a vyhrať?

1. Vytvor si album s názvom - Súťaž o práčku SAMSUNG (použi presne tento názov albumu)

2. Pri zverejňovaní zadaj viditeľnosť albumu - Pre všetkých

3. Ako prvú pridaj fotku s práčkou SAMSUNG, ktorú nájdeš na tomto odkaze (nedávajte malú fotku z tejto témy): https://www.modrykonik.sk/fotoblog/samsung_silv...

4. Do popisu fotografie vlož odkaz na stránku NAY ELEKTODOMu, kde sú informácie o práčke SAMSUNG ECO BUBBLE - www.bit.ly/ecobubblesamsung

5. Odkaz (url linku) na album pridaj do tejto témy. Tým sa zapojíš do súťaže.

6. Do albumu pridávaj zábavné fotky so zábavnými komentármi, z ktorých bude jasné, prečo potrebuješ novú práčku. Do vyhodnotenia súťaže musíš mať minimálne 7 fotografií. Úvodná fotka práčky sa nepočíta.

7. Vyhodnocovať vaše súťažné albumy bude team Samsungu každý štvrtok. Jednotlivých výhercov zverejní 17.5., 24.5. a 31.5. po 12:00 hodine v tejto téme a u nás vo fotoblogu samsung_silvia.

Prajeme vám príjemne súťaženie a kopec zábavy zo súťažných albumov.

Samsung Team

Súťaž: Vyhraj práčku SAMSUNG ECO bubble
maznacik007
10. máj 2012

@hajanka
citujem zo zadania
Do albumu pridávaj zábavné fotky so zábavnými komentármi, z ktorých bude jasné, prečo potrebuješ novú práčku.

takze tie fotky nemusia mat vobec suvis s prackou ale skor s tym co sa deje predtym nez su tie veci zrele na pranie...

hajanka
10. máj 2012

@maznacik007 ano, zle som to asi napisala,

z fotky ma jasne vyplyvat, ze niekto potrebuje novu pracku, ale

z niektorych albumov a fotiek k tejto sutazi absolutne nevyplyva to, ze niekto novu pracku potrebuje 😀 proste su uplne mimo a slovo pracka by ma ani na sty pohlad na ne ani nenapadlo

napr.
ako co maju nahe pomalovane deti spolocne s novou prackou? chce ich azda nahadzat do pracky a vyprat???
alebo babo leziace spokojne na gauci s komentarom - vegetim s mojim modnym doplnok 😀
alebo dieta so zabou na nohe - komentar uuuplne ale uplne mimo temy... ze boli sme sa kupat a stretli sme zabku 🙂
alebo spokojne babetko dudlajuce mliecko - bez komentara

niektore uzivatelky to asi nepochopili

maznacik007
10. máj 2012

@hajanka jaaj ja to nejako nesledujem tie albumy.... kuk na moje fotky ci splnaju... ja pridam aj nove... len neviem to stiahnut do pc musim pockat na muza s ntb... maly dnes sadil cibulky.. ale podla vzhladu asi s celym telom... 😀

hajanka
10. máj 2012

@maznacik007 no ja ze kuknem par albumov o com to tu vlastne je a vidim ze vela z vas je dost mimo 😅
som zvedava ci si daju aj tu namahu aby to vsetko kontrolovali a uz vidim tie hadky okolo toho komu fotka splna pravidla a komu nie a preco tu fotku nechali a hentu vymazali... 😀
doteraz si zivo pamatam teh humbuk okolo fotakov 😀 zeny sa tu sli pre neho povrazdit!

cairka
10. máj 2012

@hajanka , 😀 😀 trafená hus zagága 😀 holé pomaľované deti potrebujú pračku, lebo najprv boli oblečené pomaľované deti, ale ma nenapadlo to odfotiť 😝 a novú práčku potrebujú preto, lebo naša má už asi 14 rokov 😅 je fakt, že EŠTE perie, ale dokedy... vy bohatí si choďte kúpiť, my chudobní skúsime využiť aj takúto možnosť, 😝 :či motyka nevystrelí -N a keď nie, svet sa nezrúti, ale prečo neskúsiť? a ž si niekto zvyšuje ego komentármi mi môže byť ozaj jedno. 🙂

hajanka
10. máj 2012

@cairka podla mna to nie je v sulade s pravidlami, ale je to vec vasa a vec organizatora sutaze

cairka
10. máj 2012

@hajanka , hm, ešteže nie si v porote 😀 ale by sa teda mohol organizátor @samsung_silvia vyjadriť aj pre ostatných, čo teda môže a nemôže byť na fotke... keďže ked mám zaprasené deti, tak ich fotiť nezvyknem tak potom budem musieť odstúpiť zo súťaže 🙂