Vyperie práčka škvrny aj na 40 C?
čo tak vyprať škvrny na 40C
@ingrid2010 ja periem takmer vsetko na 40, aj skvrny, tiez dam predtym na skrvnu nieco, bud namocim, alebo zlcove mydlo alebo tak a vsetko zide 🙂
Jasne vyperie,ak je skvrna silna posprejujem s Ariel odstranovacom skvrn,dam do pracky hned a periem s batolatem,sa mi paci vona. Ale prasky aj take co velka reklama ze peru od 30,sa mi dokonca ani nerozpustili az na 50.
Samsung pracky s eco bubble maju technologiu vytvarajucu bubliny, cim sa zvysuje ucinnost prania, takze aj v studenej vode perie ako v teplej. Pracim prostriedkom nasytene bublinky vytvorene generatorom bublin zabranuje aj zanechavaniu zvyskovych mydllovych skvrn na obleceni.
no tak už len ju vyhrať a vyskúšať 🙂...síce tomu moc neverím, že na 40 sa dajú veľké škvrny vyprať, ale doba ide dopredu ... (no ja musím veci zo stavby prať na 60, alebo až 90 šetrne.
s normalnym dobrym praskom a arielom profesional urcite. ja pouzivam persil sensitiv a ten odskvrnovac a pradlo nemam flakate, vsetko sa vyperie a biele je krasne biele, ako nove. a to nemam pracku samsung.
ako moze pracka vyprat flaky?....vsetko zavisi od teploty vody a pracieho prostriedku...pracka nerobi nic ine,len vymiena vodu a toci bubnom....
a 15 stupnom urcite neverim...
mna by este zaujimalo,ci ma tato pracka volbu polovicna davky vody......pretoze ked chcem oprat cca 2-3 kg vody,budem potrebovat menej vody ako na 6 kg...
@samsung_silvia ecobublinky stoja za to... hodila som mm veci z kosenia na 15min. na 40 stupňov program a div sa svete... tráva išla priesvitná voda zelená!!! ono to vypralo aj chlorofyl 😎 ... sranda to bola, keď som potom drhla vaňu a nechápala ako sa toto mohlo stať... supééér je... 😀 😀 😀
@cicimotinka aj ja mam 15 minutovy program velmi rada, na vacsinu veci uplne staci 😎

@ingrid2010 podla coho ake? mne vyperie, ked namocim pred pranim do vanishu, potom staci prat aj v lovele 😉 . Ale ked pouzivam normalny prasok vacsinou Persil, tak ten vyperie ...