Zaručené recepty ako vyprať najťažšie škvrny sveta
Je to naša nočná mora: kolená od trávy, ponožky od blata, krúžky od púpavy, škvrny od červeného vína, čokolády, červenej papriky a hádam každého ovocia. Podeľte sa o vaše najťažšie škvrny a zaručené riešenia ako ich oprať bez následkov. Ale aj o tie tradované „recepty“, ktoré zaručene použiť neodporúčate.
Chcem sa spýtať to jadrové mydlo je lepšie z DM-ky alebo aj klasické je rovnako dobré ?
@samsung_silvia dakujem, vyskusam.ale to asi len hned, teraz uz nie, ked je to vyprate?
@zuzik1983 najlepsie je na cerstvu skvrnu, neviem ci to este zaberie, ale za pokus to stoji, pokazit sa tym uz nic nepokazi
@samsung_silvia a da sa niecim vyprat mastna skvrna z tricka?
@mita9 jar by som skusila ako prvu ,stara skvrna no co uz za ten kusok prace to stoji vyskusat ,teraz rozmyslam nad pijakom alebo obycajnym papierom a prezehlit ,zarucene to berie dole vosk a vosk je mastny tak by som vyskusala tiez ,ked sa clovek znazi zachranit nieco oblubene 😉
@mita9 suhlasim s dievcatami, jar a tepla voda... no opatrne ak je to farebne... sestra tak vyprala mastnotu aj s farbou
@samsung_silvia
@cherryl no sak toto ze to je modre tricko.to sme si kupili v Egypte a len tak ho nosim na doma ale aj tak mi to je luto ☹
@samsung_silvia mlieko funguje aj na cviklu
@mita9 no je tam riziko ze farba bude nestala, na tvojom mieste by som skusila tento postup na malinkom mieste niekde na krajicku, kde to nebude prekazat ak by sa vytvoril farebny flak a ak to bude ok, aplikuj aj na skvrnu, ak nie, tak asi bude mensie zlo flak, ktory by sa pri dobrej konstelacii hviezd mohol casom aj vyprat
Dievcata a co zabera na take tie zlte skvrny od potu na bielych veciach? Vdaka. Jadrovym mydlom to nevyslo.
baby ja mám problém s mandarinkami a fľakmi od pomarančov 😖 čo na ne zaberá?
ahojte baby ja mam taky problem ze som mala vecicky v igelite pod postelou a normalne sa mi porobili zlto hnede flaky a aj okolo zeleznych gombiciek viete mi pomoct cim to dam dole? dakujem 😉
Kocky, prosim Vas o radu - od potu sa mi na kazdom tricku urobi zlty alebo az cierny flak, ja to nechapem, ked pouzivam garnier deodorant alebo niveu proti ciernym a zltym skrvnam ...som z toho velmi nestatsna, vsetky tricka znicene, mam asi brutalne agresivny pot, alebo co ....budem vdacna za radu 🙂
@sintra na tie zlte skvrny od potu najlepsie funguje oprat hned... nenechat uschnut... ked uz uschne skus namocit a potom tu sol
@babulka123 skusala som ten ocot a uznavam, je to parada 😎
@samsung_silvia to somrada ze som pomohla 😀
ahojte baby, moja drahá dcéra sa mi vrátila z ihriska s parádnou škvrnou od motorového oleja alebo niečo také - vôbec to nemôžem vyprať - vymáčalala som to v tom profesionálnom odstraňovači na A 😀 a drhla a drhla, ale nič to so škvrnou neurobilo....viete niečo poradiť?
Odporucam Vam vyskusat tekuty gel Smachio, vyperie, ci okakane, ci od prikrmov, cokolady, zelene kolena, krv ja som s nim vyprala naozaj vsetky flaky🙂 😀

@zuzik1983 na rajciny by malo fungovat mlieko 😉