icon

Zaručené recepty ako vyprať najťažšie škvrny sveta

samsung_silvia
9. máj 2012

Je to naša nočná mora: kolená od trávy, ponožky od blata, krúžky od púpavy, škvrny od červeného vína, čokolády, červenej papriky a hádam každého ovocia. Podeľte sa o vaše najťažšie škvrny a zaručené riešenia ako ich oprať bez následkov. Ale aj o tie tradované „recepty“, ktoré zaručene použiť neodporúčate.

samsung_silvia
autor
21. máj 2012

@zuzik1983 na rajciny by malo fungovat mlieko 😉

frick
22. máj 2012

Chcem sa spýtať to jadrové mydlo je lepšie z DM-ky alebo aj klasické je rovnako dobré ?

zuzik1983
22. máj 2012

@samsung_silvia dakujem, vyskusam.ale to asi len hned, teraz uz nie, ked je to vyprate?

samsung_silvia
autor
22. máj 2012

@zuzik1983 najlepsie je na cerstvu skvrnu, neviem ci to este zaberie, ale za pokus to stoji, pokazit sa tym uz nic nepokazi

mita9
22. máj 2012

@samsung_silvia a da sa niecim vyprat mastna skvrna z tricka?

cherryl
22. máj 2012

@mita9 skusila by som jar ,priste odmastit

mita9
22. máj 2012

@cherryl aj ked uz je to "starsia" skvrna?

cherryl
22. máj 2012

@mita9 jar by som skusila ako prvu ,stara skvrna no co uz za ten kusok prace to stoji vyskusat ,teraz rozmyslam nad pijakom alebo obycajnym papierom a prezehlit ,zarucene to berie dole vosk a vosk je mastny tak by som vyskusala tiez ,ked sa clovek znazi zachranit nieco oblubene 😉

samsung_silvia
autor
22. máj 2012

@mita9 suhlasim s dievcatami, jar a tepla voda... no opatrne ak je to farebne... sestra tak vyprala mastnotu aj s farbou

mita9
22. máj 2012

@samsung_silvia
@cherryl no sak toto ze to je modre tricko.to sme si kupili v Egypte a len tak ho nosim na doma ale aj tak mi to je luto ☹

dusika11
22. máj 2012

@samsung_silvia mlieko funguje aj na cviklu

samsung_silvia
autor
22. máj 2012

@mita9 no je tam riziko ze farba bude nestala, na tvojom mieste by som skusila tento postup na malinkom mieste niekde na krajicku, kde to nebude prekazat ak by sa vytvoril farebny flak a ak to bude ok, aplikuj aj na skvrnu, ak nie, tak asi bude mensie zlo flak, ktory by sa pri dobrej konstelacii hviezd mohol casom aj vyprat

sintra
23. máj 2012

Dievcata a co zabera na take tie zlte skvrny od potu na bielych veciach? Vdaka. Jadrovym mydlom to nevyslo.

mirinka9
23. máj 2012

vraj je dobre namocit do 1l vody s lyzicou soli a vycistit.
@sintra

mimikri
23. máj 2012

@pink_lady aj ja používam žlčové mydlo aj som ho vždy doporučovala ale nie všetky škvrny mi s ním idú dole 😖 žeby som nevedela prať? 😨

pink_lady
23. máj 2012

@mimikri no asi sme este nemali skvrnu ktora by bola super odolna lebo nam fakt vsetky 😅 ale ono zalezi podla mna aj od prachu aky nasledne pouzijes... 😉 j´mne sa osvedcil persil sensitive...

mimikri
23. máj 2012

@pink_lady no natom asi tiež niečo bude lebo istu dobu mi tiež všetky škvrny išli dole a v poslednej dobe nič 😉 inak persil mi vždy zaberal na červene vino ale už to tiež nie je to čo to bývalo

evuska32
23. máj 2012

baby ja mám problém s mandarinkami a fľakmi od pomarančov 😖 čo na ne zaberá?

kvata
23. máj 2012

@evuska32 s pomarančami sa trápime aj my, aj keď to zaperiem mydlom, prípadne arielom profesional, tak je to stále vidieť

lulu49
23. máj 2012

ahojte baby ja mam taky problem ze som mala vecicky v igelite pod postelou a normalne sa mi porobili zlto hnede flaky a aj okolo zeleznych gombiciek viete mi pomoct cim to dam dole? dakujem 😉

nicky182
23. máj 2012

Kocky, prosim Vas o radu - od potu sa mi na kazdom tricku urobi zlty alebo az cierny flak, ja to nechapem, ked pouzivam garnier deodorant alebo niveu proti ciernym a zltym skrvnam ...som z toho velmi nestatsna, vsetky tricka znicene, mam asi brutalne agresivny pot, alebo co ....budem vdacna za radu 🙂

tenty
23. máj 2012

@nicky182 neboj, nie si sama, tiez mam kopec takto "znecistenych" a nenositelnych triciek a tiez neviem ako to vyprat ☹

miracle
23. máj 2012

@lulu49 To by aj mna zaujimalo, zaujimave, ze skvrny su vzdy na tych krajsich kuskoch.

lulu49
23. máj 2012

@miracle no ak na daco pridem tak ti dam vediet 😉

samsung_silvia
autor
24. máj 2012

@sintra na tie zlte skvrny od potu najlepsie funguje oprat hned... nenechat uschnut... ked uz uschne skus namocit a potom tu sol

samsung_silvia
autor
25. máj 2012

@babulka123 skusala som ten ocot a uznavam, je to parada 😎

babulka123
25. máj 2012

@samsung_silvia to somrada ze som pomohla 😀

jenny6
25. máj 2012

@nicky182 Skús používať od wichy stresresist- výborný antiperspirant a myslím že škvrny nebudú 😉

adrianai
25. máj 2012

ahojte baby, moja drahá dcéra sa mi vrátila z ihriska s parádnou škvrnou od motorového oleja alebo niečo také - vôbec to nemôžem vyprať - vymáčalala som to v tom profesionálnom odstraňovači na A 😀 a drhla a drhla, ale nič to so škvrnou neurobilo....viete niečo poradiť?

kalltera
26. máj 2012

Odporucam Vam vyskusat tekuty gel Smachio, vyperie, ci okakane, ci od prikrmov, cokolady, zelene kolena, krv ja som s nim vyprala naozaj vsetky flaky🙂 😀