icon

Slza na krajíčku, ešteže mám vreckovku

tento_veronika
10. apr 2013

Život prináša momenty, kedy nás zachráni obyčajná hygienická vreckovka, napríklad aj preto, lebo vyroníme slzičku z oka. Či už sú to chvíle veselé, alebo aj tie smutné. Prezraďte nám, pri akej príležitosti tá slzička vypadla práve vám, alebo kedy vás vreckovka zachránila. Tešíme sa na vaše príbehy.

sendy182
10. apr 2013

@tento_veronika neviem u mňa je to o pocite....v tv-film,seriál.... vidím že sa niekomu narodí dieťa ......to je také automatické slzy na krajíčku .....aj vylezie neaká .....od kedy mám aj ja deti 🙂 ....od šťastia som si poplakala aj na pôrodnom stole......to sú tie šťastnejšie momenty......a doma?....hlavne ak mi majú gratulovať...alebo ja im......buď na narodkách alebo Nový rok.....je to tiež také automatické.....slzy dojatia,šťastia... 🙂 🙂 🙂 🙂............... no dosť často mi je doplaču ak vidím že trpia deti.,ľudia,...zvieratká... 🙄 🙄 🙄 .a tiež romantické filmy ma dojmu.........no najhoršie mi je z tej druhej strany....ak odíjde človek ktorého sme milovali..........a taktiež si poplačem tu na modrom koníkovi keď zomrie dieťatko....ach 🤐 🤐 🤐 🤐

luciahamzova
10. apr 2013

suhlasim s pani sendy182

zuzin78
10. apr 2013

@sendy182 krasne napisane 😉 😵

@tento_veronika mne vyhrkne slzicka od stastia,ze ma dve zdrave deticky, ktore ma nadovsetko miluju aka som, a ja ich nadovsetko milujem, su mojim vsetkym. poplakala som si od stastia, ze sa nic starsej dcerke, ked sa narodila, nic nestalo, bolo to v hodine dvanastej , vyhrkne mi slzicka, ked mi deti blahozelaju k narodeninam, ako drzia darcek v tych malinkych rucickach a predbiehaju sa ,ktora mi da prva pusu, ale smtna slza mi vyhrkne nad smutnymi osudmi ,co musia deti zazivat........takze vreckovka je u nas vsade .-)

maznacik007
10. apr 2013

no u nas je skor vreckovka zachranou kedze sme alergici ... a preto musime mat aj s detmi vreckovky stale pri sebe... Raz som zabudla, resp. sa mi minuli co som mala a malemu vyletel taky sopel ked si kychol a rovno na kabat pani co sedela v lavici v kostole pred nami .... no trapas.... nastastie pani vedla mi podala svoje vreckovky nejako sme to poutierali z toho kabata ... slzy sme mali na krajicku ale od utajovaneho smiechu ....

maly nema problem sa utriet aj do rukava a to je veru blee... takze vreckovky to istia.... vzdy a vsade...

masabi
10. apr 2013

nooo,naposledy veľmi pomohla ked si maly rozbil hlavu.... 😢

valika_val
10. apr 2013

ja ich pouzivam pri kazdom kojeni - podkladam dcerke pod pusinku prisatu na prsnik, lebo jej mliecko vyteka z pusy.
v posteli mam kazdy vecer okolo vankusa porozhadzovanych aspon 6 ks 🙂
a vzdy a vsade nosim so sebou balicek - pre istotu. cize: kluce, mobil, penazenka, pomada na pery a balicek vreckoviek, bez toho sa z domu nepohnem 😉

dzipsi
10. apr 2013

No mne najviac pomohla, ked syna odvážali na operáciu, to nebolo možné zastaviť, a od šťastia, ked sa prebral z narkózy, vtedy sú k nezaplateniu, a tiež pre dcérku, ked plače a maminka jej utrie slzičky, vtedy sa jej to najviac ráta 🙂

lovela1
10. apr 2013

no od dojatia pri prvých slovách mojich dcér "mama " "tata",pri prvých kročkoch,prvý den v školke, v škole...............pri príbehoch v Modrom z neba........naposledy pred nedávnom ☹ ked sestra prišla o bábatko v 21 tt ☹

mariakr
10. apr 2013

mne vyhrkli nedávno a aj teraz plačem, pretože moja milovaná teta, ktorú operovali sa ešte neprebrala ☹ ☹ ☹ ... stále sa modlím, aby to všetko dobre dopadlo...

gabikaml
10. apr 2013

@tento_veronika Mne pomohla,ale to už bolo dávno, keď som bola študentka a čakala som na autobus a v tedy sa mi spustila z nosa krv a keby akurát nešla kamarátka a nezohnala mi papierové vreckovky, neviem, neviem ako by som dopadla. A od tej chvíle vždy nosím pri sebe papierové vreckovky, či už v kabelke, alebo vo vačku, vždy tam musí nejaká vreckovka byť 🙂

koniarova
10. apr 2013

Mne je na zaplakanie, práve z tejto reklamy. 😒 😒

janelinka
10. apr 2013

mne práve dnes,mojej kamarátke náhle zomrel manžel-športovec,zostal po ňom ročný synček :(

tento_veronika
autor
10. apr 2013

Dobrý večer, aj z uvedených príbehov je vidieť, že život prináša aj veselé, no bohužiaľ aj tie smutné situácie. Verím, že v tých vašich životoch budu prevládať tie slzičky šťastia nad tými smutnými....

deapa
11. apr 2013

milujem vreckovky s aloe vera...krasne vonaju a su velmi jemne...moje deti ine ani nechcu..big like

tento_veronika
autor
11. apr 2013

@deapa Tak to nás veľmi teší 🙂

veronicka1901
11. apr 2013

Najdojímavejší okamih som zažila, keď mi dcérka prvýkrát povedala "mama", ten pocit sa nedá opísať 🙂 a veru vreckovyk bolo treba a musím podotknúť, že sme verní tejto značke, takisto čo sa aj iných vecí týka.

tento_veronika
autor
11. apr 2013

@veronicka1901 Ďakujeme, ceníme si to 🙂

mamina2388
11. apr 2013

Zdravim Vas...no ja som dnes samozrejme od stastia minula cele 2 balicky. Po dost dlhych cca 2 rokoch snazenia..trapenia a neuspechov, som sa dnes dozvedela ze cakam babetko. Len jeden padol u lekara, neskor pridam fotky a tak...

mamo111
16. apr 2013

Když jsem byla těhotná a pořád jsem fnukala tak mi řekla švagrová .počkej až porodíš podíváš se na dítě v reklamě a budeš pořád jen fnukat.Tehdy jsem jí řekla ,že tak já budu mít mimi doma ,ale nějaky cizí dítě bude v reklamě a já budu brečet??Proč???No děti mám už 2 a pořád mě to ještě nepřešlo dojímají mě reklami a televizní noviny .Naposledy jsem byla na vystoupení mažoretek a najednou mezi těma holčičkama ktery sotva chodili se objevil chlapeček a tak krasně mu to šlo,že jsem musela pustit pár slziček. 😀 Ještě ,že ty kapesníčky mame vždy při ruce 😀

ludka140281
16. apr 2013

...ked sa mi po prebdenej noci nad dcerkou ráno konečne podarí na pár minut zaspat a štucha ma zo slovami "už je ráno?",,ona plná energie,ja opuchnutá,nervozna,totálne vyčerpaná....ale ona povie" dobré ráno moja maminečka,lubkam ta najviac na svete",,,"chcem papat!"...no neplačte od radosti,od dojatia 🙂 ...nedá sa hnevat na nu za také krásne slová 🙂

nituska123
17. apr 2013

Mne sa minulý rok stalo v MHD, že som stála vedľa jednej ženy, ktorá kýchla snáď 100x za minútu - bola akurát peľová sezóna. Keď zrazu prestala kýchať, začala sa plácať po všetkých možných vreckách, čo mala na sebe.. zrazu som len počula taký smutný povzdych.... Vytiahla som z kabelky hygienické vreckovky (Tento 🙂)a podala som jej ich... Na ten jej úsmev nikdy nezabudnem... 🙂 Z jej pohľadu sa dalo čítať: "Vďaka, zachránila si ma v poslednej chvíli... už som si takmer utrela nos do rukáva 😀" Že aký malý kúsok papiera dokáže zachrániť situáciu, že?

iuc
24. apr 2013

Naposledy som si dost poplakala v decembri... plakavala som od stastia a dojatia par tyzdnov, ked sa mi narodil syncek a tak emocie stastia, ze mame konecne dietatko a sme stastna rodinka robili svoje a vreckovky mi boli vzdy napomocne... Manzel sice neplace, ale pouziva ich cely rok...den co den kedze je alergik... mame balicek vreckoviek vsade. V kuchyni, obyvacke, spalni, v bunde, v kabelke, v nohaviciach, v ruksaku,... no proste vsade... A v lete mat taky balicek vreckoviek musim mat ja vzdy v kabelke,... utiriet si v meste celo od potu ked su horucavy je najvacsia zachrana 🙂

tento_veronika
autor
29. apr 2013

Ahojte,
dnešným dňom naša kampaň „Mesiac s Tento“ na modrom koníkovi končí. Ostáva nám už iba vyhodnotiť hlavnú súťaž, rozdať darčeky 🙂 .
Chceli by sme vám poďakovať za všetky vaše príspevky, nápady, námety, podnety, lajky... Bolo nám potešením 🙂! Samozrejme, ak budete mať akékoľvek otázky, kľudne nám napíšte cez IP, odpovieme vám aj po ukončení kampane.
Veronika a Tento tím