Veľká súťaž s Tento
Zapojte sa do veľkej súťaže s veveričkou Tento a vyhrajte zásobu toaletného papiera na 1 celý rok, podľa vlastného výberu.
Ako sa zapojiť do súťaže a vyhrať:
1. Vytvor si album s názvom - Veľka súťaž s Tento (použí presne tento názov albumu)
2. Pri zverejňovaní zadaj viditeľnosť albumu – „Pre všetkých“
3. Ako prvú pridaj do svojho súťažného albumu fotku veveričky Tento , ktorú nájdeš na tomto odkaze:
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/tento_veroni...
4. Odkaz (url linku) na tvoj súťažný album pridaj do tejto témy. Tým sa zapojíš do súťaže.
5. Do albumu pridávaj fotografie na tému:
„Ako moja rodina chráni prírodu a životné prostredie.“
Album môžete obohatiť komentármi k fotografiám alebo príbehom. Kreativite sa medze nekladú.
Ak nemáte k súťaži vhodné fotografie, dajte do albumu iba horeuvedenú veveričku Tento a doplňte do komentára k nej text/príbeh na súťažnú tému.
6. Vaše albumy vyhodnotí porota zložená zo zástupcov Metsa Tissue a Modrého koníka. 3 najinšpiratívnejšie albumy a súťažné príspevky vyhrávajú!
7. Súťaž trvá do: 28.04.2013 do 24:00. Výhercov zverejníme najneskôr do 30.04.2013.
Prajeme vám príjemne súťaženie a kopec zábavy pri príprave súťažných albumov a príspevkov!
Veronika a váš Tento tím
Pripájam sa aj ja 🙂
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/srnqqa/album...
Ahojte,
vaše príspevky v našej hlavnej súťaži sú veľmi pekné, poučné, kreatívne. O to ťažšie je rozhodnúť o výhercoch. Preto by sme vás chceli poprosiť o zhovievavosť a čas. Nechceme tak dôležité rozhodnutie podceniť 😉. Výsledky preto zverejníme najneskôr do 3.5.2013. Ďakujeme za pochopenie.
Veronika
@tento_veronika kedy budu prosim vysledky
Tak, a máme to... 🙂
Víťazi sú známi.
Skôr ako však napíšem ich mená, chceme vám všetkých úprimne veľmi pekne poďakovať za inšpiratívne, kreatívne a podnetné albumy!
Bolo nesmierne náročné vybrať spomedzi nich „len“ troch víťazov...
Výhru by si zaslúžili všetci, to však možné nie je.
Ale víťazi už v podstate ste, pretože patríte medzi ľudí, ktorým príroda, ochrana životného prostredia a recyklácia vôbec nie je cudzia. SUPER!
Palček hore a klobúk dole pred všetkými, čo sa zapojili!
A teraz tie mená... víťazmi sa stávajú: @lienkaxy, @mery333, @majakuca. Blahoželáme 🙂. Prosím užívateľky, aby ma kontaktovali cez IP (napíšte mi meno, adresu, e-mail a telefónne číslo). Ešte raz ďakujeme všetkým zúčastneným. Veronika
@babika0 Už 🙂
@tento_veronika Ďakujem veľmi pekne!!! A gratulujem ostatným!
@tento_veronika aj ja ďakujem veľmi pekne, potešili ste ma véééľmi ... a taktiež gratulujem aj ostatným dievčatám. 🙂
@tento_veronika Ďakujeme veľmi pekne. Tešíme sa. Taktiež gratulujeme ostatným výhercom. 😵 😵 😵
@mery333 preco si nemozem pozriet tvoj vitazny album? 😕 @tento_veronika ?
mozem sa opytat podla akych kriterii sa hodnotil najekologickejsi album?
vidim tam medzi vyhernymi fotkami ako mamicka perie sice vonku vo vani, ale s praskom Rex, ktory ekologick a predpokladam, ze vodu potom vypustila na travu.. alebo to bola rewklama na prasok?
alebo fotka v albume, kde mamicka pouzije sice pouzity mikrotenovy sacok, ale na zabalenie uz aj tak problematicky rozlozitelnej jednorazovej plienky?
ak to mala byt sutaz, kde sa kladol doraz na ekologicku stranku, tak tieto albumy vyhrat podla mna nemali.. tot moj nazor..
oprava: Rex, ktory nie je ekologicky
@crysmile Foto bolo robené len zo srandy. Samozrejme, že neperiem vonku vo vani, tú mame na zachytávanie dažďovej vody. Periem tak ako predpokladám aj vy, doma v našej kúpelni, ktorú tiež máme ako ostatní ľudia pekne v lavóriku a vodu v žiadnom prípade nevylievam na trávu, ktorú potom spásajú naše zvieratá. Máme doma aj klasické wc. V prípade záujmu rada pošlem foto 😉
A reklamu rexu som nerobila, to bolo prvé, čo mi prišlo pod ruku na fotenie.

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/aljooska/alb...