icon

Deti v nákupnom košíku

maca_p
3. mar 2014

celkom by ma zaujimal nazor ludi, na deti sediace v nakupnej casti nakupneho kosika.
stretla som sa s tym na inom portali, kde niektori obcania uplne zatracovali decka v kosiku.
osobne som ich tam vozila, lebo som
1. rychlo nakupila
2. bolo to pre nich bezpecne uzemie, nikomu sa nemotali pod nohami, neutekali, nic nerozbili a nikdy sa im nestal uraz. 😉 😀
oponujuce pripmomienky boli, ze je to nehygienicke.
moj nazor na to, ze nkto si nic nenalozi do kosa nezabalene v stave okamzitej konzumacie. ved si predstavte, ze vrece zemiakov date na pokladnicny pas a nakup za vami si na to iste miesto polozi niekto sacik s pecivom.
nedavno som videla foto, ako myska beha po obchode (nie tesco), ale zjavne toto ludom viac vadilo ako deti v kosiku, netusiac, co im moze sposobit leptospiroza z mysacich vyluckov.... ☹

Strana
z12
maca_p
autor
20. mar 2014

@edita56 dufam, ze si v kosiku babča neprdla. mozno by to bolo v klasifikacii fo pa na este horsom mieste ako detske topanky 😀

tenerifka
20. mar 2014

@edita56 skoda, ze k tomu nie je dodatok, ako sa potom z toho kosika dostala......

pinkcheesecake
20. mar 2014

Mozno babka lietala medzi regalmi a ked uz 10 minut mrncala, ze chce lizatko a ani za svet sa nechcela pohnut, tak musela byt supnuta do vozika...

Voziky su nehygienicke tak ci tak, ja by som si do nich neulozila ziadne jedlo, ktore by sa priamo dotykalo. Ved taky vozik pouzivaju aj bezdomovci, kadeco sa tam ludom rozleje, vysype, kupuje sa aj hlina, bylinky v kochlikoch, to uz je zajedno, ci sa tam vykydne hlina, alebo tam decka postupaju. A ktovie kolkokrat a ci vobec tie voziky umyvaju. Nase deti su vzdy vo voziku, mladsi vpredu a starsi vo vnutri, inak s nimi nakupovanie je zazitkom. A ked sa im to paci, tak preco nie. Pri pokladni vzdy pokecaju s pokladnikmi a je pohoda.

maca_p
autor
20. mar 2014

@edita56 inac ma napadlo, ze je to opacna situacia, ked dcera strcila matku do kocokosika 😀 😀 😀

Strana
z12