VEĽKÁ SÚŤAŽ 1: Chcete vyhrať balíček pre deti s Tesco Potraviny domov?
Mamičky aj budúce mamičky! Pripravte si fotoaparáty a smartfóny – ideme fotiť a súťažiť!
Pošlite nám cez fotoblog fotku vášho najväčšieho Tesco nákupu – ideálne objednaného cez službu Tesco Potraviny domov 🙂
Autorku naj fotky odmeníme 30 eurovým balíčkom výrobkov pre vaše zlatíčko značky Tesco loves baby a kozmetikou. Súčasťou výhry sú aj plienky podľa vášho výberu.
Máte čas do 19. marca 2014. Potom oznámime výherkyňu. Držíme palce 🙂

Joooj keby bolo toto možné u nás v Lučenci tak to by tu bola tiež riadna fotečka :D :D, ja keď nakupujem to stojí zato. :D
Milé mamičky, bolo veľmi ťažké vybrať spomedzi všetkých milých fotiek, ktoré ste poslali - sú výborné! Nakoniec sme s kolegyňami rozhodli, že balíček v hodnote 30 € s výrobkami Tesco Loves baby a k tomu plienky podľa výberu pošleme: @maja123123.
Ale v odmeňovaní pokračujeme ďalej - za snahu pošleme ďalší balíček Tesco Loves baby v hodnote 15 € a plienkami podľa vlastného výberu dvom z vás: @lary777 a @misinkoo.
Všetkým zapojeným mamičkám do 19.3. 2014 do 15:30 hod zároveň pošleme ako poďakovanie aj vlhčené obrúsky Tesco Loves baby 😉
Prosíme preto všetky zapojené mamičky v tejto téme, ktoré prispeli fotkami (aj z iných reťazcov), aby nám do správy napísali kontaktné údaje. Ďakujem a želám vám krásny deň! 🙂
Milé mamičky, pošlite mi vaše kontaktné údaje do správy, aby sme vám mohli poslať výhru. sme tu len do nedele.Pekný víkend!
@maja123123
@vanessska1606
@majik66
@bea1971
@katuska80
@mikadooo
@maja123123
@beja6
@sarinka123
@alexandra33
@lucikaa
@sussie259
@bumbajka
@slavjanka77
@misinkoo
@betka14
@janamach
@katarinka26
@lary777
@nikina17
@martinkaxp
@ozdana
@merry333
Sarinka 0908706888
@daska_tesco Sarinka 0908706888
Dakujem,poslala som do ip.
@daska_tesco jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
@daska_tesco supeeeer hneď posielam. 😀
@daska_tesco
dakujem tesime sa tesime 😉
@daska_tesco jej, ja sa tak veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi tesim, udaje som uz poslala 🙂
@daska_tesco Larysa, Jenkovce 32. 07252
Milé mamičky, ďakujem za vaše skvelé zapojenie do fóra Mesiac s Tesco Potraviny domov - službou dovozu potravín a ďalších potrebných vecí pre domácnosť až k dverám bytu: http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/
Dnes končíme, ale získala som od vás počas troch marcových týždňov množstvo pozitívnych ohlasov aj nápadov a tipov na zlepšenie, ktoré postupne zapracujeme. Služba aktuálne funguje vo vyše 90 mestách a obciach Slovenska a čoskoro ju rozšírime do ďalších miest. Ak chcete byť informované medzi prvými, predregistrujte sa tu: http://www2.itesco.sk/potravinydomov/predregist... Prajem vám ešte krásny víkend a pripájam e-kupón na dovoz zdarma na vyskúšanie služby Tesco Potraviny domov. Ďakujem, ste skvelé! 😉 🙂
Dakujeme za skvelu spravu a gratulujeme ostatnym vitazom. Udaje sme poslali IP. 🙂

Pravidelne vyuzivame nakupy cez sluzbu Tesco potraviny domov. Pridavam foto nasho vcerajsieho MEGA nakupu 🙂 🙂 🙂
Nieco pre maminku, nieco pre tatika a vsetko pre DROBCEKA🙂 Samozrejme vcera dostal drobec okrem plienok aj novy telefon, ktory ho velmi potesil 🙂 Ja som ku nakupu domov dostal darcek od Tesca, ktory samozrejme potesil🙂 Mile prekvapenie. Dakujeme Tesco 😉