icon

Zaujímajú vás akciové ponuky v obchodoch?

daska_tesco
21. nov 2014

Kde si ich zisťujete? Pozeráte si letáky, alebo využívate internet? Prostredníctvom záložky „Akcie“ na webstránke Tesco Potraviny domov si môžete prezerať aktuálne akciové ponuky jednoducho na jednom mieste: http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/Promotion...

Najlepšiu odpoveď odmeníme 20 € poukážkou na nákup cez Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom kozmetiky Tesco Loves baby. Okrem toho, tri z vás dostanú vlhčené detské obrúsky Tesco Loves baby 🙂 Súťažiť môžete do zajtra 22.11.2014 do 7.30 hod. 🙂 Držím palce!

Zaujímajú vás akciové ponuky v obchodoch?Zaujímajú vás akciové ponuky v obchodoch?
Strana
z2
markomonika
21. nov 2014

letáky pravidelne sledujem, vždy kukám do schránky, či tam sú🙂
spravím si zoznam..ale už do mobilu, aby som ho náhodou nezabudla doma a potom idem nakupovať

hlupyzajko
21. nov 2014

Samozrejme ze akcie sledujem, z kazdeho letaku si vypisem co kupit a ked sa ide do mesta tak si obeham co potrebujem. Niektoré obchodne retazce posielaju akciový letak aj na mail.Niekedy ma zaujme aj reklama v televizii. Najblizsie nasemu bydlisku,kde sa da prejst aj peso je tesco takze prvy letak ktoý otvaram je tescovacky.

tichanska1
21. nov 2014

Ja pozeram letaky, ale tiez vyuzivam tkzv.porovnac cien v ktorom mi vyjde kde ma dany tovar najnizsiu cenu. Rada nakupujem veci v akcii, aj ked som si vedoma toho ze to je len marketingovy nastroj na pritiahnutie zakaznikov do obchodu. A popritom este nakupim kopu inych veci ;)

zuzka444
21. nov 2014

@daska_tesco samozrejme vselijake mozne letaky sledujem 🙂 rada to studujem heh a aj nikolkojrat si ich pozriem :D a porovnavace cien konkretne na potraviny nevyuzivam radsej si kuknem letaky :D a pofla bich si zhodnotim co potrebujeme a co by sa zislo 🙂 kazdy den pozeram schranku ci su tam :D a ked vyprsia supem do nich zemiaky ha ha vyuzijem na 100% 🙂

zojatx
21. nov 2014

Kedže som na materskej tak sú pre mna letáky super relax. Aj ked to znie divne lebo pred materskou som stále behala po obchodoch a teraz už na to nie čas ani peniaze tak si aspon pozriem letáky a občas aj niečo kúpim 🙂

lienkaxy
21. nov 2014

Pri kúpe potravín a drogérie sa u nás riadime hlavne letákmi, občas niečo človek začuje v rádiu a už sa vyberá mobil a telefonuje ockovi do práce, aby cestou domov kúpil banány v akcií, že majú byť za takú a takú cenu a nech poriadne pozerá :D. Ponuky z väčších predajných sieti nám chodia na email. Keď chceme kúpiť niečo väčšie, tak si porovnávame ceny na internete cez portály pricemania.sk alebo heureka.sk.

daska_tesco
autor
22. nov 2014

Milé mamičky, ďakujeme za všetky vaše odpovede 🙂
Odmenu 20 € poukážku na nákup cez online donáškovú službu Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom kozmetiky Tesco Loves baby pošleme:
@cherryl
Trom z vás za odpovede pošleme vlhčené detské obrúsky Tesco Loves baby:
@matarka, @bonaqa2013, @zuzka444
Výherkyne, pošlite nám svoju adresu, mobil a e-mail do IP.
Všetkým posielam aj E-kupón na dopravu zdarma na vyskúšanie donáškovej služby Tesco Potraviny domov 🙂

cherryl
22. nov 2014

@daska_tesco jaaaaj sa tesim moc moc moc dakujem 😀 😀 😀 😀 😀

bandurka1979
22. nov 2014

Ja prezeram letaky a vyzdy si vypisem kde je co lacnejsie :D

mima4
22. nov 2014

jasne, sleduujem akcie, vraj som ako dochodkyna 😀

mircalla
22. nov 2014

Nie, na toto rozhodne nemam cas, aby som si cielene a pravidelne robila zoznamy, prezerala letaky a behala po roznych obchodoch, kde maju co lacnejsie.....Pracujem do 17.30 hod. Ale ak mi udrie co oci zlava (skor nahodne), tak ju ak mam o tovar zaujem vyuzijem

daska_tesco
autor
23. nov 2014

Milé mamičky, dnes týždeň s donáškovou službou Tesco Potraviny domov končí. Ďakujem vám za všetky komentáre a prajem vám nádherné sviatky v kruhu svojich najbližších! Verím, že aj so službou Tesco Potraviny domov získate viac pohody a času na rodinu v predvianočnom zhone 🙂
Všetkým posielam e-kupón na dovoz zdarma na vyskúšanie donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Ak u vás služba ešte nefunguje, môžete sa predregistrovať a pošleme vám upozorňovací e-mail, keď službu spustíme vo vašej lokalite: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-...
Krásne a veselé!

Strana
z2