Zaujímajú vás akciové ponuky v obchodoch?
Kde si ich zisťujete? Pozeráte si letáky, alebo využívate internet? Prostredníctvom záložky „Akcie“ na webstránke Tesco Potraviny domov si môžete prezerať aktuálne akciové ponuky jednoducho na jednom mieste: http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/Promotion...
Najlepšiu odpoveď odmeníme 20 € poukážkou na nákup cez Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom kozmetiky Tesco Loves baby. Okrem toho, tri z vás dostanú vlhčené detské obrúsky Tesco Loves baby 🙂 Súťažiť môžete do zajtra 22.11.2014 do 7.30 hod. 🙂 Držím palce!

Samozrejme ze akcie sledujem, z kazdeho letaku si vypisem co kupit a ked sa ide do mesta tak si obeham co potrebujem. Niektoré obchodne retazce posielaju akciový letak aj na mail.Niekedy ma zaujme aj reklama v televizii. Najblizsie nasemu bydlisku,kde sa da prejst aj peso je tesco takze prvy letak ktoý otvaram je tescovacky.
Ja pozeram letaky, ale tiez vyuzivam tkzv.porovnac cien v ktorom mi vyjde kde ma dany tovar najnizsiu cenu. Rada nakupujem veci v akcii, aj ked som si vedoma toho ze to je len marketingovy nastroj na pritiahnutie zakaznikov do obchodu. A popritom este nakupim kopu inych veci ;)
@daska_tesco samozrejme vselijake mozne letaky sledujem 🙂 rada to studujem heh a aj nikolkojrat si ich pozriem :D a porovnavace cien konkretne na potraviny nevyuzivam radsej si kuknem letaky :D a pofla bich si zhodnotim co potrebujeme a co by sa zislo 🙂 kazdy den pozeram schranku ci su tam :D a ked vyprsia supem do nich zemiaky ha ha vyuzijem na 100% 🙂
Kedže som na materskej tak sú pre mna letáky super relax. Aj ked to znie divne lebo pred materskou som stále behala po obchodoch a teraz už na to nie čas ani peniaze tak si aspon pozriem letáky a občas aj niečo kúpim 🙂
Pri kúpe potravín a drogérie sa u nás riadime hlavne letákmi, občas niečo človek začuje v rádiu a už sa vyberá mobil a telefonuje ockovi do práce, aby cestou domov kúpil banány v akcií, že majú byť za takú a takú cenu a nech poriadne pozerá :D. Ponuky z väčších predajných sieti nám chodia na email. Keď chceme kúpiť niečo väčšie, tak si porovnávame ceny na internete cez portály pricemania.sk alebo heureka.sk.
Milé mamičky, ďakujeme za všetky vaše odpovede 🙂
Odmenu 20 € poukážku na nákup cez online donáškovú službu Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom kozmetiky Tesco Loves baby pošleme:
@cherryl
Trom z vás za odpovede pošleme vlhčené detské obrúsky Tesco Loves baby:
@matarka, @bonaqa2013, @zuzka444
Výherkyne, pošlite nám svoju adresu, mobil a e-mail do IP.
Všetkým posielam aj E-kupón na dopravu zdarma na vyskúšanie donáškovej služby Tesco Potraviny domov 🙂
@daska_tesco jaaaaj sa tesim moc moc moc dakujem 😀 😀 😀 😀 😀
Ja prezeram letaky a vyzdy si vypisem kde je co lacnejsie :D
jasne, sleduujem akcie, vraj som ako dochodkyna 😀
Nie, na toto rozhodne nemam cas, aby som si cielene a pravidelne robila zoznamy, prezerala letaky a behala po roznych obchodoch, kde maju co lacnejsie.....Pracujem do 17.30 hod. Ale ak mi udrie co oci zlava (skor nahodne), tak ju ak mam o tovar zaujem vyuzijem
Milé mamičky, dnes týždeň s donáškovou službou Tesco Potraviny domov končí. Ďakujem vám za všetky komentáre a prajem vám nádherné sviatky v kruhu svojich najbližších! Verím, že aj so službou Tesco Potraviny domov získate viac pohody a času na rodinu v predvianočnom zhone 🙂
Všetkým posielam e-kupón na dovoz zdarma na vyskúšanie donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Ak u vás služba ešte nefunguje, môžete sa predregistrovať a pošleme vám upozorňovací e-mail, keď službu spustíme vo vašej lokalite: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-...
Krásne a veselé!

letáky pravidelne sledujem, vždy kukám do schránky, či tam sú🙂
spravím si zoznam..ale už do mobilu, aby som ho náhodou nezabudla doma a potom idem nakupovať