Akú značku máte obľúbenú pri výbere práčky?
hodne ludi si potrpýá aj na značku pračky
my máme Ardo,má už 12 rokov (jedna oprava ) plnenie zhora.V tých časoch to bola jednotka,som spokojná.Ostatok spotrebičov máme Elektrolux
AEG Lavamat, zatial sme s nou spokojni a dufam, ze vydrzi este dlho dlho dlho 😉
Philco a ked dosluzi urcite chcem Miele 🙂
ja mam Whirpool a som velmi spokojna,my sme nikdy ani doma inu pračku nemali.
jednoznacne Bosch, ja som aboslutne spokojna 🙂 oplati sa investovat (pricom to nie je nejaka uplne nadstandartna cena)
a moja mamina ma Siemens a tiez absolutna spokojnost, ona ma s velkym bubnom lebo tam perie aj koberce 😎
....ja vojdem do obchodu a magicky ma priťahujú čierne spotrebiče 🙂 ,potom vojde do obchodu môj muž a začne študovať spotrebu,doma prečíta rôzne recenzie,diskusné fóra a tak máme každý spotrebič inej zn.,ale práčku poslednú mame Whirpool....a ja ešte stále snívam o čiernycch spotrebičoch a nie a nie ich mať 😠
Ja nedám dopustiť na Input od Zanussi. Máme ju už niekoľko rokov a bez problémov 😵
Sťahujem sa a do nového bytu si budem vyberať podľa funkcií... min. 1200ot., na 6kg prádla, energetická trieda min. A+ , veľa programov... no a samozrejme cena. 😅
odporucam Miele, mam pracku aj susicku som veeelmi spokojna...
mame doma whirpool.....nikdy v zivote.hned ako budeme mat peniaza navyse tak kupime inu.isla bez problemov mozno 2 mesiace.otras.
napodobne ako gretka2 mam elektrolux uz 10r a aj ked musim uz odsledovat kedy ide plachat lebo mi avyvaz za kazdym napustanim vody splachne zo zasobnika som spokojna , zaujala ma teraz skor siemenska. Moja lelektroluxka dufam este rok, dva vydrzi a veru tiez stala dost. mam tento model ELECTROLUX EWS 1020
nie vždy je to len o značke, niekedy aj najlepšia značka vydrží menej ako nejaká lacná...musí sa skrátka vydariť...osobne mám doma bosch a som spokojná, aj nabudúce bude určite v úzkom výberovom kruhu 😉
Ja mám Siemens, zatiaľ spokojnosť. Ked sme vyberali, chceli sme bud AEG alebo Bosh a povedali nám, že Siemens a Bosh je tá istá firma, ale vraj Siemensky sa vyrábajú v Nemecku a Boshky v Turecku... ale či je to naozaj tak neviem. Tak sme zobrali tú Siemensku.
urcite siemens, mame aj pracku aj susicku a s oboma max. spokojnost. ak by som mala viac penazi, tak by som investovala do miele...
mame Electrolux ...predtym sme mali vyse 10 rokov Zanussi.... obi2 mozem len odporucat...s exom sme mali pracku Candy- neodporucam, aj som mu ju nechala 🙂 😝 ..a svokra mam Indesit- a neodporuca,priatelka Whirpool a tiez nie je spokojna ///
Tak my mame doma Zanussi Electrolux, a je to nasa najlepsia volba, aku sme v zivote mohli urobit. Uz je nasa druha, kedze sa vobec nepokazila, menili sme len dizajn a novsi typ. Ak sa raz dosluzi, tak mam zalusk na LG 6 motion. To je pre mna tutovka, alebo sa opat vratim k svojej hore uvedenej znacke 😉
my mame Samsung s diamantovym bubnom a keramickym ohrevnym telesom...je vyborna a ma aj dobre programy..hlavne pri detoch vyuzivam 20 minutovy program pri 40 stupnoch...som ozaj spokojna....pred tym sme mali Whirpoolku a sluzila 12 rokov 🙂)
Miele....absolutna spokojnost 😵
my máme BOSCH 7 rokov a žiadny problém s ňou nikdy nebol. Jediné čo mi vadí je, že je len na 4,5 kg prádla a to mi nestačí, takže uvažujem nad novou, ale asi by som išla zasa do značky bosch.
hotpoint....tie su najlepsie... podla mna 😉
nedopustim na MIELE!!! 🙂 vsetyk elektrospotrebice v domacnosti mam MIELE a su fakt super!
Ja mam novu LG - parnu pracku a som s nou velmi spokojna. Dlho som vahala, kvoli vyssej cene v porovnani s ostatnymi beznymi znackami, ale som rada, ze som kupila prave tuto 🙂
mame gorenje /rodicia maju asi 13 rokov, svokre dokonala po 15/
ale mala som kriteria a podla tych som hladala 🙂
- chcela som spredu plniacu slim
- aquastop
- kratky program
- aspon na 5kg
- a obstojnu cenu spotrebu 🙂
a zatial spokojnost 🙂
ja som počula veľmi dobré ohlasy na spotrebiče značky Ariston Hotpoint, vraj sú super...Máme doma práčku tejto značky a zatiaľ, musím zaklopať na drevo, spokojní sme...Aj cena dobrá, veľa programov má na výber, hlučnosť minimálna...Odporúčam..🙂
ja mam malu candy s velkym bubnom. udajne su naj aeg .
ale aj tak si myslim, ze je to od modela. nemusi sa vydarit aj pri naj znacke.
....je to ako s autom. kupili sme audinku a tolko sme do nej vrazili prachov a ze auto naj🙂D
a este dodam. niekedy mam pocit, ze elektronika je stavana tak, aby nevydrzala desat rokov ale len rokov par.
zial, casy nasich mam ci starych mam su uz prec...
Ja mam Whirlpool zhora plnenu 5 rokov a rodicia maju Whirlpoolku 12 rokov.....nie je co riesit 🙂
no ja mám dve, jedna EUROTECH tá má 8rokov perie ako drak a druhá je CANDY tá má 6 rokov ale neperiem na nej lebo mi asi dvakrát vytiekla, rozhodne nemám obľúbenú značku práčky je mi to jedno len nech to fachčí
My sme mali Electroluxku zvrchu plnenu 1300 otackovu, dobra pracka, pekne prala a bola tichucka, ale bola pomerne draha (21 tis.SK). Myslela som, ze nam potiahne dlhsie ako 6 rokov (nasi mali tatramatku tusim 18 rokov ak nie viac, teraz maju "Wirpulku", ale ta ked ostreduje tak mam pocit, ze pristava u nasich v kupelni vrtulnik...).
Teraz sme kupili Samsung, pouzivame tyzden skoro denne a mozem spokojne vyhlasit, ze i ked stala o cca 50% menej ako nasa neboha Elektroluxka, tak vysledok prania je rovnaky i komfort prania absolutne porovnatelny, len som si musela zvyknut na plnenie spredu. Takze mna keby sa teraz niekto pytal, ze ci by som odporucala znacku, ktoru mame tak jednoznacne. V tomto pripade neplati, ze za malo resp. menej penazi malo muziky 😉, dufam, ze bude mojou pomocnicku este dlhe roky, lebo kvalitu vnutorneho vybavenia preveria len naprane hodiny...
Máme vstavané spotrebiče zn. Ardo, tak sme si kúpili aj práčku Ardo zhora plnenú...ale nikdy viac, nemyslím značku, ale chcem malý "televízor" 😅 a hlavne, zhora sa veľmi špiní, ako gombíky, tak aj pri plnení sa veľmi zanáša.
Nezáleží mi na značke, skôr aby plnila účel a bola verná dlhé roky 🙂
urcite by som kupila Bosch...len keby sme na nu mali...ta nasa uz pomaly konci...vcera som zistila ze mierne odspodu tecie...co uz, ked nie, vratime sa "na potok" ;) Nakoniec, Moravu mame 200m od domu 😀

mala som prilezitost vyskusat viac znaciek od Electrolux,Bosh,Whirpool,ale najspokojnejsia som bola s Hotpointom....zatial.Ziadna pracka nebola moja vlastna nakolko sme boli vzdy v podnajme.Ak by som si mala kupit vlastnu,tak si kupim Miele-su nenormalne skarede 😀 ,ale co sa technickej stranky tyka,tak u mna je to top 1.