Akú značku máte obľúbenú pri výbere práčky?
hodne ludi si potrpýá aj na značku pračky
my mame samsung plnenie spredu,uzku,a celkom som snou spokojna...rozmyslali sme na aeg a touto co mame,vysla nas vyse 330 po zlave tak sme kupili.
mame Candy a horsiu pracku som uz kupit asi fakt nemohla 😠 takze si tu rada necham poradit..
Nám sa včera pokazila práčka mali sme Ardo cez 12 rokov boli sme s ňou spokojný raz bola opravená niečo v elektronike potom išla ešte pár mesiacov a včera už dodýchala kúpili sme dnes Electrolux tak dúfame že budeme s ňou spokojný 😀
ja som mala pracku whirlpool 17 rokov, bola uplne super ...nazory inych su mozno ine, ale katastrofalna urcite nebola, teraz mam novu whirlpool a je tiez uzasna...mam k nej aj susicku
Rozhodne odporúčam LG práčku, šliape ako švajčiarske hodinky, je veľmi tichá a šetrná. 🙂 😵 😀
Ja mám whirlpool,z hora plnenú už 11.rok ,doteraz šlapala,ale už začína dochádzať,teraz som si vybrala beko zpredu plnenú
ja mam uz 10 rokov zanussi zhora plnenu a doteraz bez poruchy, a to periem fakt dost
Ja som veľmi za Bosch značku, a práčku mám tiež Boschku. Len nevýhoda, že je to drahá značka, ale podľa mňa kvalitná...
..
bosch na 7 kg pradla a vznika zarucena uchylka prat dennodenne. ked mam postelne a uteraky a dam 4 pracky za den, mam pracie uspokojenie 🙂
Nikdy viacej Ardo ale už sa premenovali neviem na aku značku.Spokojná som bola z Whirpol a na jesen som kupila Samsung diamantový bubon z funkciou ecco buble.Je sice hlučná ale perie super hlavne sa prašok,gel rozpusti vo vaničke na spodku pračky a na prádlo nejde priamo praci prostriedok nezanecháva stopy prášku či gelu na prádle.či vydrži dlhšie ako 5 rokov uvidime ale bola lacná v akcii takže opravovat nebudem kupim znovu lacnu.Je triedy AA

my sme dlho vahali, ale na odporucanie svokry sme kupili nakoniec samsung. vyborna pracka, nedam na nu dopustit a nejako sme sa na tu znacku namotali a mame aj tv a aj chladnicku od nich. 😀 vsetko fici ako hodinky. odporucam.