Akú značku máte obľúbenú pri výbere práčky?
hodne ludi si potrpýá aj na značku pračky
my mame samsung plnenie spredu,uzku,a celkom som snou spokojna...rozmyslali sme na aeg a touto co mame,vysla nas vyse 330 po zlave tak sme kupili.
mame Candy a horsiu pracku som uz kupit asi fakt nemohla 😠 takze si tu rada necham poradit..
Nám sa včera pokazila práčka mali sme Ardo cez 12 rokov boli sme s ňou spokojný raz bola opravená niečo v elektronike potom išla ešte pár mesiacov a včera už dodýchala kúpili sme dnes Electrolux tak dúfame že budeme s ňou spokojný 😀
ja som mala pracku whirlpool 17 rokov, bola uplne super ...nazory inych su mozno ine, ale katastrofalna urcite nebola, teraz mam novu whirlpool a je tiez uzasna...mam k nej aj susicku
Rozhodne odporúčam LG práčku, šliape ako švajčiarske hodinky, je veľmi tichá a šetrná. 🙂 😵 😀
Elektrolux prip. Bosch, urcite nie Wirpool ani Zanusi
my máme BEKO a sme spokojní, mali sme whirpool ale tiež nikdy viac......
Ja mám whirlpool,z hora plnenú už 11.rok ,doteraz šlapala,ale už začína dochádzať,teraz som si vybrala beko zpredu plnenú
ja mam uz 10 rokov zanussi zhora plnenu a doteraz bez poruchy, a to periem fakt dost
BOSCH ... parada.. uzasna.. mame aj mixer.. a kvalita .. odporucame
Ja som veľmi za Bosch značku, a práčku mám tiež Boschku. Len nevýhoda, že je to drahá značka, ale podľa mňa kvalitná...
..
bosch na 7 kg pradla a vznika zarucena uchylka prat dennodenne. ked mam postelne a uteraky a dam 4 pracky za den, mam pracie uspokojenie 🙂
Nikdy viacej Ardo ale už sa premenovali neviem na aku značku.Spokojná som bola z Whirpol a na jesen som kupila Samsung diamantový bubon z funkciou ecco buble.Je sice hlučná ale perie super hlavne sa prašok,gel rozpusti vo vaničke na spodku pračky a na prádlo nejde priamo praci prostriedok nezanecháva stopy prášku či gelu na prádle.či vydrži dlhšie ako 5 rokov uvidime ale bola lacná v akcii takže opravovat nebudem kupim znovu lacnu.Je triedy AA
electrolux 🙂
electrolux 🙂 🙂 🙂 🙂

my sme dlho vahali, ale na odporucanie svokry sme kupili nakoniec samsung. vyborna pracka, nedam na nu dopustit a nejako sme sa na tu znacku namotali a mame aj tv a aj chladnicku od nich. 😀 vsetko fici ako hodinky. odporucam.