icon

Aké máte skúsenosti s detským neurológom Mudr. Makarom?

anonymna435
21. aug 2026

Dobrý deň, chcela by som poukázať na zážitky s ktorými mám skúsenosti ja. Mám už cez pol roka niečo ako migrény a tak mi obvodná odporúčala ísť na neurologiu atd. Len objednať termín bol boj. Na prvé vyšetrenie sa tam musíte ísť objednať osobne a potom musíte zaplatiť 30€ aby ste nemali termín o pol roka. To bolo ešte take že ok. Potom som tam mala vyšetrenia a poslali ma na magnetickú rezonanciu kde som mala termín o dva dni neskôr. Výsledky sme odniesli hneď druhý deň a povedali že majú dovolenku a potom budú volať s výsledkami. Prešli už dva mesiace a stále nič volať tam je ako kričať vo vesmíre (nemá to zmysel). Stále keď tam ideme tak majú dovolenku a aj dnes sme zistili že majú voľno na ďalšie dva týždne takže zas nič nezistime. Nikomu neodporúčam a prajem pekný zvyšok dňa.

kikikat
•
21. aug 2026

Okrem toho ten dr rozpráva tak že mu rozumiet každé tretie slovo, zase ani u Kmetonyovej to nieje žiadna výhra keď sa tam treba postaviť o 6:00 ráno a už nemáte istotu či sa vám ujde lístok. Fakt by som chcela počuť odporúčania na dobrého neurológa v Mi

parvinka0001
•
21. aug 2026
@kikikat

Okrem toho ten dr rozpráva tak že mu rozumiet každé tretie slovo, zase ani u Kmetonyovej to nieje žiadna výhra keď sa tam treba postaviť o 6:00 ráno a už nemáte istotu či sa vám ujde lístok. Fakt by som chcela počuť odporúčania na dobrého neurológa v Mi

@kikikat v Mi už taký nieje . Bratský bol mega ale skončil . Potom si chválili Balikovu či tak nejak sa volá ale tá odišla,čo je veľká skoda

berenike38
•
5. sep 2026

Ak nemáte problém ísť do Vranova, tam ordinuje MUDr. Mužík, ja som bola veľmi spokojná, objednala som sa cez stránku topdoktor, myslím, že som platila okolo 20 eur, ale termín som mala do týždňa a prístup doktora aj sestričky bol super