icon

Aké máte skúsenosti s detským neurológom Mudr. Makarom?

anonymna435
Včera o 10:55

Dobrý deň, chcela by som poukázať na zážitky s ktorými mám skúsenosti ja. Mám už cez pol roka niečo ako migrény a tak mi obvodná odporúčala ísť na neurologiu atd. Len objednať termín bol boj. Na prvé vyšetrenie sa tam musíte ísť objednať osobne a potom musíte zaplatiť 30€ aby ste nemali termín o pol roka. To bolo ešte take že ok. Potom som tam mala vyšetrenia a poslali ma na magnetickú rezonanciu kde som mala termín o dva dni neskôr. Výsledky sme odniesli hneď druhý deň a povedali že majú dovolenku a potom budú volať s výsledkami. Prešli už dva mesiace a stále nič volať tam je ako kričať vo vesmíre (nemá to zmysel). Stále keď tam ideme tak majú dovolenku a aj dnes sme zistili že majú voľno na ďalšie dva týždne takže zas nič nezistime. Nikomu neodporúčam a prajem pekný zvyšok dňa.

kikikat
Včera o 13:03

Okrem toho ten dr rozpráva tak že mu rozumiet každé tretie slovo, zase ani u Kmetonyovej to nieje žiadna výhra keď sa tam treba postaviť o 6:00 ráno a už nemáte istotu či sa vám ujde lístok. Fakt by som chcela počuť odporúčania na dobrého neurológa v Mi

parvinka0001
Včera o 13:56
@kikikat

Okrem toho ten dr rozpráva tak že mu rozumiet každé tretie slovo, zase ani u Kmetonyovej to nieje žiadna výhra keď sa tam treba postaviť o 6:00 ráno a už nemáte istotu či sa vám ujde lístok. Fakt by som chcela počuť odporúčania na dobrého neurológa v Mi

@kikikat v Mi už taký nieje . Bratský bol mega ale skončil . Potom si chválili Balikovu či tak nejak sa volá ale tá odišla,čo je veľká skoda