Odporučte detského neurológa na opakované bolesti hlavy
Dobry den poradite mi detskeho neurologa pre 2a pol rocnu dceru ktora trpi opakovanou bolestou hlavy a zvracanim ? poslali nas na magneticku do Nr ale to je az februar ak ma nieco vazne podla mna je to dost neskoro riesit, aj ako samaplatca som ochotna zaplatit toto vysetrenie nejake skusenosti ? dakujem
ako samoplatca pre 2 ročné dieťa Mr nenájdeš.
Ty potrebuješ dieťa uspať - anestez. čo tieto pracoviská - pre samoplatcov nemajú. Jedine detské nemocnice, alebo nemocnice musíš obvolať, alebo tlačiť na lekárov že je to vážny stav a potrebuješ čím skôr termín.
Febr. nie je až tak ďaleko, ale samozrejme ty vieš aký stav má dieťa. Ale bez anest. nespraviš nič.
tiez si myslim z vlastnej skusenosti ze mri bez uspania a hospotalizacie nedáte. ak zvracia mozu to byt migreny ale aj hoco ine. dcera ich mala od 4r 😥 toto by som ja riesila hospitalizaciou ak je to casto a silne. drzim palceky
@luna24 skúste nemocnicu v Martine, zavolajte na ambulanciu možno budete mať šťastie
A RTG by zvládla? To by vás mohol poslať aj obvodný alebo orl
@luna24 u nás sa tak prejavila alergia na lepok, ale môže to byť alergia na laktózu, histamín spomenuté abkm... skúste eliminačnú diétu.
@luna24 My z Martina chodíme na neurológiu do Dubnice, ale dieťa je staršie a nemalo tieto príznaky a pri prvom vyšetrení mu diagnostikovali juvenilnú epilepsiu typu absencií a je v liečbe, kde nám povedala p.doktorka, že ak sa eeg zlepšia, možno po dvoch rokoch budú lieky vysadené a bude ďalej v sledovaní.
Veľmi držím palce, nech nájdete odborníka a hlavne, nech sa dieťatku čo najskôr uľaví...

@luna24 moja prvorodená od 3r zvracala, plakala, nespala, ja s ňou som plakala. A na gastro nás odbili , že najbližší termín bol o 6 mesiacov, vraj kým výrazne nechudne, nie je to akútny stav. Ako samoplatca by som mala termín len o 3 mesiace. Na smiech a hanbu celé zdravotníctvo . A to sme obvolali celé Slovensko nie len jeden kraj.