Boli ste dať fenke vyoperovať nádor na mliečnej žľaze?
Ahojte, je tu niekto, kto bol s fenkou vyoperovať nádor na mliečnej žliaze? My sa chystáme.
Je to ucinne a bolestive, lebo musi ist cela mliecna lista von, aby to nemetastazovalo. Cize vacsia rana. Ale za dva tyzdne je fenka oki.
9 ročnej pudlici a ešte skoro 3 roky potom požila s nami...
Moja fenka maltézak bude mať 10r.v lete, dúfam, že všetko dobre dopadne 🙂 🙏🏻 Plus bude čistiť zubný kameň, aj niektoré zúbky pôjdu von, lebo jej smrdí z pusy. Môžem otázočku ešte, cenovo je to ako? Nech mám aspoň predstavu. Hoci peniaze teraz nehrajú rolu, hlavne, aby sme boli zdraví. V utorok nás to čaká 🙂
@nicky221 tak mne to ponúkli, zistili z toho jej kompletny stav,neviem uz presne co všetko aby som nekecala, ale ked mi veterinar volal za vysledky kontroloval z nej cukor, oblicky a uz neviem co všetko...vraj je to pred operáciou lepšie, tak ja neviem, nevyznam sa.... No dala, som jej to urobiť
@vlabe my sme tam prišli, lebo sa škrabala za ušami, mala som podozrenie na zápal a tak aj bolo, dal nám kvapky, dávam jej ich, asi zabrali, neškriabe sa. Spomenula som mu, nech sa pozrie na bruško a tam taká veľká hrčka, nahmatal ešte tuším dve, ale tie boli pod kožou, tak mi povedal, že v utorok 15:00, hovorím fajn, a že jej smrdí z pusy, pozrel sa nato, to urobíme počas operácie 🙂 popočúval srdiečko, že nevynecháva. To bolo všetko. Dal nápoj a ideme v utorok. Zajtra Vám držím prsty, nech všetko dobre dopadne a hneď mi potom píšte 🙏🏻😊
my sme kedysi tiez davali vyberat nador na mliecnej zlaze. potom bola v pohode a zila este niekolko rokov. zial zomrela na andor sleziny, co je u psikov pomerne caste. no mala uz 12r.
Nasa ma 13rokov. Spravili sa jej 5nadorov..uz bola 2krat operovana ale kvoli niecomu inemu. Bojime sa ju dat ju znova otvarat. Uz ma svoj vek. Je to tiez yorshik
Tiez jej smrdi z ust...cca pol roka? Davala som za vinu tym nadorom..
Ma pod kozou vsetky
Vraj ak v takom veku ju dame pooperovat, skratime jej zivot
nasa mala 12 rokov...nedala som ju operovat....kym bola aktivna, bola vsetko ok...behom tyzdna sa to zvrto, museli sme ju dat uspat...ocami nas prosila, nech nieco urobim...este teraz sa mi tisnu slzy do oci...bola som s nou do jej konca...
Nie dali sme ju este v ten den utratit aj ked to bolo tazke
@nicky221 tak ma to za sebou, uz ju mame doma, dostala antibiotika a lieky od bolesti.... Je na moj vkus až príliš čulá☺️... A ocividne strašne hladná, lebo stojí pred špajzou a pozera na dvere... Ale ešte nemôže žrať... Tak pevne verím, ze ziadna komplikácia nenastane a pekne sa zahojí...
Ahoj. Ja mam sucku z mnoziarne zachranenu. Tam ju pichali hormonmi aby viac rodila. Ona mala metastazy po zlazkach a z bradaviek jej tiekol krvavy vytok. Cele mliecne zlazy aj bradavky ma prec.... akoze masiarina poriadna...tyzden drenaz a krv vkuse vytekala... ale teraz je vsetko ok a nelutujem, ze sme sa takto rozhodli.
Ajoj ja ti napisem moju skusenost 😕 moja fenka pitbula mala steniatka a asi ked mala 12 rokov zacalo na utvarom ma mliecne zlaze..najprv ako faxula,potom orech a nakoniec ako vajci ba aj vacsie.Boli sme snou na veterine a tam nam povedali nakolko ma 12r.bud prezije narkozu a mozno bude zit 3 mesiace alebo ju nedame operovat a bude a stym zit dojym neskona.Tak sme ju nedali operovat a zila do peknych 14 rokov.Zial naposledy dostala druhy infarkt oslepla a uz bola tak zle ze rano.sme ku chceli dat tratit zial cez nic zomrela.Este teraz mi je smutno za nou.Bolo to v decembri 2019.Aj som tu pisala k nej na koniku.Tot moja skusenost 😢😢😢😢

Pred rokmi,kym este nasa zila , tak sme ju dali operovat