Koho odporúčate na zväčšenie pier?
Koho odporúčate na zväčšenie pier ? Ďakujem
dr Beluchova nessclinic Nitra
Co chces mat klobasy namiesto pier?
@ktochytavzite Boze, zeny vy ste strasne. Ak ma dakto velmi úzke pery nemoze si ich dat zväčšiť?
@alickapusinka
@ktochytavzite a že potom deti nevedia čítať s porozumením, keď aj mamy s tým majú problém. Nevadí vám ženy, že otázka bola položená inak, či potreba rýpať je silnejšia, ako vy?
@majka35 Ale ved pekne jej to ysvetlujem,ak hce mat klobasy,mozno si tu hlupost rozmysli.Lebo krajsie su uzke pery ako napichane klobasy.Tou kyselinou sa ti mila autorka to ruhovanie pier vytrati a vyzera to ako klobaska namiesto pery.
@majka35 Ja citam najskor ze deti nevedia citats s porozumwnim lebo ak maju mamy s napichanymi perami tak im tiez nwrozumiet,to aj mimika a vyslovnost sa troska meni.
@ktochytavzite nemám záujem o tvoje vysvetľovanie ,a som svoj právny človek tak sú môžem robiť ,čo chcem
Nereagovala som na prvé dva komentáre ,len som sa s chuťou zasmiala nad hlúposťou autoriek 🤣
Pekný dník
@ktochytavzite ty moc pozeras na instagrame Plackovu 😃 upraviť sa da aj vkusne, ale ano, su take zeny ako ty, co sa nerozumejú a hned robia urýchlene závery.
@lilinka17 Plackovu vobec.Ale ked si niekto mysli ze je to ok,jeho vec.Len nebudte naovne ze si to nik nevsimne a ze to je fak prorodzene a pekne.Radaej uzke pery ako parky. A neviem mam pocit ze aj trend velkych pier uz je out.Tie topmodelky ani velke pery nemaju,hl ich nemaju napichane.
@ktochytavzite netrep. Mam kamosky ktore maju zvacsene pery a ani by si nepovedala. Sama nad tym uvazujem
@petulda333 netrepem,vidno to a je to neprirodzene jedine tie co maju pochane si myslia opak.
@ktochytavzite ja mam 2x pichane pery a nieje to vobec neprirodzene ani mi ludia neveria ze ich mam spravene, tiez xy zien ma pery zvacsene a nevsimla by si si to. su zeny ktorym sa viac hodia ich tenke pery ale vseobecne plnsie pery viac doplnia celkovu harmoniu tvare a v 99 percent pripadoch zeny vyzeraju lepsie s perami ktore su viac plne.
@ss1908 ok posli foto z profilu,posidime.
Inak co sa urazate?Ved to je moj nazor a ja to fak vidim ked sa ty citis ok ,tak nemusis komentovat ked niekomu to pride neprirodzene.
A nemyslim si kto ma vyrazne oci moze mat kludne uzke pery.To je len trend a niekto ma izke pery ale zaujimavy tvar tak je to toez krajsie ako pery bez ryh.
@ktochytavzite ja myslim ze viem porovnat co vyzera prirodzene co nie a neviem co stale hovoris o perach bez ryh ja mam ryhy stale 🤣 take parky co ty myslis su extremne preplnene pery to je praca niekolkych rokov a nie ze zena ide na pery raz a uz nema ryhy a klobasky jooj.
a co sa urazame ? pokial viem toto bolo forum kde sa autorka pytala na odporucania a ty si zacala komentovat ze co chce klobasy🤣🤣
@petulda333 ku komu chces ísť ?
@ktochytavzite si svoj nazor vyjadri slusne,ale ty to nevies
@didi174 este neviem. Ja chcem najprv este schudnut 10kg a potom si vyberiem
@petulda333 len v MI nejak na výber nemame
@didi174 to ano
@didi174 zdá sa mi že MUDr. Filkkrova ešte icha pery, tvár viem ze iste robí
@martina2001 super , a viete aj orientačné cenu?
@didi174 estel by dr.zaneta - doktor Gajdoš, v Košiciach - max.spokojnosť 👍🏻 úžasný prístup, ľudsky a profesionálny. Zajtra idem znova na 1ml.
@ktochytavzite ja mám veľmi úzke pery, dala som si najprv pichnúť 0,7ml a úplne prirodzene sú
@blondeviktor ja som bola este tiez spokojna drzia mi uz 3 r. Dala som si 1 ml

Roj sršňov zadarmo.