icon

Koho odporúčate na zväčšenie pier?

didi174
3. apr 2024

Koho odporúčate na zväčšenie pier ? Ďakujem

alickapusinka
3. apr 2024

Roj sršňov zadarmo.

ss1908
3. apr 2024

dr Beluchova nessclinic Nitra

ktochytavzite
3. apr 2024

Co chces mat klobasy namiesto pier?

lilinka17
4. apr 2024

@ktochytavzite Boze, zeny vy ste strasne. Ak ma dakto velmi úzke pery nemoze si ich dat zväčšiť?

majka35
4. apr 2024

@alickapusinka
@ktochytavzite a že potom deti nevedia čítať s porozumením, keď aj mamy s tým majú problém. Nevadí vám ženy, že otázka bola položená inak, či potreba rýpať je silnejšia, ako vy?

lilinka17
4. apr 2024

@majka35 ja sa dakedy cudujem, co to moze byt za “inteligentne” zeny, ked daco taketo mozu vypustiť. Az by som sa sama za seba hanbila

majka35
4. apr 2024

@lilinka17 škoda, že také typy žien tu pribúdajú a toto fórum stráca na hodnote

ktochytavzite
4. apr 2024

@majka35 Ale ved pekne jej to ysvetlujem,ak hce mat klobasy,mozno si tu hlupost rozmysli.Lebo krajsie su uzke pery ako napichane klobasy.Tou kyselinou sa ti mila autorka to ruhovanie pier vytrati a vyzera to ako klobaska namiesto pery.

ktochytavzite
4. apr 2024

@majka35 Ja citam najskor ze deti nevedia citats s porozumwnim lebo ak maju mamy s napichanymi perami tak im tiez nwrozumiet,to aj mimika a vyslovnost sa troska meni.

didi174
autor
4. apr 2024

@ktochytavzite nemám záujem o tvoje vysvetľovanie ,a som svoj právny človek tak sú môžem robiť ,čo chcem
Nereagovala som na prvé dva komentáre ,len som sa s chuťou zasmiala nad hlúposťou autoriek 🤣
Pekný dník

lilinka17
4. apr 2024

@ktochytavzite ty moc pozeras na instagrame Plackovu 😃 upraviť sa da aj vkusne, ale ano, su take zeny ako ty, co sa nerozumejú a hned robia urýchlene závery.

ktochytavzite
4. apr 2024

@lilinka17 Plackovu vobec.Ale ked si niekto mysli ze je to ok,jeho vec.Len nebudte naovne ze si to nik nevsimne a ze to je fak prorodzene a pekne.Radaej uzke pery ako parky. A neviem mam pocit ze aj trend velkych pier uz je out.Tie topmodelky ani velke pery nemaju,hl ich nemaju napichane.

petulda333
4. apr 2024

@ktochytavzite netrep. Mam kamosky ktore maju zvacsene pery a ani by si nepovedala. Sama nad tym uvazujem

ktochytavzite
4. apr 2024

@petulda333 netrepem,vidno to a je to neprirodzene jedine tie co maju pochane si myslia opak.

ss1908
4. apr 2024

@ktochytavzite ja mam 2x pichane pery a nieje to vobec neprirodzene ani mi ludia neveria ze ich mam spravene, tiez xy zien ma pery zvacsene a nevsimla by si si to. su zeny ktorym sa viac hodia ich tenke pery ale vseobecne plnsie pery viac doplnia celkovu harmoniu tvare a v 99 percent pripadoch zeny vyzeraju lepsie s perami ktore su viac plne.

ktochytavzite
4. apr 2024

@ss1908 ok posli foto z profilu,posidime.
Inak co sa urazate?Ved to je moj nazor a ja to fak vidim ked sa ty citis ok ,tak nemusis komentovat ked niekomu to pride neprirodzene.
A nemyslim si kto ma vyrazne oci moze mat kludne uzke pery.To je len trend a niekto ma izke pery ale zaujimavy tvar tak je to toez krajsie ako pery bez ryh.

ss1908
4. apr 2024

@ktochytavzite ja myslim ze viem porovnat co vyzera prirodzene co nie a neviem co stale hovoris o perach bez ryh ja mam ryhy stale 🤣 take parky co ty myslis su extremne preplnene pery to je praca niekolkych rokov a nie ze zena ide na pery raz a uz nema ryhy a klobasky jooj.

a co sa urazame ? pokial viem toto bolo forum kde sa autorka pytala na odporucania a ty si zacala komentovat ze co chce klobasy🤣🤣

didi174
autor
4. apr 2024

@petulda333 ku komu chces ísť ?

petulda333
4. apr 2024

@ktochytavzite si svoj nazor vyjadri slusne,ale ty to nevies
@didi174 este neviem. Ja chcem najprv este schudnut 10kg a potom si vyberiem

didi174
autor
4. apr 2024

@petulda333 len v MI nejak na výber nemame

petulda333
4. apr 2024

@didi174 to ano

miska45
4. apr 2024

@didi174 ja chodím do KE Envy Klinika

martina2001
5. apr 2024

@didi174 zdá sa mi že MUDr. Filkkrova ešte icha pery, tvár viem ze iste robí

didi174
autor
5. apr 2024

@martina2001 super , a viete aj orientačné cenu?

blondeviktor
5. apr 2024

@didi174 estel by dr.zaneta - doktor Gajdoš, v Košiciach - max.spokojnosť 👍🏻 úžasný prístup, ľudsky a profesionálny. Zajtra idem znova na 1ml.

blondeviktor
5. apr 2024

@ktochytavzite ja mám veľmi úzke pery, dala som si najprv pichnúť 0,7ml a úplne prirodzene sú

dzejdzej4988
15. máj 2024

@blondeviktor ja som bola este tiez spokojna drzia mi uz 3 r. Dala som si 1 ml