Krstiny - čo darovať a koľko dať do obálky?
Prosím Vás čo dáva teraz krtná mama pre bábätko a koľko do obálky ?
My sme dali ako dvojica 300 a nech kúpia čo treba
Veď sa dohodni s rodičmi dieťaťa a samozrejme aj s krtným otcom.
Krstným dcéram som dala zlaté náušnice a krstnemu synovi 100 eur do obálky. U nas v rodine sa to nepreziva v kvantitativnej rovine. Pre nas je krst o niečom inom ako o daroch.
Krstným dcéram som dala zlaté náušnice a krstnemu synovi 100 eur do obálky. U nas v rodine sa to nepreziva v kvantitativnej rovine. Pre nas je krst o niečom inom ako o daroch.
@anonym_393b37 trápny komentár.
To sa nejak vylučuje, že krstiť z náboženských dôvodov a zároveň ako letná mama kúpiť darček?
Niekedy je lepšie byt ticho a ko napísať trápny komentár
@anonym_393b37 trápny komentár.
To sa nejak vylučuje, že krstiť z náboženských dôvodov a zároveň ako letná mama kúpiť darček?
Niekedy je lepšie byt ticho a ko napísať trápny komentár
@anonym_26fc75 ??? ako "letná mama" kúp, čo chceš 😂 Nikde nepíšem, že darček som nedala...
@anonym_26fc75 ??? ako "letná mama" kúp, čo chceš 😂 Nikde nepíšem, že darček som nedala...
@anonym_393b37 ale moralizovanie si si neodpustila
Ja že tu bude reč o krtincoch 😁😆
Ja že tu bude reč o krtincoch 😁😆
@anonym_17d10c hej, krtiny, krtna mama a KRT 🙈😆
Sú to krstiny od slova krst, krstenie. Každá rodina môže mať vlastné zvyky, opýtaj sa rodičov dieťaťa.
My sme dostali peniaze v reštičke zo súpravou oblečenia + fľašku a kvety. Ale, v podstate doniesli všetci niečo podobné.
@anonym_393b37 co je letná mama?

Však každý podľa svojich finančných možnosti, niekto dáva 100, niekto 500 a niekto nemá problém 1000
Dar? B niektorých rodinách jenzvK zlato, napr náušnice pre dievčatko, nikde sa kúpi torta a kosielka pre bábätko
Veď sa opýtaj rodičov.