Ktorý salón v Michalovciach na tetovanie obočia?
Chcem sa spýtať hlavne tých čo žijú v Michalovciach, ktorý salon mi odporúčite na tetovanie obočia ? Bud Lia Visage alebo studio Mell ? Je mi to aj divné lebo sumovo su rozdielne, Studio Mell, za tetovanie obočia berie iba 130 eur pri tom LIa Visage berie 190 eur plus korekcia 30 eur. Zasa nechcem zaplatiť menej a mať to zlé. Viete mi poradiť?
@klaudia1313 nie obocko s korekciou stojí 120 eur.
@nuna2112 dakujem
@zuskazuzu253 a koľko si platila pri Mell?
Riešite, že Lia má príliš drahé MELL príliš lacné tak už nechápem čo chcete. Mýlite sa MELL štúdio bez narodeninovej zľavy má 150 a korekcia 50. Určite keď jej napíšte na stránku vám napíše sumu. Tak si zo zistite. Ja som spokojná s MELL štúdiom. Iná je spokojná s Lia a ďalšia s Lena. Sto ľudí sto chuti.
Viem koľko som platila a ma nepresviedčajte a taktiež viem koľko platili moje kamarátky.
@klaudia1313 keď myslíš ... Mne hovorila inú sumu ťa Mell
Sú ženy ,ktoré sa s tým vyhrajú a tomu podlieha aj suma,takisto záleží od techniky.. a potom sú ženy ,ktoré robia každej jednej rovnake "húsenice" možno niekomu sa to páči,ale väčšinou je to neprirodzene a tmavé... nehovoriqc o tom,že každá metóda má iny dopad na pokožku ..
Určite Lia, poznám veľa žien čo k nej chodia a max.śokojnost
Ona nemá ze nízku cenu sle ja som bola u Lia Visage a platila som 230€ Ešte minulý rok v máji. A dôvod je ten ze obočie tetuje metódou hairstroke. Takže by som sa spýtala na tvojom mieste ze či nie je cena nižšia ak robí klasickou cepielkovou metódou.
Ja som bola cca 2-3 roky dozadu v MELL a maximálna spokojnosť ,veľmi milá,ľudská žienka ,platila som 150 eura,na korekciu som už nešla ,chcela som aby vyzeralo obočko prirodzene ...za mňa spokojnosť a odporúčam ju na 💯%.

Nie mne ostalo riadne moje obočie len miestami ho vytrhala kde trebalo