Michalovce - 3D sono u dr. Balita
ahojte, tie co ste z MI alebo mate aktualne info
na nete som sa docitala, ze gynekolog Balint v MI robi 3D ultrazvuk? je to este aktualne? vsetky info z netu su XY roky stare 🙈
@kattky som velmi stastna, konecne mozem ist nakupovat a viem aku farbu haha😅 ..ked chces dam ti cislo, objednas sa a uvidis ze budes velmi spokojna ☺️ moja mala velmi nechcela spolupracovat, otacala sa vselijak aby sme ju nevideli, tak som sa otacala aj ja na boky a tadaam, ked som uvidela tu tvaricka, skoro som sa rozplakala😍🥰 takze ozaj dr urobil vsetko co sa dalo aby som videla vsetko, moj gynekolog by povedal ze nevidno a dovi,dopo 🤦😂 a on ma tam otacal na tom kresle, ukazoval mi vsetko, srdiecko, prsteky, pupocnu snuru, vseeetko vsetko 😁 bolo to uzasne😍😍
@kvetinka1797 ahoj. Chcem sa ťa opýtať, koľko si platila u pána doktora Bálinta za 3D? Ultrazvuk robil klasicky cez brucho? A fotky dáva na USBečko či na CD? Ďakujem za odpoveď.
@andrejocka36 fuuh nepamätam sa, ale viem ze pyta menej ako v KE, mal by to mat na webe v cenniku skus pozriet.. napaluje aj na CD, aj na USB ale musi byt nove zabalene
Dievčatá, prosím Vás, nájde sa tu niektorá, ktorá bola na 4D sono pri dr. Zambovej v Michalovciach? Ďakujem 🙂
@kvetinka1797 prosim ta, aj s muzom si tam mohla ist? 🙂
@alex2130 ano 😊 moj sice nebol, lebo bol v praci ale dr sa pytal ci este pockame na manzela, takze ano, moze ist aj muz

@kvetinka1797 tak blahozelam teda ze vues uz pohlavie. Ja stale neviem. Super aj ze si spokojna. Tak by to malo byt stale