icon

Michalovce - 3D sono u dr. Balita

kvetinka1797
28. júl 2021

ahojte, tie co ste z MI alebo mate aktualne info
na nete som sa docitala, ze gynekolog Balint v MI robi 3D ultrazvuk? je to este aktualne? vsetky info z netu su XY roky stare 🙈

Strana
z2
kattky
27. aug 2021

@kvetinka1797 tak blahozelam teda ze vues uz pohlavie. Ja stale neviem. Super aj ze si spokojna. Tak by to malo byt stale

kvetinka1797
autor
28. aug 2021

@kattky som velmi stastna, konecne mozem ist nakupovat a viem aku farbu haha😅 ..ked chces dam ti cislo, objednas sa a uvidis ze budes velmi spokojna ☺️ moja mala velmi nechcela spolupracovat, otacala sa vselijak aby sme ju nevideli, tak som sa otacala aj ja na boky a tadaam, ked som uvidela tu tvaricka, skoro som sa rozplakala😍🥰 takze ozaj dr urobil vsetko co sa dalo aby som videla vsetko, moj gynekolog by povedal ze nevidno a dovi,dopo 🤦😂 a on ma tam otacal na tom kresle, ukazoval mi vsetko, srdiecko, prsteky, pupocnu snuru, vseeetko vsetko 😁 bolo to uzasne😍😍

andrejocka36
30. apr 2022

@kvetinka1797 ahoj. Chcem sa ťa opýtať, koľko si platila u pána doktora Bálinta za 3D? Ultrazvuk robil klasicky cez brucho? A fotky dáva na USBečko či na CD? Ďakujem za odpoveď.

kvetinka1797
autor
18. máj 2022

@andrejocka36 fuuh nepamätam sa, ale viem ze pyta menej ako v KE, mal by to mat na webe v cenniku skus pozriet.. napaluje aj na CD, aj na USB ale musi byt nove zabalene

lenkarig
15. jún 2022

Dievčatá, prosím Vás, nájde sa tu niektorá, ktorá bola na 4D sono pri dr. Zambovej v Michalovciach? Ďakujem 🙂

alex2130
27. sep 2022

@kvetinka1797 prosim ta, aj s muzom si tam mohla ist? 🙂

kvetinka1797
autor
27. sep 2022

@alex2130 ano 😊 moj sice nebol, lebo bol v praci ale dr sa pytal ci este pockame na manzela, takze ano, moze ist aj muz

Strana
z2