Nešťastie v Michalovciach
Vcera som prisla z prace domov,
zapla som si o 19.30 hlavne spravy na tv joj,
a vobec nespomenuli ako postupuje to co sa stalo Novym rokom v Michalovciach.
Takato udalost, ze nasli podozriveho nestoji ani za zmienku v hl. spravach?
@petulda333 tiež som rozmýšlala nad paralyzérom, neviem ako funguje, aby som v tom strese nesparalyzovala seba, nosím zatiaľ sprej, keby niečo.
Vraj videl ako si vybera peniaze z bankomatu. Strasne cosi.
@kukulienka999 podľa všetkého ho nepouzijes. Moja kamoska bola s kamarátkou na zastávke, keď ich jeden chlap napadol, sprej drzala v ruke vo vacku, lebo sa jej ten chlap nepozdával, ale v takom soku bola, že ruku z vacku nevytiahla.
@lula313 veď toto , strach je mocný,
@lula313 každý reaguje individuálne, niekto ostane stat ako obarený, niekto reaguje pohotovo. Mna muž radšej ani nestraší lebo ja nepoznám brata, keď mi má niekto ublížiť 😁 bývalý frajer z čias tínedžerských ma chytil pod krk v amoku na diskotéke, vraj som flirtovala s niekym. Chytila som pohar z podniku, ktory bol zhodou okolnosti položený blizko a rozbila som mu s nim hlavu, sanitku si kktko volal sám. Takze toľko k reakciám
ja ked si na to spomeniem že som tiež pár krát takto v noci išla po ceste od kamošky sama ešte vybrať peniaze z bankomatu až mi je zle.A to pritom Zm je tiež také mesto plné spoluoobčanov.A to dokonca aj u nás sa raz stalo pri bankomate na sidlisku čosi podobne lebo tam boli aj kamery že niekto napadol niekoho pri výbere penazi ale mu len prsty dorezal či čo alebo sa pobili neviem ako to už presne bolo.Len to nikto nenahlasil a nebolo to v tv a o tom som ani nevedela to som sa dozvedela len náhodne

@kukulienka999 ja ho tiež nosím ale no neviem ak by ma niekto sledoval, ako zareaguje moja psychika, či by som ho aj použila. Síce vo vypätých situáciách si vždy zachovám chladnú hlavu ale oživot mi nikdy nešlo. Ešte zvažujem aj kurz sebaobrany, už dlhšiu dobu.