Fungujú vám mobilné dáta Telekom?
Prosim Vas idu Vam ?
Teraz skúšam zas a nejdú. Ani mi ich neukáže že sú zapnuté na lište
@rodinka20 dakujem lebo ani nam doma nikomu nejdu tak ze ci je väcsi vypadok alebo len u nas.. a linka este nefunguje
@anonym_autor ani nám internet nejde, pozerala som vypadok na mape ale nič nenašlo v Ružomberku
Práve som chcela napísať, či máte tiež problém. Ani nám nefungujú, mužovi nefunguje ani terminál v robote.
@anonym_autor nejdu nam nikomu v rodine, musime robit hotspot od orangeu co mame v tablete
Nie ste same a na vase telefony to nevyzera. Na strankach, kde ludia hlasia vypadky, pribudli dnes prve hlasenia na Telekom okolo siestej rannej a najviac ich bolo okolo siedmej, a nie su z jedneho mesta, ale z Trnavy, Kosic, Nitry aj Bratislavy, co murkeart prave potvrdila.
moravcikovalucia, to ze mapa vypadkov v Ruzomberku nic neukazala, este nic neznamena. Ta mapa na telekom.sk vie hlavne o planovanych odstavkach a lokalnych poruchach vysielacov. Ked je problem niekde v jadre siete, na mape sa nezobrazi vobec a clovek si mysli, ze chyba je v jeho telefone.
Jednu vec by som teraz nerobil, a to restartovat telefon dookola, prepinat letovy rezim a skusat inu SIM. Ked mal Telekom pred casom podobny vypadok dat, sam ludi prosil, aby to nerobili, lebo im vypadlo zariadenie, ktore prihlasuje telefony do siete, a kto sa z nej medzitym odhlasil, ten sa uz hned neprihlasil spat a cakal dlhsie ako ostatni. lesanaz to zatial vyriesila najrozumnejsie, hotspot z druhej siete.
A ak by to potiahlo cely den, ma to aj dohru na fakture. Reklamaciu na nefunkcnu sluzbu sa da podat cez Moj Telekom, cez formular Napiste nam alebo osobne v Telekom Centre, staci napisat dni, kedy sluzba nesla, a ziadat znizenie faktury. Vybavit ju musia do 30 dni a ked by ju zamietli, nad nimi je este Urad pre regulaciu elektronickych komunikacii a postovych sluzieb.
Telekom má veľké problémy s mobilnou sieťou. Čo treba robiť?
Čítajte viac: https://zive.aktuality.sk/clanok/S5WZ7If/teleko...
Uz idu,je zaujimave,ze muzovi isli skor ako mne,a to mame vsetko na 1 fakturu.

Áno