Veľa mobilných dát bez záväzkov
Počujte, potreboval by som veľa dát bez záväzkov. Nemáte niečo také že pridať ma do skupiny, že by sme mali nejaké zľavy za to alebo dvojité porcie a podobne?
Alebo hocičo odporučte, operátora na kredit, alebo paušál bez viazanosti. Ide mi len čisto o dáta v mobile.
A keď ročne zaplatím tak aj zľava je. Aký taký prehlad mám, len či mi niečo neušlo prípadne.
@nepodarok 4ka ma vo vlastnej sieti 300GB.
@niekto2hy a kedysi to stálo 14€ ale to bolo pred rokmi, už ani tú simkartu nemám. Teraz sa v tom nejako nevyznám lebo na stránke to majú nejako divne zobrazené že sloboda paušál pre dvoch, pre troch… Nividím tam nikde jasne napísané že simkarta na kredit a taký balík za tolko peňazí.
@niekto2hy a kedysi to stálo 14€ ale to bolo pred rokmi, už ani tú simkartu nemám. Teraz sa v tom nejako nevyznám lebo na stránke to majú nejako divne zobrazené že sloboda paušál pre dvoch, pre troch… Nividím tam nikde jasne napísané že simkarta na kredit a taký balík za tolko peňazí.
@simca06022011 však tú istú stránku som pozeral (4ka) a nevidím tam nič také že jedna sim na kredit s 300GB dátami za nejakú cenu. Ja tam vidím všelijaké zdielané a dáta navýše +400 nevyznám sa v tom.
Kde je tam konkrétne toto že simkarta na kredit s 300GB za XY cenu?
Radosť viem, tam je zľava na ročnom predplatnom, a pre človeka s nestabilným príjmom tiež dobré lebo tam sa platí dopredu, takže dostanem výplatu, predplatím si na rok, vyhodia ma z roboty, budem socka čo ledva prežíva z dávok, ale budem mať internet pojazdný.
@niekto2hy anooo ďakujeeem, už to dám do záložok. A zistím čo ponúka radosť. Tam je dátová 17€ ale ak dám na rok tak 15€. Tu 16€. Rozdiel je že radosť po 100GB spomalí ale je nekonečné aj keď pomalšie. A 4ka len 300GB a koniec.

Radosť, hovory, sms, dáta neobmedzené 23 €mesacne