icon

Veľa mobilných dát bez záväzkov

nepodarok
Včera o 15:06

Počujte, potreboval by som veľa dát bez záväzkov. Nemáte niečo také že pridať ma do skupiny, že by sme mali nejaké zľavy za to alebo dvojité porcie a podobne?

Alebo hocičo odporučte, operátora na kredit, alebo paušál bez viazanosti. Ide mi len čisto o dáta v mobile.

moony99
Včera o 15:10

Radosť, hovory, sms, dáta neobmedzené 23 €mesacne

vandavision
Včera o 15:12

Tiež odporúčam radosť. 23 € všetko ako píše vyššie alebo len dáta za 17 €

nepodarok
autor
Včera o 15:54

A keď ročne zaplatím tak aj zľava je. Aký taký prehlad mám, len či mi niečo neušlo prípadne.

niekto2hy
Včera o 20:44
@nepodarok

A keď ročne zaplatím tak aj zľava je. Aký taký prehlad mám, len či mi niečo neušlo prípadne.

@nepodarok 4ka ma vo vlastnej sieti 300GB.

nepodarok
autor
Dnes o 13:09
@niekto2hy

@nepodarok 4ka ma vo vlastnej sieti 300GB.

@niekto2hy a kedysi to stálo 14€ ale to bolo pred rokmi, už ani tú simkartu nemám. Teraz sa v tom nejako nevyznám lebo na stránke to majú nejako divne zobrazené že sloboda paušál pre dvoch, pre troch… Nividím tam nikde jasne napísané že simkarta na kredit a taký balík za tolko peňazí.

simca06022011
Dnes o 13:13
@nepodarok

@niekto2hy a kedysi to stálo 14€ ale to bolo pred rokmi, už ani tú simkartu nemám. Teraz sa v tom nejako nevyznám lebo na stránke to majú nejako divne zobrazené že sloboda paušál pre dvoch, pre troch… Nividím tam nikde jasne napísané že simkarta na kredit a taký balík za tolko peňazí.

nepodarok
autor
Dnes o 13:18

@simca06022011 však tú istú stránku som pozeral (4ka) a nevidím tam nič také že jedna sim na kredit s 300GB dátami za nejakú cenu. Ja tam vidím všelijaké zdielané a dáta navýše +400 nevyznám sa v tom.

Kde je tam konkrétne toto že simkarta na kredit s 300GB za XY cenu?

Radosť viem, tam je zľava na ročnom predplatnom, a pre človeka s nestabilným príjmom tiež dobré lebo tam sa platí dopredu, takže dostanem výplatu, predplatím si na rok, vyhodia ma z roboty, budem socka čo ledva prežíva z dávok, ale budem mať internet pojazdný.

niekto2hy
Dnes o 13:45
@nepodarok

nepodarok
autor
Dnes o 14:03

@niekto2hy anooo ďakujeeem, už to dám do záložok. A zistím čo ponúka radosť. Tam je dátová 17€ ale ak dám na rok tak 15€. Tu 16€. Rozdiel je že radosť po 100GB spomalí ale je nekonečné aj keď pomalšie. A 4ka len 300GB a koniec.

bielasovicka
Dnes o 15:37

@nepodarok vitaj naspäť 😄