Máte skúsenosti s Honor telefónmi: Prechod z iPhone na Android
Ahojte, mám malú otázočku. Momentálne mam iphone 15 a premyslam nad tým ze by som sa vratila po 8 rokoch ku Androidu. Nasla som si honor 600 lite. Ktorý mi je zatial najviac sympaticky, co sa týka hlavne baterky,výzoru a funkcii. Mám tu niekoho kto ma skúsenosť s telefónom honor? Chcem vediet kazdu jednu drobnosť ktorú by som mala zvážiť,vediet pred kúpou a pred touto zmenou. V mojom okoli nikto taky telefon nemá.
@bibikabib zaujimavy tip, robustne odolne ale nie tazke kovove prevedenie, dobra bateria aj displej. Nepodporuje len bezdrotove nabijanie, pamatove karty, opticku stabilizaciu pri natacani videa a nema stereo repro. Rozumne by bolo zvolit verziu s 256GB uloziskom (kedze nepodporuje pamatove karty). A nie je to mobil pre silneho hraca a narocneho fotografa/filmara.
K samotnemu Honoru ti tu uz napisali to podstatne, tak skor k tej druhej casti otazky, teda k prechodu z iPhonu. Tam su tri veci, na ktorych to ludom najcastejsie stroskota.
Prva a zdaleka najdolezitejsia je iMessage. Ked ho na iPhone nevypnes este predtym, nez z neho vyberies SIM, tak ti SMS od ludi s iPhonom budu chodit dalej do toho stareho telefonu a na Honore o nich ani nebudes vediet. Vypina sa to v Nastaveniach v Spravach. A ked by sa to uz stalo, Apple ma na to samostatnu stranku, kde zadas cislo a odhlasis ho aj bez telefonu.
Druha vec su predplatne a kupene aplikacie. Nic z toho, co si kupila cez App Store, sa neprenasa a predplatne bezia dalej, kym ich nezrusis priamo v nastaveniach Apple uctu. Oplati sa to prejst este pred prechodom.
Tretia je Apple Watch, ak nejake mas. S Androidom sa neparuju vobec, to nie je o aplikacii, proste to nejde.
A ked uz budes ten iPhone 15 posielat dalej, este predtym vypni Najst a odhlas sa z iCloudu, lebo inak zostane zamknuty na tvoj ucet a kupec s nim nic nespravi. Na odpredaj mas dve moznosti, bazar vynesie viac, ale zaplatis za to casom a dohadovanim s ludmi, alebo vykup, kde ti ponuku poslu. Robi to napriklad iguru.sk, vykupuju mobily aj notebooky a zvoz maju zadarmo.
Mám Honor 200 už pomaly 3 roky. Prešla som zo Samsungu a som max.spoko. Teraz si budem brať nový a tiež Honor. Nemenila by som už. Výdrž dobrá a parádne foto.

dcéra má honor 200 lite vyše roka, spokojná je a to nie je teda dáky extra drahý telefon Porovnáva s kamarátmi, Honor vyzerá ako Iphone, aj dizajnovo, aj ikonami a vnútorným prostredím, dcéra vraví že je ako Iphone :D Fotí krásne. Všetky aktualizácie sa približujú k Iphone prostrediu.