icon

Oplatí sa paušál alebo prejsť na kredit?

Včera o 16:02

Ahojte
Platím mesačne okolo 22 € za paušál a čoraz viac mám pocit, že ho vlastne skoro nevyužívam. Doma som na wifi, v práci tiež a volať už tiež veľa nevolám.
Premýšľam, že by som prešla na kredit a dobíjala si len podľa potreby. Jediné, čo ma brzdí, sú mobilné dáta - keď som niekde vonku, potrebujem navigáciu, pozrieť spoj alebo si niečo rýchlo nájsť.
Má niekto podobne nastavený mobil len na kredit a občasné dáta? Zaujímalo by ma, či sa tým dnes dá reálne niečo ušetriť.

anonym_5eb942
Včera o 16:15

mam Orange, dobijam max 15 eur mesacne. Pausal som nikdy nemala. Mam to podobne, wifi doma aj v praci, teraz su uz aj v busoch, vlakoch, na staniciach dostupne.

anonym_25485d
Včera o 16:17

@anonym_autor ja tak fungujem, mam tmobile okrem iného na kredit a tam som si aktivovala 2gb dat mesacne, som v zahraničí a došli mi tak som aktivovala si balík 10dni nekonečné dáta.
Na telefonovanie využívam watshap. Ale mam i karty na kredit u O2 voľnosť ( dlhé hovory sú lacné strašne málo využívam ale nechcem prísť o cislo, viac menej hromadím kredit) a i 4ka (krátke rychle hovory - zvyčajne k Dr alebo niekde sa objednať ). Môj účet mesačne keď pre rátam na všetky 3 telefóny je max 2e. Wifi robí veľa keď je človek napojený.

niki35
Včera o 16:20

Nikdy som nemala paušál. Príde mi to zbytočné nakoľko wifi je skoro všade a keď si s niekým píšem alebo volám tak používam aplikácie. Ja mám "radosť" a úplne mi to stačí. Každý balíček má aj nejaké GB dát. Ja platím balíček za 7€ na mesiac a mám tam 4GB dát čo mi úplne ale že úplne stačí a ani to nestíham vyčerpať lebo všade je wifi, 100 minút, sms , mms. Ja by som zbytočne paušál už dnes neplatila.

anonym_4cdf44
Včera o 16:26

Tiež mám radosť. Ja som prešla z nekonečného balíčka na ten stredný. Platím 12e a mám 200 jednotiek (minút/sms) a 12gb. Aj tak ich neminiem. Som si povedala, dosť málo telefonujem a netreba mi viac. Kredit nechcem, náhodou by som zabudla dobiť a nechcem byť bez mobilu

anonym_25485d
Včera o 16:42
@anonym_4cdf44

Tiež mám radosť. Ja som prešla z nekonečného balíčka na ten stredný. Platím 12e a mám 200 jednotiek (minút/sms) a 12gb. Aj tak ich neminiem. Som si povedala, dosť málo telefonujem a netreba mi viac. Kredit nechcem, náhodou by som zabudla dobiť a nechcem byť bez mobilu

@anonym_4cdf44 hm.. Napr 4ka kredit mam nastavenú podmienku, že ak klesne kredit pod 2e tak sa samo dobije... Len mi príde sms, že sa nabil kredit... Nikdy som neostala bez pripojenia.

anonym_09af4d
Včera o 16:45

@anonym_autor kreditom neusetris nic, je to prezitok z ery dinosaurov, jedine si aktivovat vyhodnejsi pausal kde budes mat 100 minut prave na volanie, 100 SMS/MMS a k tomu velky balik(50GB+) na data, teraz sa pomenili pausaly u uperatorov, prejdi si ich.

anonym_d39595
Včera o 16:59

Ja mám mobil na kredit a práveže v práci nemáme wifi ani vonku nemám wifi, tak musím čerpať moje dáta a stále byť prihlásená na internet. Dobijam si kredit pomaly 20 a viac eur mesačne a poslednú dobu rozmýšľam či neprejst na paušál a mať neobmedzené dáta. Len neviem ktorý operátor ponúka dobré ceny.?

anonym_3eea63
Včera o 17:15

Teraz som prešla na štvorku za 7 eur, 200 minút plus 2 giga, mne to stačí, ešte zvýši, platby mam nastavene.

niekto2hy
Včera o 17:55

Do 22.9 stihnes data od Tescomobile za 9€,20GB,čo neminieš, prenesieš do ďalšieho mesiaca. Kredit môžeš použiť aj na volanie, sms.

anonym_1e51fd
Včera o 17:59

Kredit sa neoplati, tie data ho skoro hned zhltnu

anonym_3c391c
Včera o 19:03

Mám radosť, vychádza to 5€ mesačne a bohate mi to stačí 🙂

anonym_1fdf27
Včera o 19:13

Záleží to iba od teba, čo využívaš, čo naozaj potrebuješ k životu. Ja mám tesco kartu trio, dobijem kredit 6e a dalsich 12e mi dajú extra kredit ktorý využívam nasledujúcich 30 dní po minutí tých 6e. Ak súrne potrebujem dáta (navigácia), zaplatím si 1,20 z kreditu balíček na deň. Ale to je málokedy. Volám iba s deťmi a iba nutné veci, alebo si zavoláme cez aplikácie cez wifi. Čiže ja osobne paušál nepotrebujem a určite by som si ho nedala iba preto, že niekto tu povie, že je to prežitok z éry dinosaurov 😄. Bola by som úplne blbá, ak by som prešla na paušál, ktorý nevyužijem a budem platiť zaň 3-4krát viac než platím teraz.

anonym_25485d
Včera o 19:42
@anonym_d39595

Ja mám mobil na kredit a práveže v práci nemáme wifi ani vonku nemám wifi, tak musím čerpať moje dáta a stále byť prihlásená na internet. Dobijam si kredit pomaly 20 a viac eur mesačne a poslednú dobu rozmýšľam či neprejst na paušál a mať neobmedzené dáta. Len neviem ktorý operátor ponúka dobré ceny.?

@anonym_d39595 radosť neobmedzený paušál 23e mesačne alebo menšie vid foto.
Ja cez tmobile by som mala neobmedzené dáta za 18e za 30 dní pri easy karte.

kacena2022
Včera o 20:03
@anonym_25485d

@anonym_d39595 radosť neobmedzený paušál 23e mesačne alebo menšie vid foto.
Ja cez tmobile by som mala neobmedzené dáta za 18e za 30 dní pri easy karte.

@anonym_25485d A dá sa k nim preniesť svoje tel číslo?

anonym_25485d
Dnes o 04:11
@kacena2022

@anonym_25485d A dá sa k nim preniesť svoje tel číslo?

@kacena2022 áno, v pohode prenesies svoje číslo.