icon

Zlá nálada v práci. Je to dôvod na zmenu?

Včera o 11:48

Ahojte, potrebujem trochu názor zvonku, lebo sama už neviem, čo si mám myslieť.

Máte niekto skúsenosť, že vás v práci prepadnú také zvláštne zlé pocity, ale keď sa na to pozriete racionálne, vlastne nemáte reálny dôvod? 😅Práca je v pohode, kolektív tiež, benefity fajn, dá sa to zvládať aj s deťmi… ale aj tak mám občas pocit, že ma to tam nebaví a že by som mala odísť.

Bola som už aj na 2 pohovoroch a úprimne ma to trochu uzemnilo… obe ponuky boli v podstate vo všetkom horšie (viac práce, menej flexibility, dochádzanie), jedine plat bol o niečo vyšší. A teraz mám ešte väčší chaos v hlave, lebo neviem, či riešim reálny problém, alebo len momentálnu nespokojnosť. Mam aj problémy doma s mužom, občas sa pohádame na blbostiach. On je v práci pod tlakom a prenáša to na mna.

Stalo sa vám to niekedy? Prešlo vás to samo, alebo ste spravili zmenu?Bojím sa, aby som sa nerozhodovala len podľa nálady a potom to neľutovala 🙈

anonym_086331
Včera o 11:57

Mňa moja práca baví, aj ľudia sú tu super a napriek tomu sú dni, kedy mám chuť to to podpáliť alebo minimálne sa zbaliť a už nikdy sa tu neobjaviť 😂 a myslím si, že to by som mala aj v hocijakej inej práci a keď sa nad tým zamyslím racionálne, tak by som meniť nechcela. Ako dlho to u teba trvá?

madeincssr
Včera o 12:04

@anonym_autor ziadne peniaze dobru, pohodovu pracu a najma dobry kolektiv nenahradia. Mozno ta len ovplyvnuje zla nalada, sklamanie zo sukromneho zivota. Kazdy to obcas mame.

buberova
Včera o 12:27

Skús si zobrať 2-3 dni dovolenky 🙂 väčšinou ma to potom prešlo

dzina007
Včera o 12:33

Ja tiež mám v podstate moju prácu rada a vlsatne baví ma to a aj tak sú dni kedy hromžím a pozerám ponuky na profesii, potom si uvedomím že mne tu je vlastne dobre, že proste kým človek pracuje nikdy nebude na 100% spokojný lebo nieje jeho priritou v živote pracovať a preto to tak cíti a idem ďalej. Samozrejme že sú ľudi,a ktorí pre prácu žijú a to sú možno tí, ktorí sú v nej šťastní 365 dní v roku, a dovolenka je pre nich ako za trest. Poznám aj takých. 😀